tisdag 6 juli 2010

Mina 3 ädelstenar!!

Inatt när jag inte kunde sova fast jag egentligen behövde det, så låg jag och tänkte igenom mina förlossningar... Hur jäkla ont det egentligen gör.. Ja, ja nu vill jag ju förstås absolut inte skrämma upp er som inte fött barn själva. Men det är klart att de som säger att det inte gör ont det ljuger nog....

Men på bara bråkdelen av en sekund när barnen har kommit upp på mitt bröst så har all den onda smärtan bara försvunnit. Även om man som mej varit helt sönder trasad i underlivet så har jag inte känt något. Bara lycka att ha fått ett barn!! En till ny rikedom att älska så det gör ont i hjärtat! Jag har varit såå lycklig och knappt fattat att detta lilla barn har jag och Jonas gjort. Att vi har skapat dessa 3 små underverk som bara är våra barn! De har våra likheter i utseendet och i sättet, det är vårt kött och blod! Hur häftigt är det inte att just det var deras spermie som simmade in i mej och så blev det Douglas, Alfred och Fabian som blev till!

Jag måste allt erkänna att jag tycker att det är lite tråkigt att aldrig mera kommer att få uppleva att få föda barn igen... (Hur jävla ont det en gör...;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!