onsdag 16 november 2011

Hemmagym!

Alltså den här dagen har varit väldigt bra! Ja alla har (nästan) varit på bra humör hela dagen och vi har gjort massor av saker som har legat över mej!
Jonas är bortrest med jobbet och på någotvis så får jag mer rutin då på allt här hemma. Skitskumt, men så är det jämt när han är borta... Fixet av mat, duschning, läggning, plockning och allting annat som hör till går liksom på räls... Kanske kan det vara så att man måste planera lite bättre när man är själv med 3 kids;-)?
Jag kommer inte iväg på några träningar när jag är själv hemma. Så därför får liksom träningen komma hem till mej istället;-)
Ikväll körde jag armar och mage här hemma framför TVn, började med 15 minuter uppvärming på CTn..
Jag har inga hantlar (men ska investera det...) så då får man liksom ta det man haver... Det blev 2 st 1½ liters petflaskor fyllda med vatten! Kanske väger dom så där 1 kg styck, men det duger bra för mej;-) Lite muskler kan jag nog bygga med dem!?
 Jag körde massor av övningar för både tricepsen och bicepsen. Allt 15x5, så nu svider det gott i mina armar;-)
 Den hederliga plankan kör jag var och varannan dag! Perfekt att liksom tävla mot sig själv och se hur länge man orkar stå;-) Idag blev det 1 minut x 3 och det är jag ganska så nöjd med;-) Den sista gången, de sista sekunderna var jävligt jobbiga;-)
Jag söker några bra magövningar? Jag kör lite olika där, men nu känns det som om "musklerna" i magen börjat att vänja sig... Har ni någon bra magövning därhemma som ni vill dela med er av. En som punktförbränner järnet på allt fett som dinglar löst på magen;-)
Douglas som var vaken när jag tränad ville ju förstås oxå göra som mamma gjorde;-) Han var superduktig och klarade plankan i säkert 20 sekunder;-)
Så nu har mina muskler växt;-) *asg* Eller inte... Men visst är det snyggt med så där lagoma tränad snygga fitta armar på tjejer! Vi får väl se om jag någongång når dit???;-) Den som lever få se!
Nu skakar mina armar järnet och jag fasar redan för morgondagen;-) Nu ska jag avsluta denna dagen på spikmattan, ett väääldigt bra köp enligt mej!

14 kommentarer:

  1. Imponerande, Karro. Heja dig!!!
    Kram från Camilla

    SvaraRadera
  2. http://www.youtube.com/watch?v=gPQj7pjUn58
    Testa den! Funkar även om man är ensam

    SvaraRadera
  3. Annars är det bara att köra en sökning på youtube så finns det massor med bra instruktionsvideor :)

    SvaraRadera
  4. Du är grym! Häng med i vår plankanutmaning på träningsbloggen!
    http://www.ottarsmagi.wordpress.com

    Kram

    SvaraRadera
  5. heja vad bra gjort! muskler är skitsnyggt!
    jag brukar köra en variant av planka på pilatesboll.
    sen den där jag ligger på rygg och så lyfter jag upp benen och sakte ner och upp och sakta ner och upp...jobbigt :)
    Och den där du ligger på rygg, rakt med armarna rakt upp ovanför skallen. Ta en pinne (skurmoppen??) och så drar du liksom upp både ben och armar mot magen - för pinnen ver fötterna mot rumpan och så tillbaka. Så mkt du orkar.Svinsvårt att förklara, ska se om jag hittar ngn film :)

    SvaraRadera
  6. Jäklar vad duktig och disciplinerad du är!
    Jag blir nästan inspirerad.
    Nästan. :)

    SvaraRadera
  7. Vad duktig du ar! Jag fa aldrig till nagon traning hemma... Hamnar latt i soffan istallet... :0)

    Kram

    SvaraRadera
  8. Vad duktiga ni är som gymmar tillsammans - hejja hejja =)

    Sv: Ja, där åkte vi förbi på vägen! Förra veckan, när vi var, lyste solen varje dag. Nu hade ni fått det frostigt såg jag, mysigt!!

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Jag använde mig av två slanggurkor en gång HAHA, kunde inte lyfta tyngre med händerna ;-)
    Fast pet-flaskor är nog bättre.

    Ha en skön dag fina du
    Kramar

    SvaraRadera
  10. Du är grym!
    Syns verkligen att du gott ner i vikt!
    Heja du!!

    SvaraRadera
  11. Det är såå snyggt med vältränade armar på tjejer. Inte biffiga men tajta och lite lagom muskulösa!

    Jag fick ju två stänger i förrgår, en skivstång och en curl. Ska börja styrketräna hemma jag med, men än så länge behöver jag inte ens lägga på vikter, stängerna vägde ju elefant bara de...

    Kram!

    SvaraRadera
  12. Bästa magövningen är fällkniven tror jag den heter ...man sitter på rumpan med benen upp så mycket man kan (sträckta framför sig) & överkroppen lite fälld bakåt (rak i ryggen)armarna rakt ut.

    SvaraRadera
  13. Ojoj vad fel jag läste först "Men visst är det snyggt med så där lagoma tränad snygga fitta"...

    Ännu en mag-midjedödare är sidoplankan. Stå statiskt som i plankan, men i stället på sidan: armbågen i - rak kropp- och fotutsidan i på samma sida..

    Heja dig, du är bäst. Snacka om kontroll :-)

    SvaraRadera
  14. Va fasen var jag inte inne här o läste igår för! Då hade jag ju iaf varit på gymmet..... att läsa om hur bra du tränar (duktigt jag vet) nu när jag ätit dubbla portioner tacolasagne och tv-soffan väntar, dvs ingen motion alls gör att jag helt får dåligt samvete!! Men imon är det en ny dag och då tar jag tag i träningen igen...
    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!