onsdag 17 augusti 2016

Helgen....

Så va de onsdag igen och jag har inte tittat in en endaste gång den här veckan... Usch, jag är så trött så jag nästan spyr.. Ont i kroppen, ryggen, axeln och känner mej nästan sjuk för jämnan, ja snart psykisk sjuk... Så JA, det har blivit mycket tidiga kvällar i säng och det är typ på kvällarna som jag hinner blogga... Men nej jag ska INTE klaga.. Det finns de som har det mycket värre än mej....
Ja ja, nog om det.. Jag ska inte behöva förklara mej;-)
 Douglas var på hockeyläger hela förra veckan! Så i fredags var det matcher och avslutning! Konstig känsla det där att behöva klä på sig en massa och gå in i kylan....
Hade inte träffat honom på hela veckan, känns väldigt konstigt att vara ifrån sina barn.. Kommer man någongång att vänja sig att vara ifrån sina barn så mycket? Förmodligen, allt har väl sin tid. Men just nu känner jag mej inte hel någonstans om jag inte har min familj runt mej... Är som en flockhund och behöver ständigt ha dem runt mej, trots att jag ibland sliter mitt hår för att de är så trotsiga och jobbiga;-)
 Inte alls nöjd över matchen, så JA det var en sur kille som vi träffade.. Jag ruskade upp honom med en stor puss, så då blev han lite gladare.. eller nja, han tyckte de väl var pinsamt att jag stod där och pussade honom;-)
Men han var sååå nöjd med lägret!! Han bestämde redan där och då att han skulle var amed nästa år igen! Det är ett mycket gott betyg!
 Det är svårt att acceptera att de blir så stora.. JA, jag har skitsvårt att göra det... Fasen, ungen är snart lika stor som mej och häromdagen gick han ifrån mej även på fötterna med 1½ storlek.. Inte klokt.. Min fina älskade förstfödde son. Hur stora kan dom bli på så snabb tid?
 Orka laga mat när man kommer hem runt 19 tiden en fredag kväll och inget är planerat.. En köpt smörgåstårta och ett glas vin, ja det gick lika bra det!;-)
 Snapchat! Ha ha, jag älskar det! Inte Jonas... Jag lär mej sakta men säkert.. Så håll ut ni alla som följer mej! Snart så kommer den första snappen;-)
 Alltså detta... Hur mycket de där 3 än är osams, så bara finns den där underbara syskonkärleken! På fredagskvällen flyttade småbröderna in i Douglas rum och sov där hela helgen! Som de hade saknat sin storebror!
 Lördagen var lugn och jag fick tokabstinens efter att få snusa på bebis! Jag fixade det genom att åka ner till lilla Emmy! Alltså, att snusa bebis, det finns banne mej inget mer rogivande!
 Hem och fixa sig lite snygg! Ja så gott det gick.. Uscha mej, känner mej som en grå gammal kärring. Tur det finns smink säger jag bara!;-)
 Mamma och jag!;-)
 Kräftskiva stod på kvällens schema! Min svägerska och bror hade bjussat oss och vi fick sååå mycket gott att både äta och dricka! Kan nog vara bland det godaste som finns att äta, skaldjur!!
 Ha ha, alla ser ut som om de har sålt smöret och tappat pengarna. Men de hade dom inte.. Nä dom hade bara fullt sjå att skala kräftor;-)
 Nicke han vilade sig lite efter maten.. Han var en gnutta sliten efter fredagskvällens fest... Att han aldrig lär sig att dricka med måtta... Han kan ju absolut inte vara släkt med mej.. Jag tar det ju alltid lugnt... *harklar mej och himlar med ögonen*
 Vi spelade både kort och tärningsspel! Alltså jäkligt kul tärningspel som hette 30! Fråga mej inte om regler, men jäklar va kul det var! Ja även om jag förlorade... Skit också...
Ja apropå skit...
 Ni vet hur dålig i kistan man kan vara dagen efter man druckit en del... Jo då, Nicke han var det och jag trodde på allvar att Jonas skulle spy när Nicke släppte sig! Åh jösses som vi skrattade...;-)
 När den ene kvicknade till...
 Ja då började den andre att bli trött... Samarin gick det visst åt.. Det är tydligen jobbigt för lilla magen att äta ett par kräftor.. Ja eller så berodde det nog på något helt annat;-)
 Söndagen spenderades på golfbanan för Jonas och vi andra tog det lugnt på förmiddagen! Jag och Alfred gick en sväng och de andra lekte med kompisar!
Alltså det här med att bara vara ute med ett barn! Oj oj va deras små munnar pratar mycket! De berättar så mycket om allt från himmel till jord och det är så kul att höra dem!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!