måndag 21 november 2016

Om exakt 30 dagar...

Sitter vi på ett flyg på väg bort från julstök, stress, julmat, klappar, snöslask och mys!
Jag fattar det knappt själv heller att jag om bara knappt 31 dagar ska få ligga just på den här stranden halvnaken och sola mej brun som en pepparkaka, dricka drinkar, sova, njuta, få massage, äta gott och stressa av!
Jag har ännu inte fattar det! En ynka månad kvar innan hela familjen tajkon drar iväg på vår livs resa som jag har drömt om så länge!
Jag får nypa mej hårt i armen för att inte tro att jag drömmer! Det här ska bli så sjukt underbart! 
Börjar dock bli en gnutta nervös över hur våra kära kids ska kunna sitta stilla i si så där 12 timmar på ett flyg utan att bli utkastade.. Herregud, jag bara ser framför mej värsta skräcksenariet hur våra ungar börjar slåss där mitt i gången och vi är helt svettiga och typ ALLA resenärer på flyget hatar oss och vill slänga av oss... Och restad och tetas... Åh herreguuud!! Ja ni vet, såna där jobbiga ungar som folk blir tokiga på som de stör ihjäl sig på för andra vill sitta ner, läsa sin bok, ta sitt glas vin och bara njuta av resan... Åh herreguuud, önska oss verkligen lycka till med resan...;)
Jag har helt glömt bort julen oxå och blev helt ifrågasättande när folk redan har börjat adventspynta! Vad håller folk på med egentligen? tänkte jag! Jul redan? Ja herregud, de är ju för bövelen första advent redan på söndag ju! Jag tycker advent är supermysigt, men på någotvis har jag tänkt bort hela jul inklusive advent! Hmmm, kanske ska vi slopa stjärnor och stackar iår? Nä så klart inte! Men så mycket mer jul i vårt hus, de kommer de nog inte bli!

Kan nog vara den gulligaste räkna-ner-kalender jag har sett! Kreativa Alfred som kryssar varje dag och kolla bara hur han har stavat till Thailand! Jag dör va sött! Mycket viktigt att kryssa ner och så har han gjort ett litet hjärta den dagen vi åker!❤️
Jag är livrädd för alla smittor som härjar just nu. Ja får vi något, ja då får vi väl det! Men ge oss de nu och INTE om 30 dagar!
Amen gud, nu fick jag helt plötsligt resfeber på riktig! Nu ska jag inte tänka smittor, nu ska jag tänka SOOOL!!
Har inte riktigt fattat att vi åker snart! SNART!!
Kanske kommer vi aldrig mer att fira julen hemma igen? Kanske, kanske inte?;) Kanske får vi med oss hela min familj något år oxå! Ja tänk va härligt de vore!
Nu ska jag lägga mej och drömma om en varm sol och vita stränder! Ja, jag förstår verkligen om ni är avis! De är helt ok om ni är det! Skulle jag med vara! *fniss*

2 kommentarer:

 1. Så härligt att komma bort - jag ska själv sätta mig på planet till Malaysia på fredag. Känner samma oro som du inför att hålla mina två killar lugna - har dock bestämt mig för att packa ner åksjuketabletter ( gör att de blir jättetrötta) i nödfall, om de skulle få för sig att störa alla på planet under låååång tid.
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha! Underbart tips ju! Håller dem i 12 timmar? Ha ha!
   Ha en UNDERBAR resa!

   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!