måndag 29 september 2014

Helgen kom och helgen gick...

Veckorna går fort tycker jag, men det är inget imot vad helgerna gör.. Poff säger det så är det måndag morgon igen...
Den här helgen fanns det inget planerat! Bara vara med familjen och mysa!
Vi startade den myshelgen med fredagsbad! Älskar när hösten och vintern kommer krypandes och man åter kan besöka simhallen!
Helt plötsligt har barnen blivit så stora att det inte var någon som ville vara med inne på tjejernas omklädningsrum. Så jag var både först i poolen och först ut från duschen när vi skulle åka hem! Ingen att behöva ta ansvar för, inget tjat och gråt! Bara jag, en skön inpackning i håret och bastun, konstig känsla det där!
Aj lööve fredagsbad! Bästa starten på helgen!
Man blir ju så där härligt trött och mosig av bad och bastu, klockan 22 var huset nersläckt och hela familjen Grunditz sov sött!! ( och öronvärken gick över, lök is da shit!!!!;))
Lördgasmorgon kom och Jonas kom med det bästa förslaget, en tur till storstaden Jönköping för att kolla in inredning till vårt blivande projekt sovrummet och tvättstugan! Fabian ville inte följa med, en dag med farmor lockade mer!!
Först lite shopping på Lager 157 och Stadium! Herrejesus, kidsen växer ju så att det bokstavligt talat knakar och deras kläder flaggar på halv stång jämt...
 Men det här med shopping... Nja jag vet inte jag... Alfred och Douglas bröt ihop ungefär en miljon gånger och tyckte det så klart var dödens tråkigaste att shoppa kläder, även om vi bara shoppade till dem... Så varför inte lägga sig på en hylla och vila liksom? Jo det kan man göra om man heter Alfred, eller vila huvudet mot vagnen i ren protest som Douglas..;-)
Alltså jag förstår inte? Grabbarna borde verkligen ha hajjat detta med en shoppingtokig mamma, att de oxå skulle älska att shoppa med tanke på att de fått det från första början genom bröstmjölken?!;-)
 En liten klädhög blev det med både inomhusskor, stövlar, mössor, brallor och tröjor!
 Insåg att det här med renovering verkligen är DYRT!! Men bra kommer det bli och jag drömmer redan om min nya härliga garderob! Åh så bra det kommer bli, vill ju helst starta renoveringen NU!!!
Älskar IKEA, så mycket inspiration, snygga saker och bäst av allt; "leklandet" där kidsen fick leka i en timme och slapp följa med oss på tråkig shopping!;-)
 En hel dag med massor av shopping, spring hit och dit gör att man blir så där härligt trötta och hungriga! En mumsig kvällsmat i form av förrätt, sparris med bacon och mozarella som gottade till sig i ugnen, som sedan följdes åt av en god varmrätt i form av gratinerad mandelpotatispure med västenbottenost, fläskfile och kantareller!
Spotanbesök när den är som bäst! Efter klockan 21 dök Veronica, Per och barnen upp hos oss och vi drack några glas vin och pratade i massor till midnatt! Underbart!
Summerar denna helgen till: UNDERBAR!!!!
Helgen kom och helgen gick, innan vi hinner blinka är det åter fredag jag lovar!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!