måndag 19 oktober 2015

Att minnas den här helgen med ett stort leénde på våra läppar!

Nej då, jag lever! Ja man kan ju kanske tro att jag har sprungit och gömt mej under en sten eller nått, med tanke på att jag inte varit här inne sedan i fredags och det har liksom ekat tomt härinne...
Men det har liksom varit en fullsäckad helg om man säger så!
Sätt er till rätta så ska jag berätta vad jag har gjort i helgen!
 I fredags stod vinjunta med stort V på agendan! Så klockan 17 stormade 6 av 10 tjejer in här hos mej på förfest! Bubblet rann ner lättare än lättast.. Tänk att bubbel ska vara så himlans gott;-)
 Vi tjattrade redan från början i munnen på varandra! Så ljudnivån var HÖG redan 17:15 och när vi gick vid 18 -tiden tyckte Alfred att det var dags, för han fick faktiskt ont i sina öron av allt tjatter;-) Ha ha!
 Värdinnan för kvällen var Veronica! Och vi möttes av bubbel och ostbricka! Alltså såååå fantastiskt gott!
 Alltså ni fattar 10 tjejer som pratar i munnen på varandra redan från start... Åh herreguuuud va vi pratade... Och alla i munnen på varandra som sagt!;-)
 Snyggaste tjejerna! Vinjuntan har vi haft nu i 6 år... Eller vänta? Är det kanske till och med 7 år som vi träffats?
Jag har tyvärr inte kunnat vara med de 2 sista gångerna, så JA det var verkligen evigheter sedan vi sågs!
Vinjunta ja! Vad gör man på en sådan? Ja förr var vi supersieriösa och hade vinprovning och sånt.. Men nej nu bara dricker vi det utan att smutta på det och äter och JA så pratar vi förstås;-)
 Veronica bjöd på en supersmaskig kyckling med parmaskinka och pasta! MUMS!!
 Vi alla 10 tjejer är väldigt olika, men ändå sååå lika! Ja alla har ju i alla fall en sak gemensamt! Alla 10 är skitsnygga! Ja så klart jag tycker det!;-)
 EFTERÄTT! Varför ska de vara så in i baljan gott för? Här delade sig smakerna lite... En chokladpaj med havssalt och lingon! Själv älskade jag den kombon, medans de skar sig i andras munnar... Smaken är som baken, delad!;-)
 Vi hade vilda diskussioner om ALLT! Mycket politiksnack om bland annat flyktingar och ja där var även våra tankar väldigt olika! Men det är nyttigt att diskusskutera, man lär sig mycket och alla tycker inte alltid lika! Så NEJ det kan sannerligen inte vara lätt att vara politiker och komma överrens om saker och ting...
Mitt i blev det en liten massagestund, innan vi fortsatte våra högljuda samtal om bröst, vikt, barn, flyktingar, mat, kärlek och mycket annat!
Klockan 2:00 stängde jag festen... Jo då, som vanligt är jag sist från festerna.....
 Klockan 6:00 ringde min klocka och 4 timmars sömn var allt jag fick den natten.. Är huvudet dumt får kroppen lida... Klockan 7:00 hämtade min kollega upp mej och jag vet inte riktigt, men jag tror nog inte jag var riktigt nykter vid den tiden... Men jag kände mej ändå ganska fräsch!;-)
Vi styrde bilen mot huvudstaden och klockan 10:00 rullade vi in på djurmässan i Kista!
 Det var ruskigt dimmigt.. Men jag märkte inte så mycket av det, för jag sov mest.. Kul sällskap liksom;-)
Klockan 17:20 landade vi åter i Skillingaryd! Så på 10½ timme hade vi gjort Stockholm tur och retur, varit på mässa och hunnit käkat lunch! Bra jobba va? *haha*
 Och JA jag har banne mej VÄLDENS bästa man! När jag kommer hem står han och lagar mat! Han som säger att han INTE kan laga mat hade fixat både paj, räkor, ost och kex och ett stort glas pepsi max! Sååå underbart!
Sedan blev det soffan resten av kvällen och så mycket bättre!!
Vi har lyckats pricka in hockeyträning för Fabian och Alfred båe lördags och söndagsmornarna... Vem behöver mysa runt på helgmornarna liksom?? *harkel* Ja ja, bara att gilla läget och sätta på sig tjocka vinterkläder och ge sig in i ishallen!
 Efter det spelade Douglas och hans lag match! Första seriematchen och de vann med 11-4! Jo då jag kollade faktiskt! Och JA de spelade så jäkla grymt bra! En superbra sammanhållning från alla killarna!
 Alltså vädret igår var ju helt underbart! Suger verkligen åt oss av de härliga strålarna! En liten promenix med mina make blev det!
 Sen in i nästa hall, men ingen ishall... Nepp vi kollade på kussen Gustav som spelade innebandymatch! Tyvärr förlorade dom med 3-0....
 Efteråt bjöd min svägerska (ja, alltså Annelie kommer ju alltid i mina ögon att vara min svägerska, trots att hon inte längre är tillsammans med Jonas bror) på kvällsmat, bad och vin!
 Japp på en helt vanlig söndag drack jag ett glas vin! Så mysigt vi hade det! Babblade i munnen på varandra! Ja för har man inte setts på typ 100 år (nej inte hundra, men flera månader) så har man ju massor att prata om.. Hon pratar precis lika mycket som mej. Liksom lika mycket på inandningen som utandningen;-)
 Kussen Elsa skrattade åt Annelie när jag skulle ta kort på henne.. Ni vet, tonårstjejer som tycker mamma inte riktigt kan få in de där snygga skrattet;-)
 Godis på en söndag! Ja så bortskämda blev vi!
Häng i soffan och tätt tätt ihop krupna med varandra! Lövlie!
 Både stora och små! Älskar att alla kusinerna kan vara med alla, oavsett om de är 5 eller 16!!
Ja så har min helg sett ut! Ni förstår kanske varför jag inte hunnit med att blogga!;-)
Igår kväll när jag slog ner rumpan i soffan kom den där stressande känslan över mej igen... Jag kom på mej själv med att trots att det gått i 120 knyck hela helgen, så har jag inte känt mej stressad en endaste gång... Men nu gör jag det igen.. Känner mej otroligt stressad inombords, trots att jag absolut inte behöver eller borde det.. Fattar inte vad det är?
Ja ja, det går väl över kan jag tro!;-)
Nu stoppar vi den här helgen långt in i hjärtat och mins den med ett STORT leende på våra läppar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!