torsdag 31 augusti 2017

Blomsterbröllopsdag/Frukt-bröllopsdag!

 Idag firar jag och Jonas blomsterbröllopsdag, eller som det också kan heta, fruktbröllopsdag på de lite mer moderna språket!;-)
Helt galet att det redan har gått 4 år sedan vi stod där framme vid altaret och sa JAAA till varandra! Så nervösa, så förväntansfulla och så mycket kärlek En av de bästa dagarna i våra liv!
 Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på alla bröllopsfoton? Minst 100 gånger! Jag kan se de om och om igen och så blir jag så där galet känslig att jag nästan grinar lite! Alla känslor väcks om och om igen inuti mitt bröst, underbara känslor som viskar om den perfekta dagen!
Fotona är så fantastiskt vackra, härliga och det lyser kärlek om oss! Och grabbarna alltså, de är ju så små och söta så man dör en smula! De tyckte dock kanske inte att det var lika fantastiskt härligt som oss;-) Ha ha, detta är ett favvofoto! Alfred och Fabian verkar tycka det är grymt jobbigt! *fniss*
 Att stå där framför våra nära och kära den där härliga dagen den 31/8 2013 och dela den med dem, den känslan går inte att beskriva! Så grymt mycket känslor!
För varje dag som går, så älskar jag min man mer och mer! Ju längre tiden går, ju mer växer vi ihop med varandra! Vi har bara under dessa 4 år som vi varit man och hustru växt enormt mycket som människor båda två!
Vi har blivit mer lyhörda till varandra, vi pratar mer om allt och tycker mer och mer lika om saker och ting!
Vi lär oss av varandra hela tiden, så som vi nog inte gjorde förr. Då såg vi bara felen och bristerna hos varandra och tryckte på dem, istället för att lyfta fram de positiva hos varandra...
Det är han som säger hur vacker jag är innan jag knappt har slagit upp mina ögon på mornarna och ur munnen luktar det as och jag vänder mej om och fnyser och morrar ett god morgon till svar. Men ändå gör han det!
Han berömmer mej, lyfter mej och jag känner mej alltid som hans drottning!
Jag har massor att lära mej av honom och han från mej! Han är mer erfaren på vissa plan och jag i andra, men vi lär varandra hela tiden av varandra!
Han kan få mej tokig och jag kan få honom tokig. Han kan lyfta fram känslor i mej på alla olika plan som jag inte ens trodde fanns i min kropp...
Vi kan bråka, skrika åt varandra och jag kan ibland hata honom. Han kan ibland veta precis på vilken öm tå han ska stampa för att såra mej, det är väl sån vi är. Vi människor... Men vi reder alltid ut det, för att vi pratar med varandra!
Vi har pratat om det flera gånger och kommit fram till att jag nästan känner Jonas mer än vad han känner sig själv! Jag kan läsa av hans kroppspråk om något tynger honom, om det är något som han har på hjärtat eller när han är jäkligt förbannad!  Det är häftigt de där. Vi som egentligen är så olika från en början, har nu mer och mer ju längre tiden går, blivit ett!
Vi skrattar ofta med och åt varandra.... Fredagsfyllorna som sagt, de är helt underbara!
Jag är så otroligt glad att jag den där sena kvällen den 30 februari på skottdagen 2012 la mej på knä framför honom i sängen med en röd ros i min hand och frågade om han ville gifta sig med mej och svaret blev JA!
Att jag blev hans fru och han min man, det bästa vi har gjort!
Jag älskar dej Jonas, även om jag inte alltid är lika duktig på att visa min kärlek till dej som du är till mej. Men vi är alla olika och visar ibland kärleken på olika vis.. Min kärlek till dej visar jag kanske när jag skrattar rått och hårt åt dej, när jag lagar mat till dej och grabbarna, när jag tvättar dina skitiga kalsonger med en brun rand i, när jag städar efter dej och när ni ständigt får höra mitt eviga tjat och min höga rös!
JAG ÄLSKAR DEJ!
Jag har alltid sagt att vi ska gifta om oss när vi firar 10 -årig bröllopsdag och det står jag fast vid! Förnya våra löften och ha en underbar fest tillsammans med våra nära och kära efteråt!!
Länge leve KÄRLEKEN!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!