torsdag 4 augusti 2016

Att ha köpstopp....

Alltså jag har kommit på att jag inte är ett dugg duktig på att ha köpstopp... Nej faktiskt rent av VÄRLDELÖS....
Jag kan tycka att jag är grym på att (JA skryta bör man ibland;-)) hålla saker som jag har lovat mej själv annars! Ja som när jag slutade röka, eller som att jag inte äter godis eller typ att har jag lovat mej själv att träna, ja då gör jag också det! Men när det kommer till köpstopp. Nä då går det inte..
När jag kommer in i affärer som har REA... Ja då bara skriker hela min kropp och jag måste bara ha! Ja för tänk er själva, halva rea-priset. NEJ då kan man ju faktiskt inte bara låta bli;-)
Jag har köpt massor av fina kläder till kidsen på Lindex och KappAhl nu när vi har varit här nere. Men jo då jag lyckades shoppa lite till mej själv innan vi åkte ner hit också.. Fan rent ut sagt att det ska vara så svårt, sjukligt svårt...
Men barnen behövde faktiskt kläderna som jag har köpt, så det ingår ju inte i mitt köpstopp... Men till mej själv då.. Nja när jag tänker efter så har det blivit både byxor, tröjor, blusar, linnen och så denna "morgonrock", eller vad det nu heter??;-) Kimono heter det väl kanske om jag tänker efter...
 Ja men en sån där dra-över-härlig-skön-grej som man kan ha över klänningar, short och bikini! Visst var den söt!?
Ja men alltså jag hittade den på ICA MAXI här i Mellby på rean där för 69 pickadoller... Alltså då kan man ju inte riktigt räkna det som ett klädesplagg va? Nä med tanke på att det var i en mataffär jag köpte den... För visst räknas det då som att den går på matkontot?*haha* Japp, jag är klipsk ja!
Den här kommer jag garanterat att plocka ner i väskan som ska med till Thailand i december!
Jo och de andra köpen då? Alltså det var också såna där som jag bara måste ha! Som vita härliga linnen och andra bra-att-ha kläder! Ja, alla kläder är ju bra att ha;-)
Men nu så måste jag verkligen ta mitt köpstopp på ALLVAR! Herreguuud, Thailandsresan närmar sig ju med stormsteg! Och JO jag måste ju spara lite till, och även spara lite pengar så jag kan shoppa loss det sista dygnet då vi reser till Bangkok bara för att shoppa! Herreguuud, jag kommer ju att vara i himlen då! Det måste jag ju tänka på nästa gång som de där plagget hänger och skriker frestande på mej i klädaffären.. Då måste jag bara tänka bort det och tänka på den kommande shoppingen i Bangkok i januari! Då ska det nog gå lättare, hoppas jag i alla fall!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!