onsdag 28 december 2011

Tävling!!

I samarbete med Plain Vanilla har jag fått den STORA äran att lotta ut denna underbara tunikan Bliss (värde 1195 kr!) (Välj mellan nude chiffong till vänster eller den svarta spets till höger!)

Allt ni behöver göra för att delta är att:
1. För en lott: Skriv en kommentar på detta inlägg och ange din e-postadress, vilken tunika du vill ha och storlek! Du måste oxå berätta när du tänker använda denna goding!;-)
2. För ytterliggaren lott: Gå in på Plain Vanillas  facebooksida och gilla den!
3. För ytterliggare lott: Om du har en egen blogg kan du kopiera tävlingsbannern till din blogg och länka till mig.
4. För ytterliggaren ännu en lott: Genom ikonerna längst ned i inlägget kan ni dela denna tävlingen med era vänner på Facebook, Twitter m.m.

Skriv hur många lotter du deltar med.
LYCKA TILL!!

Tävlingen avslutas onsdagen den 11 januari och den lyckliga vinnaren presenterar jag dagen efter!

158 kommentarer:

  1. Åh den skulle jag vilja ha så himla snygg;) jag skulle vilja ha en i nude chiffong i st S hotmail är markussa@hotmail.com! Jag skulle än Använda den på min födelsedag:) jag gör så jag får 3 lotter:)
    Kram Martina Johansson

    SvaraRadera
  2. SJÄLVKLART vill jag vinna denna underbara skapelse.. ;-) Jag har nu fixat TRE lotter och hoppas att just dessa ska ge mig tur.. (välbehövlig) o i min svarta garderob behövs det något annat så OM jag skulle vinna vill jag ha nude chiffong till vänster i strl L-XL (beroende på storleken).. Hoppas hoppas hoppas hoppas..
    Kram Sofia (sofia.wilsson@telia.com)

    SvaraRadera
  3. Jaaaa, jag vill vill den svarta i L, Först tänkte jag ha den på nyårsafton, men det va lite optimistiskt va? Så då vill ja ha den när jag ska bjuda ut maken på BIO, hamambad och midda som han fick i julklapp av mig.... :-)
    Det är väl inte alltid latjo att se sin fru i mjukiskläder... ;-)

    SvaraRadera
  4. Ja, nu glömde jag, delat, gillat, bloggat..... 4 lotter plis!

    SvaraRadera
  5. Glömde ju skriva NÄR jag skulle använda den och det skulle nog bli ganska ofta.. De gånger jag ska vara extra snygg naturligtvis.. Har bl.a ett 70-årskalas och andra fester på G, så den kommer användas flitigt.. det lovar jag.. =)
    Kram Sofia (igen)

    SvaraRadera
  6. 3 Lotter deltar jag med.
    lenajohansson56@hotmail.com
    Vill ju helst ha båda två men vinner jag får det bli den svarta (ser ju smalare ut i svart,harkel). Helst skulle jag ha haft den till nyår men det går ju inte så den skall användas (om jag vinner) på födelsedagskalas som kommer tätt i början på året.
    Storleken????

    SvaraRadera
  7. Åh, vad jag vill vinna denna skönhet!!
    Jag ska ha den till svarta skinnbrallor när jag minglar med prinsar i Dubai!
    Är så sjukt tom i plånboken nu, och vill inte gå klädd i säck och aska.. ;D
    Dessutom fyller jag år den 13:e!
    Den till vänster - den ljusa - vill jag ha om jag vinner. Stl M-L/40.
    4 lotter! Alla chanser tas!!

    Kram M

    SvaraRadera
  8. Glömde ge min mailadress... madeleinerosenberg@spray.se

    Hej!

    SvaraRadera
  9. Fyra lotter till mig! Klart man vill vinna denna goding i st M
    sandra.1977@live.se
    Skulle ha den på mig när maken och jag ska i väg på en fest i början av året!

    SvaraRadera
  10. Ojj va fina de var :) Skulle vilja/behöva vinna den svarta i L (något annan är nog lite väl optimistiskt) Jag kör på 3 lotter. När ska jag nu ha denna? Ja, varför inte bara bli lite helgfin i vintermörkret. emma.melert@tofthaga.se
    Kram Emma

    SvaraRadera
  11. Jag deltar med 1 lott.

    anna-karin.heiver@edu.vaggeryd.se

    SvaraRadera
  12. Den svarta, vackra i stl M hade varit så välkommen att följa med till London på weekendresa! Håller tummarna och skaffar 3 lotter.
    Min mail: nina.mayfly@yahoo.se

    SvaraRadera
  13. Hej!!

    Åh, den är såååå fin!! Har tittat på den flera gånger men tyvärr har inte plånboken räckt till riktigt!!

    Skulle vilja ha den svarta i spets i strl M!

    När jag skulle använda den: När skulle jag inte använda den?? till nyår hade den varit perfekt....men känns lite väl tajt=) .... den skulle förmodligen åka på varje gång det är dags att känna sig lite fin!! Den är ju till för att användas=) eller hur!

    Gillat, kommenterat och delat... så tre lotter till mig=)

    SvaraRadera
  14. Åååå jag vill va med. :D
    Tre lotter tagna.(gillat, länkat)
    Om jag vinner vill jag ha den svarta i storlek M å jag skulle använda den när jag ska på bloggevent i Malmö i februari. :)
    Mail: lisoball@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. vilken underbar tunika!! jag skulle vilja ha den nudefärgade i storlek L för den hade varit perfekt till Leons dop! jag tävlar med alla fyra lotterna!

    linnea_siljesvard@hotmail.se

    SvaraRadera
  16. Jag är med! 4 lotter vill jag ha! :) Den svarta är ju så läcker! Storlek L får jag nog ta, eller hur är de i storlek? När jag ska ha den? Jämt?! Eller iallafall på min födelsedag i mars! och när vi ska ut och äta hela familjen som jag inte hoppas dröjer så länge! Håller tummarna!

    SvaraRadera
  17. Jag skulle använda denna fina både till vardag & fest :) Väljer den svarta i strl M. Mailadress: krickankarlsson@hotmail.com 3 lotter till mig

    SvaraRadera
  18. Glömde ju mailadressen: frida.lagnander@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Åh, jag skulle så gärna vilja vinna den ljusa. Den skulle jag ha på mig när jag och min älskade Make firar tio år som gifta.
    Storlek M skulle nog bli bra.
    Nu håller jag tummarna hårt för att jag ska vinna! mailadressen är lena.halvars@telia.com

    / Lena

    SvaraRadera
  20. Glömde säga att jag gillat och kommenterat, alltså 2 lotter för mig då :)

    / Lena

    SvaraRadera
  21. Hej!! Å så snygga båda två, men skulle helst vilja vinna den svarta i st M.. Skulle ha den jag o gubben ska ut och äta och fira vår 22 åriga bröllopsdag som var i okt men pga sjukdom inte blev firas alls, men nytt år och förhoppning och ett friskare år Å då ska vi fira;) kram Mona
    mommi@telia.com

    SvaraRadera
  22. Jag vill oxå vinna! Kommer såklart ha den på mig på blingo-kickoffen i januari! Kommer oxå gilla och dela så 3 lotter tack;) / maria ekdahl

    SvaraRadera
  23. När? Säkert många gånger men först ut blir när nybyggda skolan jag jobbar på invigs med fest med alla "höjdare" - ägare,skolchefer,byggherrar osv!
    Nice att vara VÄLDIGT representativt klädd då :)
    Färg? Svart i st L-XL
    Kommenterat och gillat - 2 alltså
    maggan.p@lsn.se

    /Maggan

    SvaraRadera
  24. Åhhh den svarta ser verkligen ut som att jag skulle använda både i vått & torrt =) Underbar ser den helt enkelt ut, både till fest & vardags lär denna användas, en sådant praxigt underbart plagg =) som behövs att firas med efter några tuffa år!

    Svart i L Cinab@spray.se

    SvaraRadera
  25. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  26. Hej hallå! Jag har 3 lotter. Och jag kommer använda den svarta eleganta tunikan i storlek xl då min pappa fyller 60 år,och sen självklart på någon av årets vinjuntor. Kram till dig från mig. Mvh Dalla.
    Krida78@hotmail.com

    SvaraRadera
  27. Klart jag vill vara med o tävla om den snygga tunikan. Gillar den ljusa bäst, skulle passa perfekt till kommande barndop!
    Stl L-XL

    Har gillat på FB också!

    SvaraRadera
  28. Dom är så fina, och sköna. Har provat båda och skulle absolut vilja ha båda men väljer nude färgen i stl.xs-s. När skulle jag ha den? ALLTID!! Min mail.maria.haveland@spray.se (3 lotter) /Maria

    SvaraRadera
  29. Yes! Den nudiga i storlek L skulle passa fenomenalt bra nu när jag ska åka och kika på mitt första barnbarn långt borta i England om en vecka. Har inget nytt i garderoben och skulle känna mig som - Mormor de Lyx! om jag vann. Har 1 st lott eftersom jag saknar de övriga... l.m.lundin@glocalnet.net

    SvaraRadera
  30. Den svarta skulle passa perfekt när jag firar min 40 års dag i februari. Storlek L (42/44). Har kommenterat, gillat o delat så 3 lotter, Tack! gudrun@k-son.org

    SvaraRadera
  31. Jag vill tävla :) Har 4 lotter! Den svarta är så mycket Tess. Är lite osäker på storlek antingen M eller L beroende hur stor den är. Vore perfekt till min examensdag som fsklärare i Januari :)

    SvaraRadera
  32. Ååh va fina tunikorna e!! Älskar den svarta!! Storlek S skulla passa perfekt. Har inga plagg av den kalibern! Ska på en stor fest i mars & då hade jag verkligen känt mig extra fin i denna kreation!
    Jag har "gillat", kommenterat & ska försöka dela om jag får rätt på hur man gör (oteknisk *rodnar*)Blir väl 3 lotter då! :-)
    Kram Catharina begood@live.se

    SvaraRadera
  33. Glömde e-postadressen fraggeltess@hotmail.com

    SvaraRadera
  34. Jag har 4 lotter. Skulle vilja ha den i Nude Chiffong. Strl M.
    Ska på bröllopt i vår, min systers som jag äntligen har funnit tillbaka till igen efter ett bra tag. Att få hänga in något nytt i garderoben som är så läckert snyggt vore så roligt efter skilsmässa och annat tradigt som har hänt i höst.

    Min mail: skrutten00@hotmail.com

    Kram

    SvaraRadera
  35. Har kommenterat, gillat och delat så jag har 3 lotter :) Skulle vilja ha svart i strl L (42/44). Den här skulle jag vilja ha på mig när jag fyller 30 i februari (och på massa andra "tillställningar" - den är ju supersnygg!)
    min mail: elinsson@telia.com

    MVH Elin Törnberg

    SvaraRadera
  36. Självklart vill man vinna den!! Den svarta i M skulle vara perfekt på fina vänners kommande namngivningsfest för lilltjejen som kommer i mars! Har mail aldelius_9@hotmail.com
    Har också 3 lotter.

    Mvh Linda A

    SvaraRadera
  37. Klart jag är med och tävlar!
    Jag tar 4 lotter, tack.

    Lott 1. Den svarta tunikan i Stl M hade jag valt. Jag hade använt den när skolan börjar i januari. Med en kort skinnjacka, jeans, bruna stövlar och brun väska, samt något snyggt,lite längre halsband hade det blivit så HETT!
    min mail är canicos@hotmail.se

    Lott 2. Jag gillar Plain Vanilla på Facebook ( Cassandra Holm )

    Lott 3. Självklart tipsar jag om denna tävling på min blogg http://cassitipsar.blogg.se/2011/december/tavla-om-den-underbara-tunikan-bliss-fran-pla.html

    Lott 4. Delar även tävlingen på FB vid namn Cassandra Holm.

    Önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år !

    SvaraRadera
  38. Åhhhhh precis en sån jag vill ha! Jag är med och tävlar med 4 lotter.

    Jag skulle använda min när jag för första gången på två år ska ut och svänga mina lurviga den 28/1 2012.

    Vill ha den svarta i stl L...eller M beroende på hur storleken är!

    Hoppas hoppas.

    leenaochmatias@gmail.com

    SvaraRadera
  39. Väljer 2 st lotter:)
    Om ja vinner så skulle ja gärna vilja ha den fina crème färgade till vänster:) men frågan är M eller S. Beror ju på hur mkt ja lyckats gå ner tills tävlingen är avslutad, detta vore ju en toppen present till mej själv:)
    Lisandrakarlborg@hotmail.se

    Kram kram

    SvaraRadera
  40. Jag skulle använda tunikan då jag och min man firar vår första bröllopsdag!

    Jag tävlar med 3 lotter.

    Om jag vinner önskar jag den svarta tunikan i storlek M!

    Mail: sanna_474@hotmail.com

    Roligt med tävling!
    Kram

    SvaraRadera
  41. Vilka underbara tunikor :)
    Skulle ha den på mig vid ett festligt tillfälle =) när det nu blir men det kommer ju alltid nåt:)

    jag har svarat, delat och gillat så 3 lotter
    st M

    kl03@hotmail.com

    Så kul med tävling!
    Många kramar/ Katarina Lagerstrand

    SvaraRadera
  42. Oj jag glömde färg oups svart skulle nog passa mig =)

    Katarina L

    SvaraRadera
  43. Vilken fin!!! Vill ha den i nude strl S att använda i vår/sommar :) Email : marit21@spray.se
    Jättefin blogg du har! /mvh Marit A

    SvaraRadera
  44. Denna stod på min önskelista i år men tomten kom aldrig med den :-( Skulle vilja ha den då jag ska vara vittne på en väns bröllop. (Nude, strl M)Är med med 2 lotter!

    ikisen@gmail.com

    SvaraRadera
  45. Tre lotter! Vad fiiin den var! Ser ljuvlig ut!
    Kan ju bäras när som!! Men i vår är det många kalas, maken fyller 30 den 25/1 också....då skulle den bli tipptopp!
    Svart i stlk M (eller hur är den i storlek???)
    mharelene@gmail.com

    SvaraRadera
  46. Är med!!

    1. Skulle vilja ha nude chiffong till vänster i stl s

    2. Gillar nu sidan på Fb med namnet Linda Fransson

    3. Länkat från min blogg: http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2011/december/11-jan-vinn-tunikan-bliss-fran-plain-vanill.html

    Tävlar alltså med 3 lotter! Håller tummarna att jag blir den lycklige av denna lyxiga tunika! Har på tok för några.

    SvaraRadera
  47. ÅÅ va fin

    Jag har då 3 chanser!! Och har fastnat för den i NUDE storlek M

    min mail mamsanna@live.se

    ;))

    SvaraRadera
  48. 1. Nude chiffong i stl M. Jag skulle vilja använda den när jag (om allt går som det ska) gifter mig nästa år :)
    2. Gillar på facebook (Anneli Ek)

    Ha ett riktigt gott nytt år!

    SvaraRadera
  49. Jag kom på att jag fyller visst år snart och det är inte vilka siffror som helst. Kan behöva vinna denna snygga klänning för att glömma siffrorna.... Jag tar 3 lotter. johannaholm@hotmail.com Kram Kram

    SvaraRadera
  50. Glömde ju skriva att jag vill ha svart stl M. JohannaH

    SvaraRadera
  51. Hej!

    Denna tunika hade min fru älskat! Jag chansar, jag är med! En svart i storlek M hade passat henne perfekt.

    MVH Michael Holm
    hejelihejhej@hotmail.se

    SvaraRadera
  52. Åhhh !!! en helt FANTASTISK tävling !!
    1. Jag skulle vilja vinna den svarta i strl S - Den skulle användas när jag fyller 30 i februari. Ett gyllene tillfälle att använda denna dyrgrip som jag annars inte skulle ha råd med !

    2. Gillar på FB - Michaela Johannesson

    3. http://frokenmela.blogg.se/tavlingssida/2011/december/vinn-en-fantastisk-tunika-fran-plain-vanilla.html

    4. Jag har ingen tvitter men delar tävlingen på FB !

    Nu håller jag tummar och tår tills jag får krampå :) kram

    SvaraRadera
  53. Hej vilka snygga tunikor om jag vann så vill ja ha den i nude chiffong i storlek xs om det finns annars storlek s
    min mail adress är orkan_asa@hotmail.com

    ha det bra kram Åsa N.

    SvaraRadera
  54. Hejsan,
    den skulle passa perfekt till min mans fòdelsedagsfest i januari.1lott blir det och jag skulle vilja ha den i svart st.L
    Maria

    SvaraRadera
  55. Åh det är mitt drömplagg!

    Så fin du var i den! Om jag hade turen att vinna skulle jag vilja ha en svart i stl L. Jag skulle använda den i januari då jag ska till Malmö med min sambo över helgen. Skulle vara kul att vara sådär fin på kvällen då vi ska ut och äta middag. Jag gillar redan Plain Vanilla på FB och har delat denna tävling där också. Då blir det 3 lotter tror jag.

    Kram Lotta W

    SvaraRadera
  56. Vilken liten fining den vill jag vara med och tävla om!

    Jag kniper fyra lottor då jag bloggat http://emschen.se/?p=3920 och gillat och delat och nu skriver jag här.

    Om jag vinner skulle jag bära den ljuva skapelse i storlek XL på attvaranagonsfru.se stora bloggevent i februari.

    Min mailadress är emmasipod@emschen.se

    SvaraRadera
  57. Såå fina! Jag skulle vilja ha en nude chiffong i storlek XL. Den skulle jag nog bära så ofta jag bara kunde, men nu när våren snart kommer så ska jag möta den första vårsolen i denna tunika - det kan du skriva upp ;)

    Jag gillar på facebook: Annika Nilsson Pettersson

    Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/december/appelblomman.html

    Har även delat tävlingen på facebook med samma namn som ovan!

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  58. MMM Säger jag bara!!
    Den svarta borde räcka med L.... annars blir de banta.
    Den skulle bli välanvänd.... är ute på klädvisningar och då vill man ju klä upp sig såå den skulle inte sitta helt fel.

    2 lotter bidrar jag med, här och gilla knappen !

    Lycka till allihop !

    Eleonor Bäckström , 691martinsson@telia.com

    SvaraRadera
  59. Eleonor Bäckström IGEN !
    Det blev en lott till 3 blev det ... dela denna sida på facebook också.

    Kram kram !

    SvaraRadera
  60. Jag skulle vilja vinna nude chiffong i L
    Har även gillat på fb (Stefhanie lagerkvist)
    citruzz90@hotmail.com

    SvaraRadera
  61. Hej! fila_woman86@hotmail.com
    Jag skulle vilja ha den svarta snygg i strl 44. Godingen skulle jag använda när sambon och jag åker till Jönköping och bor på hotell 2 nätter 27-29 januari. Nån kväll när man vill vara lite finare och går ut och äter en bit mat!
    Jag satsar på 4 lotter :)

    Kramis

    SvaraRadera
  62. Christina 4 barnsmamma och mormor30 december 2011 kl. 14:31

    Jag är gärna med!
    Om jag har turen att vinna väljer jag :nude chiffong.Jag kommer att använda den vid olika galer och edvent som kommer att finnas inbokade i min almenacka för året 2012.
    St 42
    Gillat på fb (Christina Kaakinen),delat med mig på fb till mina vänner.
    GOTT NYTT ÅR! Tar 3 lotter
    stina38_@hotmail.com

    SvaraRadera
  63. Hej. Självklart vill jag vara med i denna tävlingen och vinna denna otroligt fina klänning.
    Jag skulle vilja ha bliss i strl M och jag skulle ha den på mig jämt :)
    Har gjort allt utom blogg så 3 lotter.
    miaka2@spray.se
    GOTT NYTT ÅR!!!
    Mvh Mia Jerkstrand

    SvaraRadera
  64. Den här vill jag verkligen vinna!!! =)
    Jag har länkat, gillat och lämnat kommentar så det blir väl tre lotter. Om jag vinner vill jag gärna ha en svart i stl S.
    Gott nytt år!!!

    SvaraRadera
  65. Tunika nude stel xl skulle passa mej fint. Ska på bröllopsfest på Bjertorps slott den 28/1 och den skulle passa perfekt.
    marie.orre@telia.com

    SvaraRadera
  66. Annmari sa....
    supersnygg, skulle vara väldigt kul att vara ägare till. Då skulle jag inte säga: Jag har aldrig något fint att sätta på mig.
    annmari55@hotmail.com

    SvaraRadera
  67. Hallå!
    Jag är gärna med.
    Hade valt nude chiffong i storlek M till min fru jag hade fått henne att använda den när jag bjuder ut henne på något fint ställe :)
    Gillar på FB ( Paul Holm )
    Gottnyttår!
    mail anxiety_@hotmail.se

    SvaraRadera
  68. Klart att jag vill ha chansen att vinna denna superfina tunika! När jag ska ha den?? Finns massor av tillfällen, så skulle säkert bo i den hela våren...;-)
    Jag tror jag går i en stl M eller vad har du? Och jag vill gärna ha den nudefärgade!! =)
    Deltar med alla lotter och mailen är hurtigmarie@hotmail.com
    Nu håller vi tummarna!!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  69. Åh den här vill jag vara med och tävla om!! Önskar den svarta i storlek S :)¨
    saramodig@hotmail.com
    Gillar på FB + delar, alltså 3 lotter .
    KRAM Sara

    SvaraRadera
  70. Så fin.... jag vill ju också vara med och tävla. Tävlar med alla lotter. När jag ska ha den? Ska på mässa i Tyskland och där vill man ju vara lite fin :-) Kanske en fin middag med mannen eller varför inte förgylla vardagen? Snygg är den iaf. Jag önskar den i svart och stl. M. Åh tänk om det är min tur att vinna???? Lycka till alla!
    /Jenny
    jenny@ryforskonfektyr.se

    SvaraRadera
  71. Hej hopp,

    Jag har skaffat mig 4 st lotter ;) Min e-post är: emmasutsida@live.se

    Jag skulle vilja vinna den svarta tunikan i storlek Small. Jag skulle bära den på något av de två barndop som vi ska gå på i januari och februari.

    kram //Emma

    SvaraRadera
  72. Victoria Ahlgren2 januari 2012 kl. 11:08

    Har skaffat mig tre lotter victoiriawiss@hotmail.com önskar mig en Nude i strl Xl som jag hoppas ska passa så fort jag uppnått mitt delmål i viktminskningen!! //Victoria

    SvaraRadera
  73. Vill vinna en svart i stl M.
    Just nu står jag på huvudet i flyttlådor och har gjort så hela julen o nyår o på min födelsedag/julafton.När jag är färdigflyttad ska jag klä mig i vinstklänningen och korka upp en flaska skumpa i min nya lya och bara njuta av livet.christinewisen@hotmail.com gillap på fb

    SvaraRadera
  74. Åh den svarta fastnade jag för direkt den ser ju helt underbar ut, om jag skulle ha turen och vinna önskar jag den svarta i storlek M, jag ska i så fall använda den på nästa tjejmiddag som vi har den 28 januari och många gånger mer. Min adress mln.claesson@telia.com

    SvaraRadera
  75. Jag glömde och skriva att jag deltar med 1 lott/mln.claesson@telia.com / Milis

    SvaraRadera
  76. Jag är med och tävlar med 3 st lotter. om jag vinner så önskar jag den svarta i stl M.
    Jag skulle använda både till vardag på jobbet och till fest! Skall på konferens den 1-2/2 så då skulle jag absolut ha den! :)
    Mvh Chanette
    chanette.sirenius@partillebo.se

    SvaraRadera
  77. En svart i storlek S skulle ju sitta fint! Att använda på nästa vinjunta kanske..?
    jag kör på tre lotter! annaireklint@telia.com

    kram Anna I

    SvaraRadera
  78. Åh, en underbart fin tunika, jag måste ta chansen!
    Jag har delat och gillat på facebook och vill därför ha tre lotter.
    Önskar den svarta i strl M (38) om jag skulle vinna. Jag skulle ha den på när jag och min man firar vår 16:onde förlovningsdag och får då troligen höra: "Du blir bara vackrare med åren";)
    rosengren-olsson@ebox.tninet.se
    /Jessica Rosengren

    SvaraRadera
  79. Hej!
    Självklart är jag med och tävlar om en ljuvlig tunika.
    Jag gillar båda men skulle verkligen få användning av den svarta när jag sjunger med min kör. När vi framför vår musikal är vi alltid klädda i svart, helst med hellång ärm.
    Tänk vad fint det skulle vara med den svarta tunikan då (stl 40)
    Håller tummarna! Kramar från s.frankner@telia.com

    SvaraRadera
  80. Klart jag är med! Hade tagit en nude chiffong i stl M om jag vann. Hade använt den på min födelsedag :)
    mail perfectiion_@hotmail.com
    / Desirée

    SvaraRadera
  81. Oh, är helt såld på den svarta, men för att bryta min trend i gadroben (svart, svart, svart) så väljer jag att tävla om nude chiffong i stl.s. Tävlar med fyra lotter =) kram jejja
    jessica.ullberg@gmail.com

    SvaraRadera
  82. Det ser jättefin ut! Jag deltar med fullpott av lotter, alltså 4 stycken och hoppas verkligen att jag vinner! Jag skulle vilja ha den svarta i storlek XL. Jag skulle använda den på nästa after work med jobbet ;-)
    kram

    024081895@telia.com

    SvaraRadera
  83. 3 lotter, Svart stl.XL. Anväda den när jag ska gå ut på fest och i vardagen.
    smurf_blondin@hotmail.com.
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  84. Hejsan! Snygg tunika, alltså! Jag kör på den ljusa i M och tar 4 lotter... Skulle gärna vilja använda den när jag ska ut på någon fin fest eller så, men har tyvärr inget inplanerat... Det blir väl att strutta runt i den hemma en hel vanlig fredag när det är dags för fredagsstädning, bara för att förgylla vardagen helt enkelt... :0)

    Kram

    helenaargirakis@hotmail.com

    SvaraRadera
  85. De är underbara, skulle önska mig en i nude chiffong. Tänka att få ta på sig den när man går ut med bästaste kompisen frammåt våren, och/eller på min födelsedag. Längtar efter ljus!!
    Deltar med tre lotter. Storleken får nog bli XL.
    e-mail: kat_gust@hotmail.com
    Kram
    //Katarina

    SvaraRadera
  86. Hej :) Den här gången ska jag minsann tävla för tunikan är verkligen to die for. Jag deltar med fyra lotter (har gjort de ovanstående sakerna på listan). Min e-post är: cecilia.stalhandske@hotmail.com
    Om jag vinner önskar jag den vita, nude chiffong. Mycket för att jag alltid köper svart men behöver nu nåt ljust och fint i garderoben(stl S, beroende på storlek om de är små i storlekarna så M). Tillfälle som jag tänker använda den: När jag gått ner hälften i mitt viktmål ska jag unna mig massage och gå ut tillsammans med min kille. Troligen bio och en middag på annan ort. Då skulle jag mer än gärna klä mig i tunikan to die for.

    Kram och hej från Cilla

    SvaraRadera
  87. Wow!

    Det skulle vara en ära att den vita tunikan få bära.
    På en alldeles speciell da skull jag den på mig ha. Den 24/1 firar vi 9 årig bröllopsdag, en riktig lyckans ost är jag.
    Har fått mannen i mitt liv, de bästa korten på ett giv. Det skulle vara lycka att få klä upp sig från topp till tå men med mammapenning som inkomst går det si å så....

    Jag deltar med fyra lotter!
    Min epost är: fridabieberbach@hotmail.com

    Jag har strl M om det är min lyckodag ; )

    Kram Frida

    SvaraRadera
  88. Den svarta passar mig utmärkt! Stl L om de inte är stora i storleken.
    Jag kommer ta på mig den och ett par högklackade skor när jag städar och fixar nästa gång. Dessutom ska jag spela skön musik. Inbillar mig att det då ska bli lyxigt och roligt att städa då??
    E- post: mwiss@telia.com.

    Hoppas på lycka!

    SvaraRadera
  89. Slulle hemskt gärna villa ha den ljusa, skulle passa m,ig nu när jag ska resa bort.När jag skulle använsa varje gång jag klär upp mig, och det vill jag göra för det mesta anneli.lewi2@hotmail.com

    SvaraRadera
  90. Hej. Jag är med och tävlar med 2 st lotter.
    Jag ska försök gå ner 7 kilo och kan jag göra de till sommaren så skulle jag vilja ha på mig något fint, så därför väljer jag en storlek mindre så jag har något att kämpa för! Så då skulle jag vilja ha den vita(Nude) i storlek S.
    Min pinsamma mail är emmpemm15@hotmail.com
    Kram Emma Pettersson

    SvaraRadera
  91. Vilken underbar tävling! Klart jag vill vara med, jag deltar med 4 lotter.
    Den svarta är den som mitt hjärta klappar extra för ( om än den vita är bara för söt hm..) Storlek S är den som passar mig. Jag skulle nog välja att inviga denna underbara kreation på morsdag, som grädde på moset liksom =)
    Min mailadress: annika@toppexprodukter.se
    Nu håller jag tummar och tår!!!

    SvaraRadera
  92. Jag skulle vilja vinna den svarta med spets i storlek L. Otroligt fin! Och den skulle jag använda på min födelsedag den 27 :-) Min mail är e_eriksson86@hotmail.com Mvh Emma!

    SvaraRadera
  93. Hej! WOH vilken tunika såååå fiiin! Skulle gärna vilja vinna den svarta i strl. L . Min mailadress är conradsson_61@msn.com. PS Dina grabbar är underbara i långt hår!

    SvaraRadera
  94. Underbara vita!

    Tävlar med två lotter och skulle, om LYCKAN Är MIN, vilja vinna den vita i stl M!!! Den skulle bli det där plagget som har det "lilla extra" som jag har på mig vid underbara tillfällen.

    Hoppas på tur :)

    Med vänlig hälsning
    Maria Lind

    chokladpralinen@live.se

    SvaraRadera
  95. Jag önskar mig den svarta i spets i storlek M
    Åhhh vad vacker den är! Underbara skapelse.
    Jag hade använt den på min pojkväns födelsedag som äger rum i februari, vilket är snart!
    Hoppas såååå!
    min mail är sepamej@hotmail.se
    Ha det bäst!/Chris

    SvaraRadera
  96. Vilken underbar tunika!
    Jag skulle väldigt gärna ha en svart i stl. L.
    Eftersom jag är en tunika älskare skulle jag antagligen ha den jämt men försöka hålla mig till speciella tillfällen när man vill va extra fin!!
    Jag tävlar med 3 lotter.
    Min mail adress är jb@sandahlsbolagen.se

    Jag hoppas av hela mitt hjärta! ;)

    Kram Jouline

    SvaraRadera
  97. Jag skulle lätt väljabden svarta i L. Fybattans vad snygg den var

    Jessica nordano38@hotmail.se

    SvaraRadera
  98. 3 Lotter deltar jag med.
    Den svarta skulle passa min sambo och den ska hon ha på sig innan hon tar den av sig.
    Storleken har jag ingen aning om.
    tottosson65@hotmail.com

    SvaraRadera
  99. 3 Lotter deltar jag med.
    Den svarta skulle passa min sambo och hon ska ha den på sig tills hon tar den av sig. Storleken har jag ingen aning om.
    tottosson65@hotmail.com

    SvaraRadera
  100. Jag deltar med fyra lotter. Om jag vann skulle jag välja nude chiffong i storlek M/L. Jag skulle ha den på nästa vinjunta och på en andra massa festliga tillfällen!
    sandra.syren@hotmail.com

    Kram

    SvaraRadera
  101. Jag väljer nude chiffong i storlek S jag skulle använda den på min födelsedag och en fin middag med mina vänner !

    Min Mail: Rebecc-a_@hotmail.com

    Jag har 3 lotter

    SvaraRadera
  102. Therese Sunden Eriksen6 januari 2012 kl. 11:48

    Gott nytt år till dig och dina :-)

    Har sett klänningarna men inte vetat var man får tag i dom. Blev så glad när jag såg den på din blogg! Jag "önskar" mig den i svart spets i storlek M. Den ska användas på frisörmässan i Oslo, på ett stand-up show i Oslo spektrum och många andra tillfällen. Att få lite reklam för plain vanilla i Norge vore väl inte så dumt....
    Jag deltar med 3 lotter.
    kram från norge

    SvaraRadera
  103. Therese Sunden Eriksen6 januari 2012 kl. 11:50

    glömde mailen...

    therese_sunden@hotmail.com

    SvaraRadera
  104. Jag är gärna med och tävlar om en nude i storlek M. Har gått ner 35kg och allt i min garderob ser ut som tält på mig.

    Har länkat här

    http://molnboanna.blogg.se/2012/january/tunika-111.html

    Gillar på FB, Anna Karlsson

    Delar även tävlingen på min FB och på Twitter

    SvaraRadera
  105. Fantastiskt fina tunikor!
    Den svarta i spets, stl M skulle passa mig perfekt. Väntar tillökning om ca 3 veckor, o att äntligen efter en lång graviditet få klä upp sig o känna sig fin i denna skulle förgylla tillvaron yttligare=) Deltar med 2 lotter!

    /Camilla
    allimac84@yahoo.se

    SvaraRadera
  106. Den svarta :D helt klart i sommar då jag ska till piece and love och vill ha något lätt på mig men ändå snyggt.
    Har gillat på fb under namnet Alexandra Maria Raphe Aspholm
    Min e-post är Tuzcan@live.se

    SvaraRadera
  107. Åhh vilken vacker, den är jag väldigt gärna med och tävlar om med 4 lotter!

    1. Jag skulle vilja vinna nude chiffong i storlek M, och min mejladress hittar du längst ner i kommentaren. Efter att ha fött barn mitt i sommaren 2011 och varit stor som ett hus så kommer jag att strosa runt i den här vackra tunikan vid alla tillfällen som ges, och hela sommaren! Har man gått ner över 20 kg så vill man ju visa upp sig :)

    2. Jag har gillat på Facebook - Ingrid Sahlqvist.

    3. Jag har tipsat här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2012/january/jag-tavlar-om-en-vacker-tunika-fran-plain-van.html

    4. Jag har delat på Facebook (Ingrid Sahlqvist) och delat på Twitter (OompaLoompan).

    Nu håller jag tummarna för att den här underbara tunikan blir min! :) Kram, Ingrid

    lilla_ingrid1@hotmail.com

    SvaraRadera
  108. Sååå vacker, är med och tävlar!

    1: Vill gärna ha tunikan nude chiffong i st M

    2: Den kommer med stolthet att bäras av mig, på
    min födelsedag den 15:e och sen vid många
    fler tillfällen.
    3: Deltar tyvärr bara med 1 lott, varken blogg
    eller annat!

    Men hoppas på turen, gör jag ändå!

    Många Hälsn/ Marie L-M

    ragna_marie@hotmail.com

    SvaraRadera
  109. Underbart fin! Självklart vill jag vara med! :)

    1. Jag vill ha den svarta i storlek L om jag vinner. Jag skulle säkerligen använda den ofta men första tillfället jag skulle "spara" den till skulle absolut få bli den tjejkväll vi har planerad i slutet av januari. Jag har inte varit ute och bara roat mig sen innan äldsta sonen föddes för över 4 år sen så den kommer bli en speciell kväll för mig och klart jag vill vara snygg! :)

    2. Jag gillar! ^^

    3. Har länkat här:
    http://creyla.blogg.se/tavlingar/2012/january/tavling-tunika-111.html

    Nu håller jag tummarna hårt!
    creyla@live.se

    SvaraRadera
  110. 1. Jag är med! Denna skulle jag dra på mig när jag och min älskling ska se My Week With Marilyn. Perfekt uppklädd och kommer se helt underbart ut med mitt blodröda läppstift!

    Önskar mig om det vore så, en Nude Chiffong i storlek Small.

    hajjdi@live.se
    2. Gillar Plain Vanilla på facebook (Heidi Lundgren)

    3. Delar även på facebook!

    SvaraRadera
  111. Jag skulle välja den till vänster i storlek M.
    När jag skulle ha den? Jämt!

    SvaraRadera
  112. Jag skulle vilja vinna nude chiffong, den var underbart söt! Det skulle jag bära dygnet runt i sommar om det gick, ser underbart sval och skön ut!
    /erikanaslund@hotmail.com

    SvaraRadera
  113. jag är gärna med och tävlar med 3 lotter! :D
    jag skulle vilja vinna nude chiffong i strl S! Kan se fraför mig en sommarbild med mig själv som springer iklädd denna över en äng fylld med blommor<3 så jag skulle definnitiv använda den massa i vår och sommar, och ta massa vackra kort!

    gillar på fb (Helena Eklund)

    har länkat:
    http://tavlingar.devote.se/blogs/15597186/plainvanillase-.htm

    Kram Helena! :)
    hella.eklund@hotmail.com

    SvaraRadera
  114. Hej jag är gärna med och tävlar! :)

    1. Jag skulle vilja vinna en nude chiffong i storlek s, jag skulle ha den på mig när vi döper våran son, skulle passa perfekt! :)

    2. Gillar på fb, Helene Wiklund

    3. Bloggat; http://helenewiklund.blogg.se/tavlingar/2012/january/tunika-111.html

    Hoppas på tur nu! :)

    Helenewiklund@hotmail.com

    SvaraRadera
  115. Jag vill ge en till min mamma för hon ger mej så mkt kärlek. Hon behöver isåfall en i Storlek L vit

    Har även satt upp en bild+länk på bloggen:

    Joannasfoto.webblogg.se

    Mejladress: Joanna.risberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  116. Jag vill va med! ;-) en svart strl S om de är stora, m om de är normala.
    Ska på träff med ca 70 andra viktiopade. Och jag har verkligen inget snyggt att sätta på mig!

    Har länkat från bloggen
    http://jofimiel.blogspot.com/2012/01/jag-tavlar.html

    Jag gillar och har delat.
    Så 4 lotter ;-)

    SvaraRadera
  117. Hej! Jag tävlar med två lotter (gillar på facebook också). Skulle välja den svarta i storlek S. Funkar förhoppningsvis nu när jag är gravid men även efteråt för att dölja den berömda "muffintoppen" en tid efter förlossningen =)
    martina_arvidsson@spray.se

    SvaraRadera
  118. 1. Jag vill tävla om en svart tunika i stl L. Skulle ha den när jag ska ut och äta med gamla klasskompisar i februari.

    Hälsningar Caroline
    vitabergenserik@hotmail.com

    SvaraRadera
  119. Jag skulle vilja vinna den nudefärgade i storlek S. Tävlar med en lott.

    J_e_n_n_y@hotmail.com

    SvaraRadera
  120. Jag är jätte gärna med och tävlar och skulle vilja vinna den nude chiffong i stl M. Jag skulle anväda den massor, men framförallt skulle jag nog ha den till sommaren på min student. Den skulle passa så bra med de byxor jag tänkt och den mössan jag valt.

    gillar på fb (linda stjernström)

    tipsat på min blogg:
    http://tavlingochgratis.blogspot.com/2012/01/tunika-111.html

    linda.stjernstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  121. Hej
    Jag vill absolut vara med och om jag vann skulle jag välja den svarta i storlek M.Jag skulle ha den på nästa tantträff som vi brukar ha runt den 27e.
    emmar23@hotmail.com
    2 Jag har gillat på fb
    4 jag har delat på fb emma rudbeck jag har tyvärr ingen blogg men hoppas på tur ändå
    emma

    SvaraRadera
  122. 1. Jag är supergärna med och skulle vilja vinna svart spets i storl XL. Skulle använda den när min bror firar 60-årsdag och skulle för en gångs skull känna mig fin på kalas.

    2. Gillar på fb - Anna Berglund

    3. Har tispat http://annastipsblogg.blogspot.com/2012/01/tunika.html

    4. Har delat med mig på fb - Anna Berglund

    SvaraRadera
  123. Klart man är med och tävlar! Jag vill gärna ha den svarta i stl L-XL.

    Jag hade haft den på min födelsedag den 11/2 när mannen och jag ska gå ut och äta lite barnfritt sådär oc vem vet vi kanske börjar jobba på tvåan efter det :-)

    gillat på fb
    lagt upp i min blogg (www.ingizen.se)
    delat på fb

    så 4 lotter :-)

    SvaraRadera
  124. Aj då, så vansinnigt snygg tunikan var...... skulle glatt springa på glödande kol för att få vinna en svart i strl M.
    Skulle först använda den när mannen i mitt liv fyller år, då jag tänkte bjuda ut honom på middag! Sedan skulle jag använda den så ofta det blir tillfälle..... och det skulle jag se till att det blir - ofta!!!
    Gillar på FB, Susan Suss Johansson och delar även där!
    Nu sätter jag mig och håller tummarna, håååårt!
    = )

    SvaraRadera
  125. Är gärna med!

    1. Om jag vinner vill jag ha nude chiffong i strl M, skulle ge den till min mamma för att hon är bäst!

    2. Gillar på fb: Isabelle Marie Flink

    3. Mitt inlägg: http://tips.devote.se/blogs/15642785/tunika.htm#WriteComment

    bellusss@live.se

    SvaraRadera
  126. 1. Jag vill ha en nude chiffong i storlek S. Jag skulle använda den i sommar! :)

    2. Jag har gillat (Emilia lindbom)

    3. Bloggat: http://eemijji.blogg.se/tavlingstips/2012/january/tunika-111.html#comment

    4. Har även delat på facebook! :)


    mail: lovesmillis_95@hotmail.com

    SvaraRadera
  127. Jag skulle vilja ha en vit i Storlek XL eller L. Jag skulle ha den på när jag ska fira min och sonens födelsedag tillsammans då vi fyller så tätt, 20 och 1års kalas i ett. Den vita hade passat bra till min hy då jag har mörkare drag. Det hade vart kul att få något nytt till garderoben eftersom det inte är så mycket som passar sen efter graviditeten och jag har svårt att shoppa nya kläder då jag har svårt att bestämma mig!! rebecca_hermansson@hotmail.com

    Gillat och delat på facebook!

    SvaraRadera
  128. Hej, jag är jättegärna med!
    Om jag vann skulle jag vilja ha nude chiffong i storlek S. Det vore en dröm att fladdra runt i den här i sommar, och jag kanske ska åka utomlands till ev. Grekland i påsk så då skulle det inte sitta helt fel med den här tunikan på stranden;) kram:)

    // rebecka.walfridson@hotmail.com

    SvaraRadera
  129. Glömde skriva förut att jag har alla fyra lotter tror jag :)

    lovesmillis_95@hotmail.com

    SvaraRadera
  130. Såå snygg! Jag tar såklart fyra lotter!

    1. En nude chiffong i strl L hoppas jag på :)

    2. Har gillat på FB (Anna på Grönkulla)

    3. Länkat till tävlingen har jag gjort här:
    http://annapagronkulla.blogspot.com/p/jag-tavlar.html

    4. Och så har jag delat på FB

    Håller tummarna så hårt jag bara kan.

    SvaraRadera
  131. Ja jag vill gärna vara med på en lott. Den ljusa skulle passa mig utmärkt. När jag skulle bära den: Varje tillfälle när jag klär upp mig.

    SvaraRadera
  132. Ja tack! Deltar med 4 lotter och vill ha en nude chiffong i stl s (de är väll inte allt för små i stl va?) Den skulle passa finfint till min tjejhelg i Halmstad snart. Jag tänker mig den till ett par tighta jeans och höga klackar :)

    SvaraRadera
  133. Jag tävlar gärna med 1 lott! Jag gillar nude chiffong och i storlek S. Jag skulle använda den på ett släktkalas jag ska på snart.

    Hälsningar Sandra
    santtu_nyberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  134. Hej!
    Jag är jättegärna med och tävlar om den nude chiffong tunikan, i storlek S. När jag skulle använda den?
    Frågan är när jag INTE skulle använda den, super snygg och ser otroligt skön ut!

    Jag länkar och tipsar här:
    http://beabofink.blogg.se/jagvillvinna/2012/january/snygg-tunika-11-januari.html#

    KRAM
    beabofink@hotmail.com

    SvaraRadera
  135. Jag vill tävla (1 lott) om den fina tunikan i färgen nude chiffong och i storlek M. Passar perfekt när vi ska ha dop för ännu ofödda bebisen :-) sara1@webaid.nu

    SvaraRadera
  136. Klart jag vill vinna! Vill isf ha den i stl M och svart för att ha på nästa fest jag blir bjuden till, när det nu kan tänkas bli. Snart hoppas jag för fest är alltid kul.
    Är med med 3 lotter, har gillat på fb och lagt upp en länk på förstasidan på bloggen.
    http://sturegatan3.bloggplatsen.se
    Kram j.

    SvaraRadera
  137. Vill jättegärna vara med och tävla om denna supersnygga tunika och då självklart i svart strl L(är de stora eller små i storlek?). Tur för mig att tävlingen inte redan var avslutat häromdagen... :)Denna skulle jag använda när det snart är dags för massa fester då det både ska firas 30,40 och 50- åringar!! Min mailadress är angelica.h@hillerstorp.se. Håller tummarna!! Kram Angelica

    SvaraRadera
  138. Ja tack! Deltar med 3 lotter och vill ha en nude chiffong i stl M.
    Den skulle användas på kommande födelsedagar :-)

    emmasjostrand84@hotmail.com

    /Emma Sjöstrand

    SvaraRadera
  139. Jag är med, 3 lotter! :)

    -Jag skulle vilja vinna den svarta i strl S
    Jag vill använda den på min sambos födelsedag när vi ska gå ut på kvällen och ha det mysigt tillsammans. :) Tycker den ser mörk och romantisk ut ^^.

    -Jag gillar på facebook med mitt namn Stella Skoog.

    - Och så har jag länkat till tävlingen, här: http://fastfrusen.blogg.se/tavlingar/2012/january/tunika-fran-plain-vanilla-11-januari.html

    håller tummarna nu! :)
    stellaskoog@hotmail.com

    SvaraRadera
  140. Jag vill jättegärna vara med och tävla!
    1. Jag skulle vilja ha nude chiffong i stl M, min son fyller 1 år i februari och tänk att få ha något så fint på sig då!
    2. Jag gillar på FB
    3. Tävlingen ligger i egen sida överst i bloggen. (tävling - tunika).
    4. Jag har delat på FB.
    Håller tummarna hårt!
    Kram S.
    sarah_hakansson@hotmail.com

    SvaraRadera
  141. Klart jag vill va med och tävla om denna fina Tunika :)
    Tar 3 Lotter, Tack!

    * Jag väljer den svarta i storlek M
    *"När jag fin vill Va,vill jag denna
    Tunika Ha :)
    Jag ska bära den med ära, när jag går
    ut och äter med min Kära"!
    * Gillar på FB (Pernilla Wamsjö)
    (nillwa@hotmail.com)

    SvaraRadera
  142. Självklart vill jag vara med och tävla , har jag turen med mig vill jag ha nude chiffong stl L : Jag skulle bära detta underbart snygga plagg till vardags som fest samt även när jag åker runt och har mina homeparty , för att få alla och vilja köpa deras kläder för visst kan man inte få en bättre komplimang för sin snygga klädsel när man har lyckats att få andra och köpa den ?, då vet man med säkerhet att de verkligen gillar den eftersom dem vill bära den själv.

    -gillat på facebook
    -delat i min logg på facebook
    - skrivit kommentar

    mvh evelina lindell
    evelina_8_2@hotmail.com

    SvaraRadera
  143. Jag har delat, gillat på facebook och skrivit en kommentar. Alltså tre lotter på den i nude chiffong som jag vill bära de vackra dagar som snart väntar då våren närmar sig

    Helen Bäcke
    helene.backe@telia.com

    SvaraRadera
  144. Snygg, är gärna med och tävlar. Den svarta är min favorit om jag vann så har jag storlek 42.

    Jag har delat och gillat tävlingen på face book http://www.facebook.com/profile.php?id=100002485419551 anette carlsson

    Jag har även gillat Plain Vanillia på face book.

    anette carlsson

    nettan.klar@gmail.com

    SvaraRadera
  145. Hej och tack för chansen! :D

    ♥Jag skulle vilja ha "Nude Chiffong" i storlek Large. Den skulle jag gärna använda vid både finklädda och vardagliga tillfällen, allt beror på hur jag kompletterar den (:

    ♥Har gillat Plain Vanilla på FB (nr 435)

    ♥Har länkat till tävlingen i min blogg:
    http://snuppas.blogspot.com/2012/01/tavling-tunika.html

    ♥Har tipsat om tävlingen på min facebook

    FB-namn: samma som ovan

    (larssonhannah@live.se)

    Jag är med för 4 lotter!

    SvaraRadera
  146. Oh vad turag hann:) jag kniper 4 lotter delat på fb, bloggen, gillat sidan och nu även kommenterat:)
    Shit sp svårt att välja... Men tror jag kör på nude nu till sommaren även om jag ör en riktigt svart älskare;) stl S hade jag velat ha och den ska bäras på svärfars 60 års kalas och midsommar vore inte fel heller med en krans till:) hoppas hoppas!

    SvaraRadera
  147. Den är helt underbar!
    Den skulle passa perfekt till nya årets alla partaj som jag förhoppningsvis kommer iväg på. Har ju varit dåligt med utgång då kassan ekar tomt och man vill ju ha något nytt och fint att ha på sig.
    Jag är med och tävlar med 3 lotter.
    Svart i storlek M/L
    Kram Mia
    mia-henriksson@hotmail.com

    SvaraRadera
  148. Den svarta i storlek S är precis vad som fattas i min garderob just nu ;) Skitsnygg!
    Jag har gillat, delat och kommenterat, alltså är jag med med 3 lotter.
    Min mail: hj_@spray.se

    Kram Hilda

    SvaraRadera
  149. Jag vill vara med! :) svart och storlek M!
    eg85@live.se

    SvaraRadera
  150. Jag är också med! Nude i strl L vore fint! Tävlar alltså med en lott!
    Kram Anna-Stina
    anna_stinaw@hotmail.com

    SvaraRadera
  151. Hej Karro,
    Jag vill vara med och har ingen blogg så det får bli 3 lotter. Jag vill ha en svart motsvarande 42. När jag ska ha den? Omgående! Dags att fräscha upp garderoben med lite nytänk... går mest i jeans och toppar... Så bara leggingsen är inköpta och det blir tillfälle så sitter den på. Kram /Annika
    annika.mojanis@telia.com

    SvaraRadera
  152. Hej!!!
    Om jag vinner så vill jag ha den svarta i Stl: L

    Mvh

    Ann-Charlotte Olsson

    anncharlotte_76@hotmail.com

    SvaraRadera
  153. Hej igen!!

    Jag glömde ju att jag skall använda denna Vackra svarta Tunikan på fredagar när min älskling kommer hem och vi har fredagsmys!!!
    Om jag vinner så vill jag ha den svarta i Stl: L

    Mvh
    Ann-Charlotte Olsson

    anncharlotte_76@hotmail.com

    SvaraRadera
  154. Jag vill vinna nude då jag har den andra redan :-) st. M. Tänker använda den när som då det är ett perfekt plagg att piffa till eller ha som det är, alltid snyggt m.a.o :-)

    jica6@spray. se är min mail och jag kommer gilla och länka till min fb med så tre lotter blir det då :-)

    /Angelica Ortscheid

    SvaraRadera
  155. Åh, i sista stund!! Jag vill också vara med och tävla.

    Om jag vinner vill jag gärna ha den svarta i stl L (eller M om den är stor i storleken).

    Jag skulle ha den på mig till fest men framförallt även till vardags. Har förstått på dig att den inte bara är snygg utan också väldigt skön att ha på sig. Vardagslyx är bästa känslan!! =)

    /Magdalena Aamodt Fischer
    magdalena.aamodt@telia.com

    SvaraRadera
  156. Åååh vilken härlig möjlighet... Den skulle passa helt perfekt när vår lilla son fyller 2år och jag och min man samtidigt firar 6mån bröllopsdag :-) När jag såg tunikan så kände jag direkt att det ju är helt självklart att vi ska ha ett ljust tema då och att alla ska vara ljust klädda :-)
    Jag har storlek 36-38 så jag jag önskar mig en nude chiffong i S eller M och jag bara måste köpa det superfina halsbandet med fjärilen på till :-)
    Jag passar på att gilla sidan (tror jag blev nr 452) och delar den FB. Håller tummarna för att någon av de 3 lotterna är vinstlotten :-)
    Varma hälsningar
    Jessica (jessicaosberg@gmail.com)

    SvaraRadera
  157. Hej igen
    Jag lyckas dessvärre inte dela länken på FB, jag får upp att länken är blockerad och kommer inte förbi det :-( Jag ska försöka igen om ett tag och se om det löser sig :-)
    Hälsningar
    Jessica Osberg

    SvaraRadera
  158. Jag skulle jättegärna vilja vinna en tunika för att ha på de arbetsintervjuer jag hoppas få gå på! En nude chiffon i stl L tack.

    Jag har dessutom länkat här: http://appelblomman.blogspot.com/2011/12/tavling_28.html

    jennysen81@gmail.com

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!