tisdag 27 oktober 2015

När 5 blir 3...

Höstlovet knackade på igår! Jag tror banne mej att jag tycker det är precis lika härligt med lov som kidsen tycker att det är!
Ja det är mycket att hålla reda på, det är det... Läxor, träningar, gympa, träningar igen och skjuts hit och dit! Så jo en vecka så här på hösten är alltid skönt att stänga av hjärna lite på halvfart, även för mej!
Igår åkte Alfred och Douglas till morfar! Han har precis blivit pensionär, så de är där och bara lyxar till det hela den här veckan! De ska rå om varandra!
Känns förstås galet tomt här hemma med bara ett barn. Att gå från 5 i familjen till bara 3. Ja det är ju som att ha semester ju;-) Fast konstig semester på någotvis... Kommer förmodligen att hinna längta ihjäl mej efter dem om bara ett par dagar....
Fabian mår som en liten prins! Att bara få vara hemma med mamma och pappa! Ja det är helt galt hur ungen kan förändras! Han är som en helt annat barn, from som en liten lammunge! Så len och fin och inget skrik och gap! Ännu...
Han pratar på i ett... Alltså hans mun går på som om han skulle få betalt för varje ord som han säger.... Pratar, pratar och åter pratar.. Han pratar så mycket att han knappt hinner ta in ny luft. Han berättar om alla möjliga saker och så bara njuter han!
Igår gjorde vi en brasa och han bestämde att både jag och Jonas skulle ligga där med honom. Att både jag och Jonas skulle lägga oss i våran säng och läsa en god natt saga för honom...
Alltså han ÄLSKAR verkligen att bara få vara själv, den lilla skitkorven! Älskade unge!
Nästan så man får lite dåligt samvete... Under hans 5 levnadsår så har vi, alltså jag, Jonas och Fabian inte varit ensamma många timmar tillsammans... Så jo, visst njuter vår minsta lilla gosse och det är verkligen så härligt att se! De fyller hela mitt hjärta med värme och kärlek! Samtidigt som jag vet hur mycket Douglas och Alfred njuter hos sin morfar i Varberg där de får full uppmärksamhet från morgon till kväll!!
Den här veckan kommer vi inte att behöva agera krigsförbrytare! Inte stoppa några slagsmål, inte behöva tolka mellan 3 bråkande bröder. De kommer att behöva längta efter varandra! Precis vad de behöver nu! Längta efter varandra och längta efter oss!!
Detta är bra och nyttigt för alla oss 5! De är det!

3 kommentarer:

 1. Åh vilken lyx för Fabian att få ha er för sig själv. & att Douglas & Alfred har morfar för sig själva. =)

  SvaraRadera
 2. BEST & MOST WANTED
  http://www.boombu.com - fitness you x
  http://www.sextamina.com - sex xx
  http://www.aceofbeauty.com - fat loss sexy
  http://www.bestbuyx.com - sex xx
  http://www.theorchidx.com - orchids orchidaceae phalaenopsis care
  http://www.babxyz.com - dog food xx
  http://www.babysolve.com - baby potty xx
  http://www.suwandri.com - options trading xx
  http://www.googleclickbank.com - forex fx xx
  http://www.jelema.com - fat loss xx
  http://www.bestbuygameguide.com -- betting money xx
  mesothelioma master xx

  SvaraRadera
 3. Läser din blogg men kommenterar för sällan sry :( Är ju sååå kul med kommentarer men man hinner ju liksom inte med riktigt. Tycker din blogg är rolig och ärlig vilket roar mig. Jag tror att jag läste för länge sedan om att du höll på med något som skulle säljas till idrottsföreningar, typ tvål !?! Minns jag rätt ? har lite frågor i så fall om det så pinga till om jag är på rätt spår.
  Och fortsätt i samma stil för jag gillar din blogg.
  Ha det gott

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!