fredag 28 augusti 2009

Nu är det slut på veckan...

nu är det dax för fredags myyyyys!!!Jaha och vad innebär fredag hos familjen Johansson/Grunditz då? Jo samma regler som hos alla andra(dom flesta iallafall) en fredag kväll. Städning, tacos, godis och ett stort glas rött! Nu får ju jag skippa det sistnämnda nu en tid, så där 1½ år.... Men jag har inga problem att somna i soffan ändå;-)
Måste ju erkänna att jag redan provsmakat lite godis. Det är ju ändå fredag.....

Idag har jag fått hjälp med städningen av båda killarna. Mycket snällt. Tyvärr städar de inte så noga så jag får ändå gå efter och städa dubbel upp efter dom. Men vad gör det? De är ju lugna för stunden när dom får vara med;-)

Nu tror jag duschen borde vänta på mej. Jag luktar inte inte så gott för tillfället. Dessutom har jag fula myskläder och fett hår. Jag får nog hoppa in i duschen och fräscha till mej lite så att jag iallafall vågar visa mej bland folk idag. Annars tänker nog folk att jag redan har sunkat ner mej. 3 barnsmorsa som jag snart är;-)

1 kommentar:

  1. Är alla 3-barnsmammor nersunkiga då eller??? Eller menade du att det är OK att vara det om man har 3 barn...hmmm....=)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!