söndag 20 november 2016

Kanske vi skulle skaffa si så där 6 barn till?

Så har ännu en helg susat förbi oss! Helgen har varit fullspäckad (som oftast våra helger är numera..)
I fredags hade barnen skoldisco på skolan och eftersom att jag är klassförälder för Fabians klass, hjälper vi då till vid såna här arrangemang!
Alltså dom är ju så söta så man smäller av de där barnen! Barnen är från förskoleklass till åk 3! Mest är ju kiosken som hägrar för dem;-)
Jag kom hem vid 19:30 därifrån och min käre make hade fixat till fredagsmys de lux! Färska räkor med tillbehör och lite vitt vin till! Alltså han fick en STOR guldstjärna där!
Och vi hade bara Fabian hemma just då! Lugnet före stormen...
Ha hade typ ätit godis, så han gick och la sig nästan direkt, sååå trött! Och Alfred sov hos sin kompis Axel! Så jag och Jonas satt och åt våra räkor helt själva! Nästan som en dejt!;-)
Lugnet före stormen va de ja!
Douglas hade bjudit hit 6 av sina kompisar till sleepover fest! Alltså så jädrans härliga dom är de där 11-åringar!
Japp, de hade också varit på skoldisco, men då lite senare! Och japp, de va också sockerstinna, fnittriga och glad när de stormade in här runt 21:30 tiden och började bädda iordning!
Huller om buller låg dem och de fnittrades, spelades hög musik och tjattardes i massor! Det är verkligen underbart med så många barn omkring sig under ett och samma tak! Frågade Jonas om vi kanske skulle ta och skaffa si så där 6 barn till? Svaret blev: -Är du frisk på riktigt? -Näpp, bara på låtsas! Men visst är det så! Även om våra kids är typ i luven på varandra de timmar de är vakna. Så är det ändå så härligt med all denna kärlek som barnen ger! Kärlek och energi! Så jo, absolut, jag förstår familjen Annorlunda som skaffar så många barn:-)
Fabian sov innan de anstormade övervåningen och sov sig igenom natten utan att vakna av deras elefantfötter som klev över hela golvet uppe...
Och jag sov med.. Jonas undrade återigen vad det var för fel på mej? Vid ett tiden på natten tjattrades för fullt på övervåningen och Jonas gick och sa till dem att nu så fick de väl lov att dämpa sig lite!?!?
Mitt svar blev till Jonas: -Men sätt bara fingret i örat och sov!  Det gjorde jag! -Men det kan jag väl för fan inte.. Nä, men låtsas att du har ett finger i örat, då blir det tyst och så kommer du somna! Är du trött så somnar du väl, även om det är fullt liv på övervåningen... Men nej, han förstad mej inte riktigt där.. Man kan väl inte låtsas att det ska vara tyst när det inte är det? Jodå, det kan man!;-) Men jag va ju trött, så då var de ju bara att somna!
När man får sova ut på helgerna, ja då kan man ju så klart INTE det.. Blir så trött på mej själv... Vaknade innan tuppfan själv vaknat och de kurrade i min mage! Som tur var, så vaknade ungdomarna på övervåningen runt 8 -tiden, så jag kunde göra lite frukost till dem så vi kunde äta tillsammans!
Så söta de är! Babbel, prat och fniss!
Som sagt, Jonas var dock lite trött och jag kunde se på honom att JAG KOMMER ALDRIG ATT SKAFFA 6 BARN TILL! Men ja äsch, sova får vi väl göra någon annan dag! Eller hur;-) Ungarna hade ju haft kul!;-)
Lite som en ungdomsgård här hemma på lördagsförmiddagen! Några gick upp igen och några gick ut på altanen och spelade pingis!
Sen så såg det ut så här.. Som om bomben hade slagit ner på HELA övervåningen! Ja ja, smällar man får ta! Och alla hjälptes åt att plocka ihop efter sig och Jonas städade undan resterna av efterfesten!;-)
Vid lunchtid åkte alla hem och det blev sååå tyst här hemma.. Kusligt tyst! Då passade vi på att vila lite, ta en iskall promenad, innan förberedelsen för utgången igår kväll! Men den berättar jag om imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!