tisdag 26 april 2016

Helgen!

Har ju glömt att berätta vad vi gjorde i helgen, jag förutom att jag åt skaldjur och träffade tjejerna;-)
Fredagar älskar jag ju! Vi käkade lite plockmat! Alfred och Douglas var på skoldisco och den äldsta unge herr Grunditz kom inte hem förens klockan 22:15... Herregud, det är nu det börjar när man ska vara orolig;-) Efterfest med kompisar! Härligt!
Ja, mycket roligare än sitta hemma och uggla hos morsan och farsan det förstår jag ju!;-)
Jag sov nästan när han kom hem... Alltså att vara vaken efter en 22 en fredag, ja då får man allt jobba på;-)
Tidigt i lördags morse hade Douglas träningsläger med fotbollen hela dagen. Jonas hjälpte en kompis att flytta och jag och smågrabbarna åkte och fixade en massa ärenden! Köpte presenter och blommor!
Äntligen lite fina vårblommor utanför vårt hus! Och Alfred han hjälpte sin trötta mamma, medans Fabian så klart INTE ville vara med!
10 minuter efter att de stackars små blommorna hamnade i jorden började det att snöa.. Ja gudars vilket aprilväder vi har....
Efter lunch i lördags åkte vi upp till Vaggeryd och besökte Fenix och bibblan! Star wars tema med massor av pyssel!
I 3 timmar hängde vi där! Dom med sina kompisar och jag med min Veronica! Vi gömde oss i ett hörn, drack kaffe och pratade så våra tungor blödde;-)
Det var nöjda grabbar efter den eftermiddagen!
Allt var så enkelt, så kravlöst! Men så kul! Hoppas det anordans mer sånt!
I gårdagens jönköpingsposten var Alfred med på en fin bild tillsammans med sin kompis Axel! Linslus!;-)
Som sagt, vilket himlans väder vi har...Snön vräkte ner i söndags och stackars Douglas skulle skulle spela fotbollsmatch... Det gjorde de och vann med 4-2!;-)
Vi stannade hemma.. Småbröderna protesterade och de var trötta efter både lek med kompisar, golfträning och kalas så Jonas satte på sig sin tjocka vinterjacka och stod ute och frös;-)
Jaha, där gick den helgen...
Men ja, snart är det helg igen! Och JA jag längtar efter den, mest för då ska jag banne mej sova!;-) Sova och åter sova! Och jo, så ska jag på vinjunta också... Alltid är det något inplanerat i den där kalendern!;)
Jaha, då va den här tisdagen gjord snart! Och ja, den gick bättre än väntat! Trots snöfallet imorse....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!