lördag 18 oktober 2014

Jag älskar dej!

Jag har verkligen VÄLDENS underbaraste man!!
Igår när Jonas kom hem vid 18 tiden hade precis Fabian haft ett raseriutbrott utan dess like i ungefär så där 2 timmar. Arg som ett monster och tårar som en hel sjö, bara så där helt utan vidare...
Jag var helt slut när han kom hem och var helt tom inombords och var en minut från att störtgråta... Det tar på krafterna när barnen får såna där utbrott, tar så fruktansvärt mycket på krafterna...
När jag kommer ut i köket når mina ögon den STÖRSTA rosbuketten man någonsin kan önska sig! Gigantiska röda vackra rosor som är underbara!
Jag fick dom bara så där, för att han älskar mej! Japp för 7 stycken röda rosor betyder just: Jag älskar dej!
Det är nu vi skulle ha de där sidebordet som vi så länge har pratat om att köpa, där hade denna underbara bukett gjort sig så bra! Men å andra sidan gör sig buketten väldigt bra på köksbordet också!;-)
Ett fredagsglas med rödvin! Alltså såååå gott! Att stå och laga mat och smutta lite på vinet, känna sig så där härligt avslappnad i kroppen medans grabbarna sitter och småpratar vid bordet (och JA Fabians raseriutbrott hade bytts ut mot den snälla underbara Fabian igen, TACK och LOV!) med underbara toner från Peter Lemarc i bakrunden och en varm brasa! Herreguuud så lyckligt och mysigt de låter! Verkligen så där rosenskönt;-)
Räkor till oss och pommes och korv till grabbarna, jag älskar fredagar!!
Vi sitter allt som oftast kvar vid bordet på fredagar, sitter och pratar över ett glas vin jag och Jonas. Låter disken stå, ingen TV som stör och inga mobiler i händerna! Så härligt!
Kidsen fick lite fredagsgodis och Alfred var sååå stolt över sin lilla glugg när jag frågar om jag får känna lite på den andra tanden som är lös? Japp de fick jag, ett ryck och den satt genast på en lite tråd, 1 minut senare drar han ut tand nummer 2 för dagen och är stolt som en tupp över sin STORA glugg!;-)
 Köket i all ära, men soffan en fredag kväll är inte heller fel! Mmm även om det var tråkig hockey på TVn... *mutter* Men jag stod ut och råkade somna redan klockan 21:30!
Att jag har sovit si så där 10 timmar inatt, ja det gör mej ju inte särskilt mycket piggare för det... Jag vet inte vad det är för fel på mej just nu. Men jag skulle lätt kunna sova 12 timmar per natt numera, lätt! *snark*

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!