onsdag 23 augusti 2017

En sån där riktig jäkla skitdag!

Ni vet, vissa dagar ska man inte ens gå upp ur sängen... Man ska bara dra täcket över huvudet, vända på sin kropp och somna om...
En sån dag va typ idag...
Vaknade som vanligt trött som ett as...
Går upp och öppnar upp kylskåpet för att greppa min matlåda i farten... Nä, något stämde inte där... För helvete, kylskåpet som ska vara kallt, va varmt... Mitt morgonhumör är INTE att leka med någonstans... Jag lovar.. Min familj är typ rädda för mej på mornarna och där av är det superskönt att det bara är jag som är vaken på vardagar, då slipper de smaka på mitt morgonhumör;-)
Men tillbaka till de varma kylskåpet... De va kallt längst ner, så rädda det som räddas kunde. Slängde i det i vår "öltunna"... Svor nog en hel ful ramsa högt och tydligt, för Jonas kom upp yrvaken och frågade va det var frågan om?
Där är typ jag och Jonas som natt och dag.. Han tycker sånt inte är några världsliga problem och jag tycker sånt här är sååå irriterande och frustrerande och är ett JÄÄÄTTESTORT problem...
En elektriker har dock kolla på det idag och det ser ut att lösa sig till ett kallat kylskåp igen! Hurra! Men ändå.. Såå mycket mat förstörd!
Så kommer man till jobbet... Det finns kunder och så finns det kunder... 99 av 100 kunder som ringer är alltid toknöjda och glada, men så finns det alltid dom där gnällspikarna som bara MÅSTE gnälla på precis ALLT och helst flera gånger på en och samma dag som kan förstöra ens dag.. Jag försöker alltid vara trevlig och glad... Bita mej själv i läppen och typ efter att vi lagt på peka fulfingret till telefonen och svära en ful ramsa åt den dryga kunden.. Man undrar ju ibland under vilken sten i skogen en del folk har bott under och i hur många år? Så plötsligt kryper de fram och beter sig som svin.. Nä, jag klarar inte sånt där. Har man inget hyfs i kroppen och lite positivt att säga, knip igen! Såna människor kan verkligen förstöra en hel dag!
Så har vi postfuckingnord! Just nu agerar jag dem som ett svärord... Seriöst, vad är det för fel på detta företag?? Vad är det som har hänt med dem de senaste åren? Kan bara säga KATASTROF!! Inget funkar med dem.. Efter vår flytt av vårt företag så har jag nog varit i kontakt med dem minst 100 gånger och då tar jag inte i... Mailar och ringer dem varje dag och undrar vad de håller på med? Att hämta paket hos oss och att leverera dem till rätt kund, ja de verkar vara sjukt svårt! Den vanliga posten ska vi inte ens prata om.. Här i byn kan det gå 4-5 dagar innan vi får posten.. Där var det helt klart bättre förr! Så nu ska vi byta bort postnord, ja allt för att bespara både pengar och nerver;-)
Maten ikväll då? Maten som vi skulle äta, ja den blev ju förstörd... Ingen bil och Jonas kommer hem sent ikväll. Dessutom match för Douglas... Lånade bil, hämta upp ungar,  handlade och iväg på match...
Gissa en gång vem som har fått ut för min skitdag? JOOOONAS! Stackars Jonas. Han har fått smaka på min vassa tunga utan att han gjort ett endaste fel... Japp, så blir det ibland... Jag är verkligen som en liten unge ibland... Och så ser jag problemen som så himla mycket större än vad det behöver vara. Något som jag behöver jobba med... Kanske kommer när jag blir lite mer vuxen?!;-)
Får nog be honom om förlåtelse när han kommer hem sen...
Köttbullens dag va det visst idag och vi skulle göra köttbullar till kvällsmat... Det blev inget med det.. Nä för det blev korv med bröööd.. Usch, gillar inte det, men nöden har ingen lag! Hade Jonas varit hemma så hade han jublat! Han älskar kööörv med bröööd... Smaken är som baken...
Nä nu ska jag sluta klaga.. Imorgon är en annan dag och då ska den dagen bli sååå mycket bättre! Och så är det en dag närmre helg, göttans!;-)
Tur att vi bara blickar framåt, så att vi kan glömma den här jäkla skitdagen! Ja jäklar va positiv jag låter, önskade att jag hade känt mej lika positiv som jag låter nu när jag skriver så checkt (stavas det så?)att vi bara ska blicka framåt! Bästa att lyda mina egna råd, imorgon är en annan dag!;-)
Natti natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!