onsdag 30 augusti 2017

Ett nygammalt rum!

Förra året när vi gjorde ett till rum på övervåningen så flyttade ju Alfred in i de nya rummet och flyttade ur sitt gamla rum! Det har sedan dess stått så här... Typ där har ALL skit hamnat under året... Eller ni vet, där har ungarnas gamla leksaker hamnat som en mellansluss på någotvis. Saker som ska sparas, slängas eller skänkas.. Perfekt med mellansluss, då blev det mycket skänka och slängas sen!;-)
 Ljusblåa väggar innan som målades om till en bruten vit färg... Fabian som skulle flytta upp, valde att spara Spidermanväggen.... Jag hade velat att han hade tapetserat över den. Men är man 7 år, då vill man ha Spiderman, så då körde vi temat över hela rummet!
Inga jättestora skillnaden, men sååå mycket bättre! Ett nytt skrivbord, nymålad hylla, jääättemycket mindre leksaker, fräschare och mysigare!
 När de nygamla rummet var klart och han skulle flytta in fick lille Fabian ångest.. Han älskade ju sitt gamla rum, så varför flytta upp tyckte han? Ja har man bott i sitt gamla rum sedan man va drygt 2 månader, ja då är det klart att det är superjobbigt att separerar från det;-)
 Men det är smidigt att ha alla 3 grabbarna uppe på övervåningen! Då kan de hänga där med sina kompisar och med varandra!
Nu är vi nog helt klar med övervåningen, ÄNTLIGEN!!! En härlig känsla!
Han som bara har krupit upp i sin säng på kvällarna och somnat på 2 röda... Han har svårt att somna i sitt nya rum... Så ibland somnar han så här, i våran säng istället och så bär vi upp honom sedan och då sover han gott hela natten i sin säng! Som igår kväll, då kunde han inte somna!
Alltså detta är ju så sött så man dööör! Kolla in den lilla handen som lyfter upp det lilla huvudet! Nästan så man kan tro att det är redigerat, men de är det inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!