tisdag 1 april 2014

Äntligen!!

Kolla in vad jag har varit och fixat med under eftermiddagen! Ett par nya bröst, ÄNTLIGEN!!! Min käre älskade make kom hem med en slabba med pengar, la dem på bordet och sa: -Nu älskling har jag bokat en tid för bröstförstoring till dej och jag har bestämt storleken, bara att åka och fixa dem nu på en gång!
Om jag är nöjd? Åh ja absolut, kanske en aning stora men jag vänjer mej nog! Jonas är iallafall salig som ett litet barn på julafton det är ju en sak som är säker!
APRIL, APRIL, din dumma sill! Gick ni på det där? *skrattar högt åt mitt egna dåliga skämt*
Har ni blivit lurade idag? De har faktiskt inte jag, inte en endaste gång. Inte som jag vet om iallafall...
Jag tänkte koka ihop en riktig smarrig historia om att ett litet frö börjat växa i min mage och att i början av november skulle storken komma med en 4:a... Men det känns lite som om alla redan kört de skämtet på fejjan, så jag valde mina gigantiska bröst istället!
Och JA jag har snygga sköna sexiga underkläder på mej kvällen till ära! Nä jag vet, det är ett underställ, jag är faktiskt inte blind;-) Jag och Jonas tog en lång PW i rask takt ikväll så att kölden nöp hårt i våra kinder och öron, ack så gott nu, men inte då... Brrrr...
Något som man inte riktigt tar som ett aprilskämt är Alfreds ringfinger... De skämtar man liksom inte bara bort utan utbrister mer: -Aj som faaaan... Den killen har grymt mycket otur med sig, det är ju en sak som är säker...
Lite lek på gården resulterade i ett klämt finger i brunnen... Herregud vilken tur att inte hela toppen på fingret gick av, nu är det "bara" blått och svullet med en blånagel... *ryser* Om han hade ont; JA!

1 kommentar:

  1. Ha ha ha bästa aprilskämtet idag, heja dig!!! Jag lurade Kalle och han gick på det så jag är så in i helvete nöjd! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!