måndag 27 februari 2017

En kalsfylld helg!

Så har det gått hela helgen utan att jag ens har tittat in här... Så blir det ibland;-)
 Ha ha, alltså fredagskvällarna är man sannerligen inte tuff... Då somnar man ganska så tidigt och väääldigt skönt! När klockan slog 22 i fredags sov hela familjen gott!
 Men det värsta är ju att man sen inte kan sova på lördagsmorgonen.. Klockan 6 var hela familjen vakna och det är i och också ganska så mysigt och har en viss charm! Lite varm brsa och god frukost är heller inte fel!
Så hade vi ju ett kalas att förbereda oss på och så några hockeyträningar på det! Jonas han fixade dukarna som behövdes strykas.. I den här familjen är det han som sköter strykningen och efter att han så länge har trånat efter ett sånt där ångstrykjärn i flera år. Slog han äntligen till för en månad sedan och nu stryker han som aldrig förr, japp de är min man det!;-)
 Kvällen till ära såg jag ut så här! Har typ knappt shoppat på 3 månader, så nu tycker jag min garderob är svintråkig... Men ett par skinnbrallor och en gammal topp som jag ägt i 6 år fick göra kvällens outfit och så en stor knut på huvudet! Enkelt och snyggt!
 Lite tilltugg till välkomsbubble! Smidigt och enkelt med salamichips och lite snittar! Det går alltid hem hos både stora och små!
 Lyckan i ens 7-årings ögon när hela släkten kommer på kalas och man får galet mycket fina presenter! Oj oj oj!!!;-)
 Och lyckan i en 37-årings ögon när man får paket! Lööööv!;-)
 Alltså ljudnivån som var här inne med 17 pers! Oj oj oj... ALLA pratar i munnen på varandra högt och brett! Sååå härligt när man slår ihop sina familjer och släkt! Dock fattades det några ändå i lördags som inte kunde komma tyvärr...
 Ibland hinner man inte, orkar inte och vägrar stressa ihjäl sig inför ett kalas! Då beställer man maten! Det gjorde vi, från en libanesresturang i Värnamo! Sååå smidigt, sååå gott och sååå mycket mat!!
Alfred hade komponerat ihop alla fina lappar!;-)
 Mat, dryck, samtal hit och samtal dit och så lite telefoner hit och dit;-)
Så galet lycklig över våra stora härliga familjer!
 Någon "riktig" tårta blev det inte! Kände oss inte riktigt sugna på det! Så jag bakade istället 2 andra kakor! En popcornkaka och en kolatårta! Mycket goda!;-)
 Som han blåste på ljusen vår lilla 7-åring! Flera gånger men nej det gick inte! På 3:e försöket släckte han dem äntligen och han var så stolt!
 Fina Caro! Som snart tar studenten!
 Efter hand började några av gästerna droppa av! Då fixade Douglas och kussen Elvis en musiktävling! Galet bra, men galet svår sådan.. Alltså det är banne mej inte lätt att hänga med i ungdomsmusiken idag, det vill jag lova och så alla dessa youtubers hit och dit;-) Vårt lag kom i alla fall 2:a!!
 Min bror och jag! Ha ha, ja vad säger man! Jo man säger att han är svinstark som orkar lyfta mej och man säger att jag är ung och vig! Fast så ung var jag kanske inte, för när han lyfte upp mej och jag hamnade upp och ner så höll jag på att svimma när allt blod rann ner i huvudet...;-) *host*
 Alltså, nej så lika är vi väl inte varandra längre va? Är vi det?
 Både jag och Fabian fick såååå mycket fina presenter! Här på blommorna och den fina gröna vasen  och smycken jag fick och på den andra bilden på superfina kläder som Fabian fick! Han fick även lego, ipadskydd och andra roliga leksaker!
Tuuusen tack alla underbaringa som förgyllde vår lördagskväll! Ni är bäst!
Söndagen spenderades nästan hela dagen ute i det underbara sköna vädret! Både PW, löptur och golf... Jag VEEEET, golf... *suck och stön* Men jag tänkte vara lite snäll mot min familj och följa med och slå några bollar. Men fy fan va tråkigt det är med golf... Det händer ju liksom inget.. Stå där och skjuta på en bolljävel som ändå inte går åt det hållet som man vill.. Nä då bryter man ju nästan av klubban;-) Japp, humör har jag om det kommer till såna här tråkiga sporter.. Sport ska gå fort, snabbt och vara lite aktion i! Det är de INTE i golf;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!