måndag 20 oktober 2014

Den roligaste spelkvällen någonsin!

I lördags var vi bjudna till våra älskade vänner Martina och Markus på spelkväll! De blev tilldelade en spelkväll på vårt bröllop och deras månad var februari.. Men tja tiden springer ju iväg fortare än kvickt och även om vi ses ganska ofta, så har det just inte blivit en spelkväll!
Men spelkväll blev det med dunder och brak!
Vi blev upphämtade strax innan klockan 19 i lördags kväll och åkte sedan hem till dem där marschaller lyste upp hela vägen upp till huset!
När vi kom in blev vi tilldelade en underbar god drink och fick sätta oss till ett väldukat fint bord med bordplacering!
 Menykort med ett personligt kort! Jag fick Jonas underbara bild sedan hans svensexa och Jonas fick ett kort på mej sedan möhippan.. Aj säj no more. Ord är överflödiga hur snygga vi var;-)
Vi fick underbart god mat som bara smälte i munnen! Så underbart att bara få sätta sig ner vid ett dukat bord och äta och låta smaklökarna dansa i munnen!

Jag fick ett SMS förra veckan och jag fick ett uppdrag som jag skulle göra under kvällen. Jag skulle avbryta samtal hela tiden och prata om semester. Vad jag inte visste då var att även Jonas hade fått ett SMS också och hans uppdrag var att kritisera maten och drycken...
När vi högg in på förrätten började Jonas kritisera och sa att den var sur och att den smakade konstigt. Att det var billigt vin som smakade billigt och sedan fortsatte han och till slut blev jag förbannad på honom. Vad pysslade han med?
Själv avbröt jag hela tiden i samtalen och Jonas blev galet irriterad på mej!
Jag kan lova att när vi äntligen fick tala om våra uppdrag skrattade vi hysteriskt över detta!
 Finaste värdparet!!
 Finaste "lillasyster"!!
Finaste KÄRLEKEN!!!


Så var det då dags för SPELKVÄLLEN!
Vi började med jenga! Så simpelt och enkelt spel, men såååå roligt! Alla vi 4 är tävlingsmänniskor och det här med att förlora, de är NEEEEJ! Sjukt mycket spännande och vi slog nog banne mej rekord i att bygga på höjden!
Det här med att spela spel, speciellt spel där konsentration och fokusering står på spel och dricka shots samtidigt... Mja, den kombinationen är inte det lättaste. Men väääldigt gott!
De slank ner en himla massa såna här, plus vin och cider... Jo då så att e... Nä, jag lär mej aldrig och blir förmodligen inte så gammal och klok... *host* (Döm mej ej!)
 Vi spelade med andra ord.. Alltså HUR svårt kan det vara att beskriva ett sketet ord? Jo mycket skulle det visa sig, men gud va kul!
 Hmm??? Vad heter de andra ordet nu igen? Ja han ser ut att fundera mycket Jonas;-)
 Även lite barnlekar blev det! Stampa på ballonger! Jo vi blev verkligen som små barn där vi for omkring på golvet och jagade varandra! Man blir aldrig äldre än man gör sig!;-)
Sen körde vi melonleken! *hehe* Ni vet när man ska föra en melon mellan varandra, nerifrån och upp! Så sjukt kul!
Helt plötsligt var klockan 3 på natten och det var dags för oss at vingla hemåt i natten!
En galet sjukt rolig kväll som vi aldrig kommer att glömma!!!
Det är bara att konstatera: Vi har verkligen så sjukt härliga vänner omkring oss, ALLTID!
Klockan 8:30 igår morse var det dags att gå upp! Skridskoskola stod på morgonen schema för Fabian och sedan hockeycup för Douglas resten av dagen!
Det här med att ligga kvar i sängen och dra sig dagen efter och känna efter om man är dålig eller ej.. Nä det finns inte längre på kartan!;-) Men oftast är det just den bästa medicinen, att ta sig upp, ut i friska luften och att äta!
Klockan 21:30 sov jag igår... Det tar på krafterna att ligga på topp, hjälte på natten, hjälte på dagen! Eller vad är det man säger?;-)

By the way.. VARFÖR spelar man inte spel oftare för? Det är ju sååå sjukt kul ju! Nu får det bli ändring på det, mer sällskapsspel åt folket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!