onsdag 23 april 2014

En semester som vi stoppar långt in i våra hjärtan!

Bättre sent än aldrig som man brukar säga.. Och ja jag är ju lite seg av mej som ni vet.. Drar ut på allt som oftast;-) 
Men här kommer en bildbomb från vår underbara Teneriffa resa! Enyo och JA jag längtar galet mycket tillbaka! Sitter redan och spanar för en kommande resa nästa år!;-) Ska bara försöka spara ihop lite pengar först... Vilket jag nog borde tänka på när jag ser alla dessa kläder som jag bara känner att MÅSTE flytta in i min garderob, spara, spara, spara!!!;-)
Flygresan ner gick väl si så där... 3 galna barn och 2 trötta föräldrar och en "arga" tanten som vi hade som just vår flygvärdinna... Många onda blickar fick vi och de sista hon sa till Alfred innan vi gick in för landning och Alfred la ut sina ben mot gången var: -FLYTTA på TASSARNA och blängde surt... Minus för henne alltså...
Jag drog även nitlotten och Jonas skrattade gott.. Jag fick sitta mellan Fabian och Alfred ner.. Mmmm, som sagt det är ju inte konstigt man är gråhårig;-) Vi skiftade platser efter ett tag, så Jonas han fick bli ännu lite mer gråhårig!
Vad gjorde barnen förr på flygen? Paddorna räddade oss från 6 timmars jobbig flygande, stundtals iallafall;-)
Ovan molnen, sååå vackert! Nästan så att man en gång i livet bara MÅSTE testa att hoppa fallskärm!;-)
Känslan när man ser destinationen och när benen kryper. Ja den känslan är sååå härlig! Solen mötte oss och den där härliga och magiska värmen mötte våra ansikten  när vi steg ur planet!
Våran lägenhet var superbra! Sovrummet var nog det bästa!;-) Sköna sängar och mysigt inrett!
Våra dagar bestod naturligvis i poolen och i solstolen! Den iskalla poolen, men barnen verkade som om de inte alls har någon känsel i kroppen.. Själv bara doppade jag mej när skinnet bubblade av värmen;-)
 En kväll när vi satt på balkongen kom bamse förbi och tog med Alfred och Fabian på bamse disco! Gissa om lyckan var total när de fick krama bamse? JA!!;-) Han har alltid varit Alfred stora favorit och ett tag var det bara bamsegrejer på både kläder, skor och leksaker! Så ja, speciellt han var extremt nöjd!
 Att bara gå in och duscha, fixa sig fin och gå ut och äta är bara såååå underbart!! Och givetvis fick min leoklänning följa med på resan! Hade den 2 kvällar! Så sval och skön och SNYGG!!
 Jonas bror Perre bor nere på Teneriffa, så det är liksom lite lyx att få gå på bara hans små favorit resturanger! Vi åt så underbart gott och mycket tapas blev det! Sjukt gott!!
 Alfred däckade varje kväll när vi var ute och åt! Somnade i ett hörn på golvet, på en stol eller i en soffa;-) Är man trött så måste man ju så klart sova! Och NEJ Jonas var inte så full som han ser ut, bara lite trött!;-)
 Alltså det känns galet bra att ta selfie när man står där vid vattnet och solen gassar! Då tar man gärna både en och 10 bilder på sig själv;-)
 Vi låg vid havet 2 hela dagar! Alltså, så sjukt härligt och det var så gudomligt fint och faktiskt inte alls så mycket folk och till och med så var nästan vattnet varmare i havet än vid poolen...
 Douglas fick aldrig nog.. Hade vi inte dragit upp honom för mat och dryck, så hade han legat i hela dagen!;-) Han var helt lyrisk när vågorna var över 2 meter höga. Men jösses vilka strömmar det var. Man for iväg som en vante.. Lite läskigt...
 Som sagt.. Galet kul att ta en selfie;-)
 Vi åt verkligen galet gott och MYCKET! Och det är verkligen kul att prova på annan mat än bara svenskt och typiskt turistig mat.. En kväll for vi upp till bergen där det bara är de boende på Teneriffa som är. Och jösses va mysigt och god mat och billigt!!
 Jag mådde verkligen som en prinsessa! Att bara ligga rakt upp och ner så här i 8 timmar har jag inga som helst problem med! Man ska ju göra det man är bra på och just detta med att sola är jag riktigt bra på;-)
 En dag hittade jag min drömbil! Det liksom stod Karolin på hela den! Jösses va snygg den var! Tänk att kunna glida runt med denna lilla skönheten här i Skillingaryd! Jag hade garanterat blivit igenkänd;-)
 Det var så roligt! När vi var ute och åt så tog servitörerna mej som om jag vore en spansk brud! De pratade engelska med grabbarna men spanska med mej.. *fniss* Synd att jag inte kunde prata spanska, men jag kan iallafall hola!;-)
 Åhh, jag bara älskar miljön där! Så vackert med allt de slitna, rubusta och nya! Såg framför mej hur snygga bilder man kunde ta, så Douglas fick agera lite modell;-)
 2 dagar åt Alfred mat, det var dom 2 gångerna vi var på hard rock;-)
 Behöver jag säga att vi trivdes i solen? Jo jag gjorde iallafall.. Värre var det med Jonas som gärna låg under parasollet eller var ute och gick, rastlös som han är...
 Varje kväll drack vi bubbel, rosé och rödvin på balkongen! Alltså den här cavan, sååå god och sååå billig! 35 pix på supermarket!
 Som sagt.. Vi åt och åt och en kväll åt vi paella! Mums sa jag och slevade i mej hela tallriken, näää sa Jonas och petade i sig lite av fisken.. Ja ja, smaken är som baken, delad;-)
 Fabian var som ett blötdjur och var mer under vattnet än över! Han uppfann alla olika sorters hopp och kallade dem allt från mjölkdoppet till hallondoppet;-)
Familjen Tajkon! <3 <3 <3
 Åhhhh, jädrar va jag längtar tillbaka!! Brun, värme och lycklig!
 Mina små hjärtan som köpte hattar som de bara älskar! Japp de sitter på även här hemma;-)
Palmerna längst strandpromenaden och den vackra solnedgången i havet! Åh hell yes! Jag skulle garanterat ta en kvälljogg där VARJE kväll! ;-)
En vecka gick fort, alldeles föööör fort... Vi vinkade hej då till ön och torkade tårarna ur ögonvrån och lovade att vi snart skulle ses igen!
Den här semestern stoppar vi långt in i våra hjärtan och sparar på länge!
(Tack alla underbaringa som gratulerade oss på vår bröllopsdag! För era presentkort vi fick av er kunde vi göra den här underbara resan!! TACK! <3)

5 kommentarer:

  1. Låter som ni har haft en helt underbar semester. Härligt att bara ligga raklång och slippa laga mat, passar mig perfekt. Vi åker till Kroatien till sommaren och jag längtar som en tok.
    Skönt att grabben mår bättre.

    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Gud vad härligt det ser ut!! Åhhhhh nu längtar jag till sommar och sol ännu mer!

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga & fina bilder på er!! Kärlek!! <3 <3 <3

    SvaraRadera
  4. Ser härligt ut!! Verkar som om ni hade en toppentoppenvecka - o så lyxigt med egen turistguide. Hoppas allt var bra med P-R :=
    O du hälsa Jonas att han blir mer o mer lik Frank.... sa inget när han var här i förra veckan men så sjukt lika,
    kram j.

    SvaraRadera
  5. Helt underbara bilder! Får mig att minnas tiden jag bodde där, ca 4 år! En härlig tid på många sätt. Känner igen mycket :)
    DU är jättevacker!

    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!