söndag 7 augusti 2016

4 veckor har nu nått sitt slut....

I 4 långa veckor har jag hängt med min familj, dag ut och dag in! Vi har inte varit ifrån varandra en endaste gång på dessa veckor...
Åh herregud ja, ibland har jag velat ta de ena barnet och slå de andra med... Jo då, för herreguuuud va de kan reta varandra... Ibland har de inte ens kunnat gå förbi varandra utan att behövt röra varandra och så har cirkusen varit igång... Vi har frågat oss gång på gång: Hur orkar dom bråka hela tiden? 
Men så i nästa andetag så har de varit fromma som lamm och varit med varandra utan ett endaste knyst... Kan nog kallas syskonkärlek de där;)
I eftermiddags lämnade vi Douglas på årets hockeyläger här i Skillingaryd! Ända tills på fredag kommer han att sova borta, träna en massa och få härlig gemenskap! De kommer bli så bra, men nej de var inte lätt att kramas hej då... Älskade lilla Douglas han grät i massor och så står man där och ska hålla imot... Usch, jag klarar det inte.. Så jo då, jag grät oxå...
Som sagt, har man varit tillsammans nonstop i 4 veckor, så klart känns de konstigt i hjärtat när vi ska vara ifrån varandra... Men de är bra för alla!!❤️
Så nu är vi bara 4 hemma... Konstigt...
Nästa vecka börjar ganska så mjukt för barnen! Nytt för Fabian som kommer göra sin första dag på fritids! De är stort, vääääldigt stort!
Själv kastas jag förmodligen in i jobbet som en stormvind... Har inte ens vågat öppna upp mailen de sista dagarna för att de har bara vält in mail.. Men ja, bara att ta tag i imorgon! Nya friska tag efter en lång och härlig semester med min älskade familj!
Dom här 2 är väl dom som har fått vår familj att koka mest av ilska den här semestern... Alltså de är ständigt och jämt i luven på varandra... Men ändå denna trygget som de har till varandra, då blir man så varm i hjärtat!!
Sover ofta tillsammans om de får och de vill gärna ligga tätt och röra vid varandra!

Nu ska jag gå och checka av läget för imorgon! Lägga fram kläder, fixa matlåda och kolla så att jag själv kommer iväg imorgon bitti! Önska mej lycka till eller nätt.. Ja för jag trodde på allvar att jag skulle kola vippen när klockan ringde 7:30 imorse... Gud, har inte gått upp så tidigt på 4 veckor...;)
Tack för 4 underbara veckor!!! Är djup tacksam att vi har och är friska! Att vi fått och kunnat vara tillsammans, ja trots bråkiga barn ibland;)❤️❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!