tisdag 16 juni 2015

Halvvägs!

 Morgonpromenad när den är som bäst! Alltså om man får välja att ligga kvar i sängen eller att möta en sån här morgon? Inte så svårt val va? Nä inte för mej i alla fall!
Vissa morna är mer vackra än andra och varma! Ja för varken idag eller igår var det någon värme, snarare nästan frost.. Men då är det bara att gå sig varm!;-)
Jag har sagt det förr, men säger det igen! Jag som är den mest morgontrötta människan i världen kommer upp och ut på morgonpromenader, och kan jag så kan du! Innan klockan 6 är jag åter hemma och då allt som ofats har jag lyckats få ihop mellan 4 och 5 km!
Jag har ju som mål att få ihop 20 mil i mina joggingdojjor och nu är jag halvvägs! Jag har gått väääldigt mycket dom här veckorna och lyckats få ihop 10.7 mil hittills! Bara 10 mil kvar och blir jag inte sjuk eller får skador så kommer jag absolut att klara mina 20 mil, annars kommer jag bli otroligt förbannad...
Ibland lyckas jag få ihop 2 motionspass per dag och det är verkligen så härligt! Ja för på kvällen har man ju liksom glömt bort att man varit ute på den där morgon promenaden och då är ju all annan träning en härlig bonus!;-)
Jag MÅSTE verkligen köpa ett par nya dojjor.. Dessa har verkligen gjort sitt.. (Och titta så snett och vint jag går med vänsterfoten...) Köper jag inte nya nu, så kommer förmodligen skador på både knä, höfter och benhinnor komma och då är det inte alls så kul att träna som det är nu...
Så hinner jag, så blir det ett köp av nya träningsdojjor i helgen! Älskar verkligen asics! Provade ett par för 1500 spänn föra veckan.. Men blev så snål och dessutom hann jag inte riktigt prova dem när jag hade med mej kidsen... Helt sjuk egentligen, att jag kan vara snål så in i baljan för att köpa ett par riktigt bra skor som jag verkligen måste ha och  använder så otroligt mycket VARJE dag! Så nu lovar jag DEJ att köpa ett par nya dojjor bums!;-)

2 kommentarer:

  1. Gå in på Startfitness.uk, där hittar du dina skor till ett mycket billigare pris! Ofta har de rabattkoder oxå!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!