onsdag 9 september 2015

Irriterat och frustrerat!

Ja i eftermiddag har det varit irritera och frustreratt... Det har liksom yrt irritation och frustation ur mina öron och näsborrar och jag har gjort allt för att inte visa det..  Jag har bitit ihop, slitit mitt hår och gått in i min egen bubbla..
Varför.. Ja kanske berättar jag det sen, sen när jag tagit mej ur den här förbannade jävla hemska irritationen, dessa svettningar, denna frustation, denna hemska jobbiga period.. Förhoppningsvis kommer jag att må sååå mycket bättre om ett par dagar, eller om några veckor? Just nu känner jag mej som en slaskig knarkhora som ligger i en rännsten och som gör allt för slicka upp sitt sista knarkkorn som hon råkat tappa ut på gatan...
Jag skulle kunna gå bananas på mat, på godis, på läsk, på kakor... Ja allt som kommer i min väg, men jag biter ihop. Jag ska INTE ta en jävla matbit och stoppa i käften. ALDRIG!
Svamligt? Ja jag vet, lika svamlig som jag just nu känner mej.. Eller nästan vimmelkantig...
Jag är irriterad på min tvättstuga också.. Den såg ut så här i eftermiddag när jag kom hem.. Ja alltså den såg ju ut så här när jag åkte imorse också och den såg ut så här förra veckan med... Fy fasen va jag hatar att fixa med tvätt. Finner INGEN som helst ro med att stå där och sortera.. Men skiten måste ju göras. Så min frustation och irritation gick ut över tvättstugan och snart är all tvätt där den ska vara, i sina garderober och jag tvättar som en tok!
Ibland är det bra att vara frustrerad och irriterad, då händer det liksom något....;-)
När jag blir rik som ett troll ska jag anställa en tvätterska, hen ska tvätta, mangla, stryka och det tråkigaste. Lägga in allt i garderoberna! Fy fan va skönt de ska bli!!,-)
Sen blev jag nästan helgalen när "någon" lånat min telefon och "råkat" grejat lite med den... Hela jävla tangentbordet var borta, eller nä det var det ju inte. Men bara denna lilla bit var kvar. Alltså blir såååååå trött...
Va fasen gjorde man innan google? En jäkla tur det finns säger jag bara!!!
Vem är det oftast som får sig en skopa med skit när man är som mest irriterad? Ja precis, den kära familjen! Nu fick Jonas sig en hel snöskyffel med skit över sig när jag muttrade högt, kom instampande i högsta hugg och frågade: -VARFÖR i helskotta han slängde sånt som INTE skulle slängas?????
Jo han rensade kontoret häromdagen.. JA han är kung på att rensa och det är INTE jag.. Men han kan ju för sjutton inte slänga sånt som SKA vara kvar! Nä just det! Spara kan man ju göra!!;-)
Så nu har jag gått igenom påsarna igen... Tänk att man måste dubbelkolla allt....
Nä, jag går väl och lägger mej då.. Lika bra, va fan ska jag vara uppe och tjura för???
GOD NATT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!