torsdag 28 juli 2016

Sommar sol och semester!

Äntligen har jag kommit in en härlig lunk av semesterkänslor! Det var inte en endaste dag försenat vill jag lova, den där rätta känslan kom direkt jag satte ner min fot på smultronstället!
Jag har liksom tagit semester från det mesta, ibland behöver man det! Bara stanna upp, sova och njuta av livet och inte ha en massa stressande moment som man måste göra! Jo för visst kan bloggen bli ett litet stressat moment, men för det kommer jag aldrig sluta blogga;-)
 Förra onsdagskvällen packade familjen Tajkon in oss i bilen och styrde den mot Mellbystrand! Kom fram ganska sent, men det är ju så härligt att vakna upp där!
 Ja för tänk er hur härligt det är att vakna upp hos sin lilla minikusin Emmy! Bara gossa i skuggan och njuta i massor!
 Alltså min livmoder dör en längtan när man får hålla henne och mysa! Det finns väl inget bättre än att ligga så här och mysa?!
 Sova middag i hängmattan i skuggan och känna den lilla sötungens andetag! Man kan faktiskt inte bli så mycket lugnare än när man har små bäbisar på bröstet! Det bästa som finns!
 Jonas bror Krille, svärmor och kusiner och kusinens tjej var här i 4 dagar och vi njöt tillsammans! Så härligt när man har så bra relation! Och mina grabbar sa att om det någongång skulle hända mej och Jonas något, så vill de ha kusin Gustav och hans flickvän Carolina som föräldrar! Alltså hur underbart är inte det! De är KÄRLEK det!!!
 I lördags kväll bokade vi bord nere på Chii Out! En härlig liten restaurang vid havet här i Mellby! Alltså det är nästan så man får nypa sig i armen för hur mysigt det är! Nästan som att befinna sig i ett annat land!
 *harkel* Alltså ni ser väl hur sugen Jonas är på en liten till va? Han åt alltid snabbast så han kunde ta henne;-) Det suger nog lika mycket i hans pung som i min livmoder;-) Men nej, vi har gjort vårat! Vi har 3 friska underbara barn som börjar bli stora, så vi har gjort småbarnsåren nu!
 En disig kväll, men ack så vacker! Alldeles ljumna vindar från havet! Tyvärr är det fruktansvärt mycket alger i havet så vi kan inte bada.. Skittrist:-(
 Kolla på den lilla hönan! Hon ligger skönt i mitt knä när magknipet kommer.... Den bästa ställningen att sova på då! Med magen mellan mina ben!
 Jag kan inte få nog av solnedgångar! Såå vackert! Längtar till Thailand nu! Det sägs vara grymma solnedgångar där!
 I lördags firade jag och min käre make 14 år som förlovade! Då, den 23/7-02 åkte vi ner till Torekov och förlovade oss i hamnen och sedan åkte vi hem på strandhotellet och festade loss! I lördags firade vi med familjen! Och vi ser inte ett dugg ut äldre nu än vad vi gjorde då.. Bara liiiite mer gråhåriga...;-)
 De första nätterna sov vi i figgebon... Fy satans för dessa sängar.. Hela min kropp gjorde ont. Är det nu man verkligen börjar fatta att man börjar bli gammal när man inte kan sova i vilken säng som helst utan att få ont i hela kroppen??;-)
 Som sagt, storkussen Gustav är verkligen grabbarnas idol! ;-)
 Oj oj oj va vi har solat! Ja i massor! Jag älskar att lapa sol! Kan lugnt ligga i en solstol en hel dag utan att röra mej! Underbart!!
 Det är tur att vi har vår lilla pool på gården som vi har kunnat bada i! Utan den hade vi stendött av värmeslag! Den har ungarna legat i från morgon till kväll!
 I söndags åkte hela gänget hem! Men innan vi vinkade av dem så satt jag med Emmy i knäet och gissa vad jag lyckades locka fram? Det första leendet! Åh va underbart!!
 På söndagskvällen gick vi bort till standhotellet och käkade kvällsmat! Mysigt att sitta där och njuta!
 Fabian är verkligen en sån som får vänner direkt! Vart han än kommer så söker han upp en kompis och leker med! Det är annat med de andra.. De sitter helst och häckar hos oss... Skitungar...
 Sol, bad och mat! Ja så blir man så här trött så man nästan somnar!;-)
 Som sagt, man kan aldrig se för många solnedgångar! Alltså det är sååå vackert! En sådan underbar sinnesro får jag när jag kommer ner dit och sitter där och tittar på den fina solen som sakta går ner i havet!
 Den här veckan har vi bara varit själva! Inte gjort många knop! Badat och solat och sovit i massor! Ja och så har vi förstås rört på fläsket lite och druckit bubbel;-)
 Alfred han bygger kaninfångare för fullt! Usch dessa kaniner förstör hela tomterna här nere.. Gräver och gräver överallt...
 Den här känslan när man äntligen fått lite färg på kroppen och när de där härliga lugnet infinner sig i kroppen! Den känslan, den är ljuvlig!!
 I tisdags kväll blev vi bjudna av grannarna på spontandejt och middag! Gud så trevligt det är att träffa nya vänner!
 Igår hyrde vi tennisbanan här i Mellby och spelade! Såååå kul! Ja de tyckte i alla fall jag, Jonas och Douglas! Alfred blev förbannad att han inte kunde spela.. Han ska kunna ALLT på en gång, annars blir han sur;-)
 Allt blir så enkelt med fint väder och sol! Igår käkade vi räkor till kvällsmat! Mums va gott!!
 Ungarna var hundvakt till grannarnas hundar igår! De vill verkligen ha en hund nu... De får vänta! Fabian önskar sig både en hund, ett syskon och en airboard... Men måste han välja så får det bli en airboard... En jäkla tur det;-)
 Jag tar igen all förlorad sömn som jag missat de andra veckorna på året... Sover typ 10-12 timmar per natt och även middag! Den här semestern behövde verkligen min kropp! Den är sååå fruktansvärt sliten, så sliten så jag knappt känner igen den.... Men nu ska jag boosta den, så att jag orkar med hösten! Sömn, sol, motion och kärlek! Sen är jag redo för hösten!
Det blev ett långt inlägg med mååånga bilder! Nu lovar jag att berätta vad vi gjort dom andra dagarna som jag inte har berättat om! Men det tar vi i ett annat inlägg!
Njut av solen idag, det ska jag göra! Hoppa rakt ner i solsängen nu!!

1 kommentar:

  1. Vad skönt det låter. Ni är verkligen värda semester. Jag härdar ut, nu på söndag är det en vecka kvar. Så gissa om jag räknar ner dagar. ;)
    Då har jag tre semester veckor. Har bara en grej inbokad så där riktigt ordenligt, en festival i Uppsala, Walk in Park.
    Annars får jag se vad som händer, funderar på att åka till Stockholm.
    Ha det så bra & njut vidare! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!