tisdag 12 juli 2016

Semester!!

Alltså de sista veckorna på jobbet var helt sjukt hektiska... Jag sprang runt som en liten kanin och lyckades samla på mej si så där i snitt 14000 steg om dagen bara på jobbet...
Men nu, nu jäklar är det semester och då ska jag ägna den här bloggen lite tid...
Usch, jag har så sjukt dåligt samvete när jag inte bloggar. Oavsett om jag har sagt att jag INTE ska ha det, så har jag ändå det. Så bygger jag upp någon slags inre stress att jag inte har bloggat och så blir det som ett ont ekorrhjul. Så jäkla dumt gjort egentligen...
Men nu så har jag äntligen 4 härliga veckor att bara vara, andas och försöka hitta lite ro inuti kroppen.. Den där inre ron som inte riktigt funnits inuti mitt bröst på vääääldigt länge....
Vi är hemma den här veckan och fixar och grejar lite och tittar ut på det trista vädret.. Fy sjutton alltså vilket trist väder. Regn och rusk så långt ögat når... Men ja kanske lika bra det, så vi får lite gjort här hemma...;-)
 Som sagt, över en vecka sedan jag var här inne... Så jag har ju missat att berätta att förra söndagen så var jag och min fina Jullan på bio; Livet efter dej!
Vi åkte in i god tid så vi tog en middagsdejt innan och sedan bänkade vi oss i stolarna!
Läste ju boken förra sommaren och typ grät mej igenom den! Den bästa bok jag någonsin läs!
Filmen var nästan precis lika bra! Visst att man saknade lite delar från boken, men det mesta hade de fått med! Oj oj vilken fantastisk fin film det var! Om vi grät? Ha ha, sover Dolly Parton på rygg? JA!Herregud, det hulkades i varje stol och när lamporna tändes så var alla i salongen rödsvällda och söndergråtna;-)
 När vi kom tillbaka till bilen såg vi ut så här... Ha ha, då hade det ändå gått ett tag och vi fått lite frisk luft i våra ansikten;-)
 I fredags när jag kom hem var jag mer sliten än någonsin och nu ska vi inte ens prata om hur jag mår... Hela kroppen gör typ ont och jag har snittat si så där 11 timmars sömn per natt de sista nätterna och är fortfarande trött...
Min kropp behöver verkligen SEMESTER nu! Helt slut är den... Känner inte riktigt igen den, vilket är jobbigt. Men jag ska verkligen försöka tagga ner den här semestern!
 Efter lite middagsovning i fredags kom våra härliga vänner Hanna och Affe hit och skålade in semestern med bubbel!
Vi satt ute, hämtade pizza och satt sedan på vår altan resten av kvällen och pratade och drack bubbel! Japp, bara för att vi kunde!
Ikväll ska vi åter träffas!
Jo jag vet, man ska inte dricka bubbel för ofta.. Men vet ni, det skiter jag just nu i! Förbaskat gott är det och förbaskat trevligt att träffa underbara vänner!
Nu ska jag kila iväg och jobba lite.. Ha ha, jag vet jag har ju för bövelen semester... Men tittade in i min mailkorg precis och fick en lite chock... Bara för att jag har semester så har ju inte butikerna det... Men NEJ det är inget betungande jobb just nu och jag tar med smågrabbarna ner till jobbet vilket de älskar att få hjälpa till!;-)
Perfekt att sysselsätta dem lite en regnig dag som denna...
Jo jag vet at jag precis för ett par sekunder sedan klagade på att jag var sliten och trött att jag måste ha semester och bara vila upp mej. (Det är nog därför man SKA åka bort så långt från jobbet som möjligt och absolut INTE kolla sin mail;-))
Det måste jag, men ja kunderna vill som sagt ha sina odrar... Herregud va jag tvinnar till detta nu.. Men ja, äsch ni fattar;-)

2 kommentarer:

  1. Kan du tipsa om några goda bubbel, snart dax att skåla för semester här med :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns verkligen så många olika goda nu! Gillar när det inte är för sött och gärna lite torrt!
      Cava är gott och det finns massor av dem för en bra peng, ca 75 kr per flaska! Och prosecco! Mums! Kan göra ett inlägg om dem kanske?
      Kram K

      Radera

Tusen tack för din kommentar!