onsdag 12 augusti 2009

Upp och ner...

Igår natt började Jonas bli riktigt dålig. Han kräktes flera gånger på natten. Alfred var oxå dålig med sin höga temp så den natten var inte alls rolig. Jag önskade bara att det skulle bli morgon för den natten var den längsta på länge... Vid 07 tiden ringer svärmor. Douglas sov över hos henne. Hon hade torkat spyor hela natten och då ville Douglas hem. Så igår var alla allmänt slöa och låg och sov halva dagen. Så nu känns det som om våran vardag är upp och ner. Jag vet knappt vilken tid det är på dygnet. För jag försöker sova när jag kan och får tillfälle. Alfred har varit super jobbig dom sista nätterna och bara ligger och gråter helt hysteriskt. Munnen rinner som ett såll. Han har så fruktansvärt ont och vill knappt äta något. Så som vanlig ska jag alltid hitta vad det är för fel. Och denna gången tror jag att det är tänder eller att han har blåsor i munnen.

Men jag är faktiskt otroligt glad iallafall. Jag känner mej mycket positiv för tillfället. Jag brukar må extra bra när det närmar sig hösten ute. För det gör det verkligen nu med stormsteg. Jag älskar att krypa in och tända ljus och bara mysa. Fast allt blir mörkare och tråkigare så får jag så himla mycket energi! Och då kanske det är bäst att ta vara på den...... Men då gäller det ju oxå att man får sova på nätterna....

1 kommentar:

  1. Åh, Jag håller med dig. Har oxå alltid varit en höst/vinter tjej. Har aldrig tyckt om sommaren. Låter hemskt kanske. Men filten och levande ljusen lockar mer. Idag var det kallt ute. Men då bara ler jag. Mysigt!!

    Varför är det alltid så att tjejen/mamman får bli frisk när alla andra blir sjuka? det har varit detsamma här (Bland annat blåsor i munnen).. Alla men inte jag! Ska väl vara någon som ska torka och servera.. GrRR!

    (Eller så blir vi sjuka och ompysslade snart..=)..)

    Det är jag Evelina som skriver.. Vet inte varför det står tips!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!