lördag 27 april 2013

I skolan en lördag!

Klockan 09:00 idag började Douglas skolan! Vi föräldrar, syskon och släkt fick en liten bild i vad dom gör på dagarna i skolan!
Kul och klassen är verkligen superduktiga och hans underbara fröken är den bästa av dom bästa!
Svenska, matte och massage stod på dagens schema! Så kul att få vara med och se vad de små liven sysslar med om dagarna när vi inte är med!
Att hur det kommer att gå om 2 år när Alfred ska börja förskoleklass, de vette sjutton. För han kan verkligen INTE sitta stilla och det är som om det skulle bo en liten mask i hans kropp...;-) Alla satt fint på sina platser, både skolbarnen, syskonen och föräldrar.. Ja alla utom Alfred som givetvis satt på bänken och sen la sig lite så där snyggt när han blev uttråkad...;-)
När skolan var slut klockan 12:00 stod det grillning och städning av skolgård och förskola på schemat! Jag kom direkt med en papp påse från Hemköp (som jag fick köra ner snabbt som bara den och fixa!), medans alla andra kom med sina fina picknick korgar...;-)
Baka hade visst Hemköp oxå gjort de är dom väldigt duktiga på, väldigt goda winerbröd och munkar;-)
Så nu har vi gjort en bra insats för dagis och skolan! Nu kommer alla ungar att bli överlyckliga när de kommer till skolan/dagis på måndag och ser att alla hoppehagar, cykelvägar och annat är nyfixat och lite mer saker har växt fram!
Nu: Vila en stund....
Sen: En oskriven lördag, bara jag och kidsen eftersom att fadern i huset ska ut på galej...

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig...tacksamt med fika från närmaste affär när man inte hunnit fixa hembakat.Och har man dessutom ryckt ut som barnmorska för knappt ett dygn sedan så ligger hembakat rätt lågt på priolistan eller...?kram Marita

    SvaraRadera
  2. Simply want to say your article is as astounding.
    The clearness to your post is just spectacular and i can assume
    you are knowledgeable in this subject. Fine with your permission allow me to take hold of your
    RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks 1,000,000 and please carry on the rewarding work.


    Here is my blog post ... prenatal vitamins help breast growth

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!