onsdag 28 juni 2017

Wow va de växer!!

Maj gaad va trött jag är både fysiskt och psykiskt.... Slut som artist... Det är både häftig och konstigt hur kroppen och huvudet ställer in sig på att det snart är semester, att man psykiskt börjar trappa ner, trots att det är suuuupermycket att göra på jobbet...
7 dagar kvar att jobba, sen så är det semester! Dock är det inget vidare sommarväder, men det kommer när jag får semester, så jag kan vara lugn... *blink*
 Det är så grymt häftigt att se hur allting växer nu! Pang har de sagt och plötsligt kunde vi plocka 3 stycken stora härliga gurkor i måndags! Alfred och Fabian var helt lyriska när de fick plocka varsin gurka och mumsa i sig dessa som om de vore godis! Plötsligt krävs det så himla lite som att få plocka varsin gurka för att få dem överlyckliga, glada och tacksamma.. Ibland bara kräver de och ändå är de inte tacksamma....
Juni månad har försvunnit på ett kick! Jösses, känns som om jag inte riktigt hann med där...
 Kolla in lyckan att få plocka sina egna gurkor! Fantastiskt härligt är det! Attans att vi bara kan odla så få månader på året i Sverige.. Det är ju ganska så trist med Sverige... Men men, vi får ju uppleva andra härliga årstider, så jag ska väl inte klaga... Men sommarhalvåret är faktiskt bra härligt det kan man inte sticka under stolen med!;-)
 I måndags kväll hjälpte jag Alfred att sy fast sina nya märken på sin scoutshorta! Jo se, jag och sytråden var vänner nästan hela tiden och jag klarade av att sy dit dem! Jiiiha liksom! Ja för nej, detta med att sy är ju inte min starka sida. Men vill man så kan man!;-)
 I går morse åkte nämligen Alfred på sitt allra första scoutläger! Oj oj oj va han har längtat efter detta läger!
Ända tills på söndag ska de vara borta och sova i tält! Vilken härlig grej! Så kul att han vill vara med! Så jag kommer inte att få prata med honom förens på söndag när vi ses..  Känns lite skumt måste jag medge... Även om han inte är så talförd i telefonen, så är det ändå skönt att få höra sina barns röster, i alla fall en gång per dag. Men men.. På honom vet jag att det inte alls kommer att gå någon nöd, de kommer att ha superkul! Nu håller vi alla tummar och tår att vädrets makter är med och att de slipper regn!
 Som sagt, det växer i våra odlingar! Det är galet kul att se Alfred när han går där och spanar på sina odlingar och är sååå lycklig! Har plockat flera söta goda jordgubbar redan och de smakade himmelskt gott!!
 Ett tu tre när jag nu sitter här så kommer Douglas och säger att han har pratat med morfar! Han ska åka dit nu, till Varberg! Så Jonas kör honom halva vägen och så möter morfar upp honom där! Så nu har vi bara ett barn hemma...
Det kan vi nog alla behöva.. Ja att vara ifrån varandra lite.. Eller nu ljög jag. Barnen kan behöva få lite semester från sin elaka och sura mamma som ständigt tjatar och gnatar! Härligt när de kan göra massor av roliga saker på sommarlovet så att de inte bara sitter hemma med sina telefoner och paddor!
Japp, ni ser rätt... Jag har dragit på mej raggisarna på fötterna.. Vanligtvis fryser jag jämt om händer och fötter, men nu är de hemska.. Som isbitar är dem... Ja ja, tur det finns raggisar som värmer lite;-)
Klockan är strax 19:30.. Huset är städat, vi har ätit och det är helt tyst här hemma.... Fabian kröp upp i sängen och skulle sova... Vad ska jag nu göra? Får man gå och lägga sig nu? Usch det känns ju också helt fel.. Gå och lägga sig när det är så ljust och härligt ute.. Men sova bör man.. Sova ska man göra om man är trött... Krypa ner och se lite på TV och bara vara! Ja, precis det jag just nu behöver! Lugn och ro, skita i allt och alla och bara vara, bara vara med mej själv!!;-) Bara vara mej själv!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!