torsdag 28 augusti 2014

LHS!

LHS= Livets hårda skola!
Jag fick en fråga av Linda häromdagen vad jag egentligen har gått för utbildning som haft så många olika jobb?
Jag säger bara: Livets hårda skola!;-)
Nä skämt och sido... Jag har tyvärr "bara" gått gymnasiet, ingen högskola... Jag har velat länge på att börja plugga (och det är så klart inte försent än) men har inte kommit på vad jag egentligen skulle vilja plugga till?
Jag har jobbat lite överallt. Jag började sommarjobbare i en kiosk som 14- åring som jag och en kompis drev en hel sommar. Sedan har det bara rullat på med allt från hemtjänsten, gruppboende, äldrevården skoaffär, fabrik, klädaffär till fabrik igen... Många olika jobb under många år som har skapat mej just till den jag är idag!
Jag har trivts väldigt bra på de flesta ställena, men på mitt senaste jobb fick jag otroligt mycket kött på benen. Mina chefer trodde på mej, gav mej utmaningar som jag fick kötta med. Göra saker som jag själv inte trodde jag skulle fixa, men fixade!
Jag hade mycket kund och leverantörskontakt där och tyckte väldigt mycket om det!
Jag är framåt, älskar att ha miljoner bollar i luften och många ideér i huvudet, jag kan prata, är positiv och allt som oftast väldigt glad! Inte rädd av mej. Så när jag fick erbjudandet om att ta detta sälja jobb så kände jag: Bära eller brista, så jäkla kuuul!! Jag behövde få en ny utmaning i livet som jag måste få kämpa med. Jag har aldrig varit säljare på det sättet som jag kommer jobba som nu. Men man måste prova sina vingar, göra något som man aldrig gjort innan. Annars vet man ju inte om man klarar av det eller inte!?;-)
*viskar tyst och blir knallröd om kinderna och skäms* Men det som jag fasar mest för med säljet är att jag kommer att åka Sverige runt i en bil. Bara jag, bilen och vägen... Jag är inte van att köra bil i storstäder.. Kommer förmodligen att bajsa ner mej de första gångerna som jag ska köra på ställen där jag aldrig kört förut.. Men det är ännu en utmaning. Jag vet att för varje gång jag kommer köra på en ny plats, varje gång kommer jag då att växa som person och bli ännu starkare!!!
Idag ska jag och min kära kollega Markus iväg på seminarie om bland annat e-handel och få lite smaskiga detaljer och tips om att bli en bättre säljare!! Wiii!!!
Idag ser jag ut så här! Damn va jag gillar att få klä mej i lite snygga kläder när jag gå på jobbet! Äntligen kommer ALLA mina miljoner kläder som bara har hängt i garderoben alldeles för länge till andvändning;-)
Ha en underbar dag mina kära vänner!

2 kommentarer:

  1. Det är inte alltid man behöver långa utbildningar för att få de bästa jobben.
    Glöm bara inte att ta med dig extra ombyte byxor då när du ska köra i storstäder framöver ;-)
    Kram du vackra kvinna

    SvaraRadera
  2. Hoppas du kommer trivas med nya jobbet! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!