söndag 21 april 2013

Vårfräscha fräknar och en giganstisk bula!

Wow vilken dag vi har haft!
Först drog vi in till storstaden Jönköping och hängde på låset på A6.. Jo för så tidiga var vi där. Så vi fick börja dagen med en mjukglass inne på ikea, 4 glassar för 20 pix. Aj löööv ikea;-)
 Jag lovar att ingen skulle vilja varit i mina kläder idag... Mina barn var INTE samarbetsvilliga att gå i affärer idag... Douglas behövde skor, så stadium var egentligen den enda affären jag hade tänkt besöka. Men han är ju veligare än veligast. Det var fel på de ena och på de andra var det knytskor och på de tredje var det ful färg och ja han hittade alla möjliga fel...
Ut kom vi efter att ha nästan rivit hela stadium... Var det inte en fotboll som de kastade omkring med så kom dom med kickbikes och körde race med skrek och levde rövarn. Nej jag har ingen pli på mina troll, inte vad man kan tro iallafall...
Ut därifrån kom vi iallafall (till slut med svettens sprutandes och med en arg mamma i släptåget..) med ett stycke cykelhjälm till Fabian och ett par regnbyxor till Alfred, men forfarande inga skor till Douglas...
Skopunkten blev svaret på hans bön om hur de perfekt paret skulle se ut! Tack gode gud! Allt i ett, skateskor, karborrband, svarta och med falsk snörning! 199 pix! Aj löööv skopunkten;-)
Vidare hem och lekparksdejt med bästa Martina med familj! Sol, härliga ungar och massor av lek. Det kan inte bli bättre!;-)
 Äntligen har jag fått påta ner vårfina penséer! Nu vill vi inte ha mer kyla utan bara värme och sol!!

Alfred avslutade denna dagen med att besöka byns utegym! Han gjorde en volt från en av redskapen och ramlade på huvudet.. En gigantisk bula blossade upp på hans lilla panna, men sååå tålig är han! Hade jag fått den bulan i pannan hade jag banne mej gråtit ännu. Min tåliga lilla Alfred sover nu gott med sitt horn i pannan;-)
Solen den härliga solen får mej att bli på toppenhumör! Den har dessutom givit mej vårfräscha fräknar i mitt ansikte! Hur kunde jag hata mina fräknar så mycket förr? Nu tycker jag mest det är charmigt med de små prickar på näsan och kinderna! En liten färg har jag oxå fått på mitt bleka vinteransikte. Precis vad jag behöver!
Hoppas att ni haft en toppendag i den underbara vårsolen!

10 kommentarer:

 1. Härligt, härligt, härligt! :-D
  Håller med dig både om lööövli IKEA glass och Skopunkten. :-)

  Vi köpte skor till våra busar på Skopunkten för ett litet tag sen, tre par skor var och det gick på ca 550:-. :-) Bonus hade vi visst också, så slutsumman blev bara 500:-. För sex par skor och supernöjda barn. :-D

  LÖÖÖVLI, helt klart! :-)
  Kramiz Emma

  SvaraRadera
 2. Ikea är TOPPEN !! Vi käkade middag där nyligen - 3 pers och en slutsumma på 74:- ?!
  Det är ju billigare än att köpa hem mat och laga hemma. Att man sen får med sig en massa saker hem sen som man egentligen inte behöver och att dem kostar pengar väljer jag att blunda för ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Och va mycket ni har hunnit med! :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Snygging! Vi har oxå varit ute i solen hela dagen. Men stackars Alfred. :/

  SvaraRadera
 5. Åh vad jag känner igen mig! hatade mina fräknar när jag var yngre. Blev retad i skolan för dem, så inte så konstigt. Numera bryr jag mig inte, dom är en del av mig!

  SvaraRadera
 6. Aouch vilken bula!

  Hoppas han kryar på sig snabbt!

  SvaraRadera
 7. Usch vilken bula!!
  Du är söt som vanligt:)

  SvaraRadera
 8. Låter som en toppendag!
  Stackars Alfred, det var Inge dålig bula han drog på sig- aaajj:/!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Du sa det själv, men min tanke var att det kanske är ett horn som börjat växa fram ;-) Stackars sötnosen.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Aj,aj,aj vad det måste ha smällt till, stackarn :-( Hoppas den lägger sig snabbt. Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!