onsdag 29 januari 2014

Bilen!

Det är kallt, det är blåsigt, det är mörkt, det är vinter. Januari har känts som en hel lång evighet... En jobbig lång evighet på någotvis med många känslor upp och ner...
Jag blickar tillbaka och inser att jag inte visat bilder från vårt bröllop på väldigt länge och inte de bilderna som vi (läs jag;-)) poserar framför, på och bakom den snygga porschen!!;-) Eller var det en porsche? Ja gud, ni ser jag är inte så bil intresserad. Inte ett dugg faktiskt, bara den rullar och det finns värme i den så är jag nöjd;-)
Min käre man fick bli den som valde vrålåket vi skulle färdas i till och från kyrkan och till festen! Han var lycklig som ett litet barn där han satt bakom ratten och gasade på i vindens fart!
Idag, en helt vanlig onsdag i januari blickar jag bakåt 5 månader och saknar denna dagen såååå mycket att det gör ont i hjärtat... Jag skulle kunna göra om den om och om och om igen!!
Tuuusen tack snälla Jocke för lånet av denna underbara pärla!! Om 10 år när vi ska förnya våra löften och gifta oss igen, kanske vi lånar den igen;-)
Och det här med att fixa tackkort... Ännu har jag inte fått ur den berömda ur arslet och fixat detta... Jag måste, måste, måste, måste fixa detta nuuuu! Är det väldigt sent att fixa tackkort 5 månader efter at man har gift sig?

5 kommentarer:

 1. Haha! Bättre sent än aldrig... tror jag:)

  SvaraRadera
 2. Hade jag fotat så hade du fått dom i samband med leveransen av fotona! :-)

  SvaraRadera
 3. ÅHHHH, underbara bilder!!! den första är så fin, fångar dig på pricken!

  SvaraRadera
 4. Håller med Bloggande 4barnsmamma; bättre sent än aldrig.
  Äsch, håll gästerna på halster. De dör de inte av, de får minnas er dag i huvudet lite till.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder, förstår att ni har måååånga att titta på och njuta er tillbaka <3
  kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!