torsdag 25 augusti 2016

En tur på hjul!

Alltså vilket väder vi har! Njuter av varje underbar grad som vi har just nu och dessa underbara strålar som solen ger! Amen på dom! 
Ikväll när alla bestyr med barn, aktiviteter, städning, mat och plock var klara blev jag sjukt sugen på en tur med hojjen... Den där kära motorcykeln som står där i garaget och har tittat på oss i många år och som bara vill bli körd... Men ja, det där motorcykel livet som vi hade innan kidsen, ja de har ju försvunnit vilket är ganska så naturligt med små barn...
Jonas har pratat länge om att sälja den, men jag har varit imot det och sagt att en dag kommer vi åter att kunna köra mer! Den tiden är typ snart här...;)
Så ikväll drog vi ut på en liten tur, bara jag och min käre make! En liten mindejt! Lite fjärilar i magen och vind i ansiktet! 
Harig har jag blivit.. Är inte alls lika tuff när jag sitter bakom. Spänner mej så jag har ont i varje kroppsdel nu...;)
Men jäklar va härligt de var med en liten tur! Håret som fläktade och den härliga kvällssolen som gick ner!
Att bara få till en sån där liten minidejt på 45 minuter mitt i veckan, ja dom är guld värda! Att få känna lite spänning, ja nästan som att vara nykär.. Sticka ut på tu man hand, sitta där bakom Jonas, hålla honom hårt runt midjan och veta att det är han som styr den stora motorcykeln med mej där bakpå! Häftigt är det!;)
Nä jag vet, jag är inte normal någonstans som alltid måste fota jämt och överallt.. Men Jonas är van! ;) Ja för visst måste man föreviga allt detta vackra!!
En tur på 45 minuter med vinden i ansiktet, öm rumpa (ja så klart av att sitta på en sadel där de vibrerar konstant, vad trodde ni jag va öm för? Något annat hanns minsann inte med;))och en liten  minidejt med min man! Nu kan jag sova gott! Tänk så lite det krävs för att man ska få dessa härliga fjärilar i magen, känna sig lite nykär och galen!
Vad barnen gjorde när vi var borta? Ja de hade typ knappt märkt att vi var borta.. De tittade bara upp från sina paddor när vi kom hem och ba: -öh, va? Ok... Jo då, så saknad va vi...;)
Nästa år ska vi minsann åka ännu mera motorcykel! Jag blev sjukt sugen på att ta ett Mc kort! Va fasen om man har en motorcykel stående i garaget som ingen använder, ja då är de ju bara att köra!!
Har övningskört i mååånga år innan barnen kom, men sen kom dom och jag la ner det.. Men nu kanske tanten ska ta ett!;) Man blir aldrig för gammal för att köra hoj!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!