söndag 20 november 2011

Lite rund under fötterna!

Oj oj oj vilken skön söndags kväll vi har haft! Vi bjussade fina vänner på kvällsmat!
Jag lagade mandelpotatis purè med massor av grädde och så stoppade jag i det i små portionsformar, strödde över riven västenbottenost och skjuts in i ugnen! Till det blev det fläskfile och kantarellsås! Det smakade väldigt bra om jag får säga så;-) Allt tog iallafall slut så de gillade nog det oxå;-)
Efterrätten blev en smidig efterrätt. Köpt ostkaka med jordgubbar och grädde! Jonas tog fram de STORA tallrikarna och trodde förmodligen vi skulle äta soppa;-) *fniss*
Jag fick äntligen mitt glas vin och jag kommer knappt ihåg när jag drack alkohol sist? Så nu känner jag mej lite rund under fötterna ,för det slank inte bara ner ett. Nej då ett halvt glas till innan den andra halvan hamnade på golvet....
Jag kröp upp i soffan och skulle smutta på mitt (andra) glas vin och bara njuta framför TVn... Men så har vi en hemskt klumpig liten 6 åring här hemma som liksom inte såg att glaset stod där på bordet. Nej istället hamnade mitt goda glass rött på golvet... Så nu är mattan indränkt i salt och jag hoppas verkligen fläckarna går bort!
Kvällen till ära ser jag ut så här! Tog fram min långa svarta klänning idag och den passade! Den har hängt i min garderob sedan tidigt i våras, men den har liksom spänt som ett korvskinn över magen. Nu passade den bättre!
Bilden är lika suddig som jag känner mej just nu;-) Så är det massor av stavfel och luddigt skrivet så beror det helt på vinet;-) Herregud hur kan man bli så påverkad av 1½ glas vin??? *fniss* Jag tror jag somnar ganska gott ikväll, känner mej sååå avslappnad i kroppen!
Hart ni oxå haft en bra söndag?

7 kommentarer:

  1. maten ser god ut och du är superfin i den långa klänningen :)

    SvaraRadera
  2. Maten ser verkligen super god ut.
    Häll ut mer salt, ser på bilden att det lyser rött igenom. Man ska hälla ut mängder med salt, hoppas inte att det är försent.
    Karin

    SvaraRadera
  3. Guuud va gott det såg ut!! Kan du inte lägga ut ett bra recept på kantarellsås??

    Och så vacker du är kvinna!!! Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Mmm maten såg riktigt god ut! Och långklänning, så snyggt!!

    SvaraRadera
  5. Maten så underbart god ut! Du är alltid så fin och go på alla kort!!! kram Mona

    SvaraRadera
  6. Mmm blir rikyigt hungrig. Kan du inte dela med dig utav receptet på kantarellsåsen?
    / hampusmamma

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!