fredag 29 juli 2016

En dag att plocka fram ur hjärtat en kall novemberdag!

 Det bästa med att vara vid havet är att molnen som är på himlen oftast blåser bort! Igår morse var det ganska så mulet här, men på bara ett litet kick så hade de blåst bort och det blev en underbar sommardag!
Vi tog det lugnt igår, ja som alla andra dagar;-) Men vi gick ner till stranden en liten sväng och hoppades att de äckliga algerna hade blåst bort. Men icke.. Masssssor av äckliga alger, men grabbarna badade i alla fall och luktade sedan som vidriga sopor... Fruktansvärd doft från havt...
Men vi lekte lite i sanden och njöt av havets vågor!
 Hela familjen spelade kubb! Jag och Douglas vann! Alltså detta med att mina minsta söner är dåliga förlorare.. Herreguuud säger jag bara. Sååå tjuriga de blev;-)
 Barnen fick bestämma kvällsmat och de ville gå till stranden och grilla korv! Så enkelt allt bli när det är så fint väder! Allt liksom bara flyter på och kvällsmaten kan man äta hur och vart som helst!
 Familjebilder! Älskar det! Även om resten av familjen oftast protesterar, så är jag helt säker på att de kommer att tacka mej en dag för att jag tar kort på allt och lite till jämt och ständigt;-)
 Det behövs inte så mycket text till dessa bilder! Nä för bilderna tala verkligen om hur härlig kväll vi hade! Klarblå himmel, en flaska rosé, korv med bröd, ungar som gräver, havets brus och lite bollspel!
 Det här är banne mej livet! Man suger in såna här dagar och kvällar långt in i hjärtat! Dessa minnen kan vi plocka fram ur hjärtat en kall novemberdag!
 Ungarna har fått sådan fin färg på sig! Så där honungsbruna och deras hår har blivit solblekt av all sol och bad!
 Jag och min käre fine make! Ja ba: -Vi tar ett fint kort på oss?! Absolut!
 Sen bara började han löjla sig som vanligt och att pussa mina bröst var tydligen mycket viktigare än att vara med på ett "normalt" kort... Jo då, så är han min käre make.. *harkel*;-)
 Fri som en fågel! En sådan frihet för både kropp och själ att vara vid mitt älskade hav! En dag när jag blir rik som ett troll kommer jag köpa ett hus precis vid havet! Där jag kan gå ut och dricka mitt morgonkaffe och doppa mina tår i havet!
För övrigt älskar jag min Plain Vanilla tunika som hängt med mej i mååånga år! Så många somrar som jag haft denna! Bara dra på, klä upp eller klä ner! Det bästa köpet enligt mej!;-)
 Runt 20:30 tiden packade vi ihop! Man blir trött av bad, sol, mat och bus!
 Hem och duscha, dricka ett glas rött och kidsen kollade på film medans jag och Jonas spelade kort! Detta gör vi aldrig hemma. Nä att jag och Jonas bara skulle sätta oss och spela ett par parti kort.. Men här nere, ja här landar vi verkligen och bara är! Så fantastiskt härligt! Älskade smultronställe!
Nu håller vi både tummar och tår att vi kan gå ner och äta fler kvällsmatar i sanddynorna! Ja helst varje kväll resten av semestern!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!