torsdag 22 juni 2017

En midsommardröm!

 Jag kunde inte hålla mina tassar från att klicka hem denna underbara midsommardrömmen! Hittade den på ellos.se och klick, klick så köpte jag den! Klänningar, ja jag har en viss kärlek till klänningar!!
Mmm, jag veeeet! Jag skulle ju inte shoppa så mycket var de tänkt! Men denna ljuvliga midsommardröm kunde jag inte motstå!
Ellos har ju allt som oftast massor av härliga och bra rabatter, så då får man passa på!;) Så för denna drömmen gav jag ca 400 kr!! Finns även i mörkblått och svart!
Hmmm... Hade i och för sig en hel drös med klänningar, men lite nytt i garderoben blir man alltid bra mycket lyckligare för, visst!?;)
Min fina svägerska Johanna var här igår och lånade med sig ett par klänningar inför midsommar! Perfekt när man kan låna kläder av varandra!!
Nu är vi på väg ner till vårt smultronställe! De senaste veckorna har varit sjukt intensiva då vi flyttat hela vår fabrik till ett nytt ställe... Mycket svett och mååånga steg har de blivit, typ snitt 20 000 steg per dag! Slitit som djur har vi gjort! Men nu är det typ klart!!! Så de ska bli extremt skönt att vara ledig nu!!!!
Halsen gör ondare och ondare, de vore väl himla typiskt om jag skulle bli sjuk nu till midsommar.. Typiskt att man blir det efter intensiva veckor och nu börjar man slappna av lite, då kommer skiten som ett brev på posten och så lite herpes på läpparna på det... 
Igår kväll kom min brorsa Nicke, Johanna och kussarna Elvis och Eddie och firade Alfred... Jag vet, typ nästan en månad försent... Nej vi har inte haft något släktkalas för honom... Det har varit fullt ös alla helger, så vi har inte lyckats få ihop något kalas. Då får man göra så här mitt i veckan! De hade köpt en luftmadrass till Alfred, till de kommande UV läger som han ska på nästa vecka. Så de blev lite brått;)
Grill och bubbel en helt vanlig onsdags kväll! Umgås, prata och skratta! Härligt!!!
Nu sitter vi i bilen på väg ner till Mellby! Fira midsommar med underbara vänner! 
Så härligt det kommer bli!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!