söndag 11 juni 2017

Födelsedagskalas för hela slanten!

 Igår var det kalas hemma hos kussarn Elvis och Eddie som fyller 12 och 9 år!
Jag såg ut så här! Hela dagen hade det varit lite konstigt väder, men så på eftermiddagen sprack det upp och det blev en härlig och solig eftermiddag och kväll! Så då passade jag på att ha kjol! Rotade i garaderoben och tog en gammal outfit! Som sagt, jag ska ju inte shoppa, även om jag är sjukt sugen på nya partydressar, så då får man ta något gammalt och det gick ju bra!;-)
 Jag är så glad att vi fick barn samtigit, vi och min bror och svägerska! Att kussarna är precis lika gamla som Douglas och Alfred, går i samma klass och känner varandra så himla bra!
 De bjussade på fantastiskt god planka och jag tror knappt jag har ätit så mycket frukt den senaste månaden! Men shit va gott det var! Plankan var beställd från vår Ica här i byn och det var verkligen massor av smarrigheter!
 Ha ha! Jag skrattade när jag kom ut på altanen där Nicke satt... En väääldigt stor man, eller en väääldigt liiiten stol? Det är frågan?!;-)
 Kusinernas kusiner och våra grabbar! 7 grabbar samanlagt i åldrarna 7-15 och alla var med alla! Sååå mysigt!
 Jag färgade mitt hår lite snabbt igår! Jösses alltså! Hatar dessa gråa strån som kryper fram mer och mer! Blää... Tur det finns färg!;-)
 Vi gick tipspromenad en och en! Superkul sådan med olika frågor om allt! När de skulle rättas skrattade vi gött! Ha ha, de va inte riktigt överrens om rättningen och jag vann inte.. Attans då;-)
 Johanna är grym på tårtor och garnerar såååå vackert! Såå mumsiga tårtor! Önskade att jag också hade haft de intresset, men icke. Jag är katastrofdålig på att garnera och piffa tårtor.
 Ha ha, Johanna gjorde visst allt för att hon INTE skulle bli gift! Bokstavligt talat verkligen gjorde allt för att inte tårtbitarna skulle ställa sig på rätt håll;-)
 Varannan vatten! Eller så kan man också spara på disken!;-)
 De kom på en skitkul lek som var sviiinsvår och man fick lov att öva mycket! Men vi skulle försöka få ner snusdosan med näsan. Underarmens längd läggs mot knäskålen och mät ut och händerna på ryggen... Shit va svårt det var, men såå kul!
 Livrädd blev man när man ramlade med ansiktet före och reaktionsförmågan kanske inte var den bästa med vin och öl innanför kostymen;-) Hade ju varit checkt om någon av oss vuxna ramlat och slagit ut framtänderna;-)
 Ha ha ha! Ja vad de håller på med? Ingen aning? Men något mätte dom och vi andra skrattade! Vilka idéer!
 Ha ha, vilka kort! Jag filmade massor och la ut på snapchat! Såå roliga filmer som typ när mamma står och sjunger värre än en präst! Näpp, vi är inte normala någonstans och det är sååå skönt!;-)
 Så hade grabbarna fixat en musiktävling! Jag och Ingagill kunde inte mycket... Alltså det här med youtuberlåtar.. Shit, då känner man sig som en pensionär...;-) Men kul hade vi heeel kvällen och jag har skrattat så mycket att jag har ont i kinderna idag!
Är så glad och tacksam att vi har en sådan härlig familj på båda sidorna! Fest, skratt och kärlek! Det är banne mej livet!;-)
 Näpp... När vi cyklade hemåt vid kanske halv ett tiden, nä då va jag nog inte så nykter.. Men vad gör väl det! Hjälte på natten, hjälte på dagen eller nått...;-)
Tuuusen tack alla härliga för en superkul kväll!
Jag sov med fläta i håret inatt.. Såg ut som ett troll när jag vaknade imorse, lika rufsig som jag var i håret, lika rufsig kände jag mej inombords med så där härligt svullna ögon och fingrar;-)
Men det försvann när jag kavlade upp ärmarna och fixade här hemma och har målat och målat! Douglas rum kommer bli såååå bra!!

4 kommentarer:

  1. Så underbart att se dina snapchat att det finns fler galna familjer än vi..... jag trodde vi var unika ;-)
    Storkramen❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hi hi hi!! Eller hur!! Nä då, här är det en unik familj till som är galna!;-)

      Kraaam fina du

      Radera
  2. Vilket härligt kalas!
    Maten ser så himlans god ut att jag nästan dreglar när jag ser på bilderna. Fint med folk som bjuder på sig själv :-)

    Ha en fin vecka!
    Kram K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh ja sååå härligt va det!
      Mmm, den var så åunderbart god!
      Precis! Ha ha!

      Tack desamma fina du!

      Kraaam K

      Radera

Tusen tack för din kommentar!