fredag 14 augusti 2009

Ännu en vecka som snart har passerat....

Veckorna går så fort att jag knappt hinner med. Hur ska detta liv sluta om det ska gå så här fort. Jag hinner ju knappt njuta av livets goda former.....
Idag har jag bara stressat på. Jag har målat fönster, städat, tvättat, varit social;-) Det är tur att barnen har haft kompisar här hela dagen så att jag har fått lite tid själv! Eller barnen och barnen. Douglas har haft 2 kompisar och då har dom varit så snälla så Alfred har fått vara med och leka med dom!
Douglas tjejkusin Elsa på på 7 år har sovit över hos oss inatt. Så jag hade min egen barnflicka imorse. Jag låg och halvlurade i sängen medans de 2 satt i rummet och lekte i nästan 2 timmar! Helt underbart att bara få ligga och dra sig! Det är guldkant i vardagen! Iallafall för mig som är småbarnsförälder.
Nu känner jag mej helt slut. Jag sitter med ett gott glas rött i handen och ska snart titta på någon halvbra film som man kan somna gott till. För imorgon bitti klockan 8 ska jag och mina 2 bästa tjejer åka in till stan och gå på torget och sedan gå på stan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!