tisdag 1 november 2016

En liten sneak peek!

Det går framåt på övervåningen! Alfred har fått flytta in i sitt nya rum, vi har fått flyttat in i vårt nya TV-rum. Men det är ännu inte helt klart...
Det är väl de som är de negativa när man gör sånt här själv, det är tiden.. Jobb på veckorna och ja mycket aktiviteter på helgerna. Då går det inte fort framåt vill jag lova.... Men skit i det, vi har ingen press på oss och vi sitter inte i sjön! Vi har ju ett Tv-rum och Alfred har sitt rum!
Det fattas lite lister här och där, en vägg med brädor och ett skrivbord! Sen så är allt klart!
Så här får ni se en liiiten sneak peek på hur det ser ut just nu! Som sagt, titta inte för noga för det fattas lite lister här och där. Bättre bilder kommer när det är helt klart! Jag vill ju förstås att de ska vara klart innan vi åker till Thailand... Mmm, men vi får väl se om vi hinner... Detta med att såga, snickra, hamra och mäta. NEJ det är inte min grej... Absolut inte! Jag kan gärna vara med hålla i planken, men sen kan jag inte mer. Men jag får väl kanske lära mej, så jag kan renovera i framtiden!;-) Nu blir det ju Jonas som får göra allt sånt här...
Alfred fick välja tapet själv och hittade denna snygga och ascoola tapet med massor av härlig färg på! Vi beställden den på Mr Perswall där det finns massor av härlig fototapeter! Vi mätte ut den i de mått vi behövde och den kom i precis de måttet och den var jätteenkel att få upp!
Ljuset är ju inte så himla roligt just nu. Nästan så att det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem... När det blir helt klart så lovar jag att försöka fota när det är ljust!
En sänglampa måste han ju ha! Så kom jag på att vi kan skapa en egen! Så jag köpte lite sladd i guldfärgat, en varm och mjuk glödlampa och så fick Jonas så snällt koppla ihop det! Passade ju jättebra där, lite som ett eldklot till tapeten!
Som sagt... Det fattas lite lister här och där... Men Tv-rummet blev sååå bra, mycket bättre än innan när det var sååååå stort! Det är svårt att möblera stora rum, när man liksom ställer dit möbler bara för att det ska fylla ut...
På väggen där till vänster ska det upp en fondvägg helt i trä! Det kommer bryta av så fint!
Tänkte hitta lite förebilder som jag kan visa er sen, myyycket roligare för er att se den stora förändingen!
Vi har burit upp de 2 sofforna som vi haft på altanen och så även skänken. Så nu behöver vi nytt där ute till våren! Får hålla ögonen öppna ifall att de dyker upp någon fin soffa och en snygg skänk! Hittad en på vår second hand affär Kupan här i byn! Skitsnygg, men den måste målas om till vitt! Får nog köpa den om den finns kvar, så får de bli ett vinterprojekt att få den vit och fin!
När man kommer upp för trappan blir det en stor vit vägg som möter en! Jag letar nu efter en stooor färgglad tavla som man kan ha där som lyser upp! Jag sucktar lite efter en tavla från kontslagret med en stor härlig dalahäst på! Den tavlan är sååå fin! Så den önskar jag mej i julklapp! Men aj fasen oxå.. Jag kommer ju inte få någon julklapp iår ju... Då är vi ju i Thailand.. Ja ok ok.. Jag kan faktiskt var utan en julklapp iår! *hehe*Jag byter faktiskt hellre bort den mot ett härligt dopp i havet och massor av sol på min blekfeta kropp! He he, nästan så jag blev lite avundsjuk på mej själv när jag skrev det där om Thailand;-) Fatta va härligt!
Men nä skämt o sido... Den här tavlan är jag grymt sugen på att köpa! Sååå snygg!
Fortsättning följer av denna renovering! Herregud, vi började på den i juli och är ännu inte klara... Ja ja, tids nog blir den ju klar och då kommer det att bli sååå bra! (Jo då Jonas... Detta inlägg är en liten hint till dej också så att du ska fortsätta renovera;))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!