måndag 2 januari 2017

Nytt år, ny månad, ny dag och nya möjligheter!

Välkommen 2017!
Nu vänder vi blad, ett händelsefyllt 2016 men jag är helt säker på att 2017 kommer bli ännu bättre!;-)
Nyår var fantastiskt här, jag lovar er att berätta mer sen en annan dag när jag gått igenom alla bilderna vad vi gjorde på nyårsafton!
Nu är det nytt år, ny månad, ny dag och nya möjligheter! Ännu en dag i paradiset och vi suger ut de sista ur denna resan.. Bara 2 heldagar kvar här, innan vi rör oss till Bangkok för ett heldygn med shopping! Nä, inte helt fel det heller;-)
 Den ena dagen är allt som oftast väldigt lik varandra här! Vi njuter varje minut, ja i alla fall jag! Barnen vill hellre hänga vid poolen, men det vill INTE jag! Älskar ju havet, då kan man INTE ligga vid en jädrans pool ju!
Japp, mamman får allt som oftast som hon vill!;-) Jag måste väl ändå få dra någon nytta av att jag är ensam tjej i familjen, right!;-)
 Underbart att sitta och ta en drink i skuggan och njuta av denna vy! JA, grabbarna trivs det gör dom! Som fiskar i vattnet simmar de omkring och är mer under vattnet än över!
 Lunch för 20 svenska kronor! Och så sjukt gott! Vill man så kan man typ nästan leva gratis här nere, de lovar jag!
Även om resan kostar att resa hit, så kan man sedan leva väldigt billigt på maten!
 Det här är väl så härligt! Sova lite middag i skuggan under en palm i hängmattan! Där sov han i en timme igår som en stock! Sen kom han upp och var arg som ett bi.. Japp, sån är våran 6-åring.. Spelar ingen som helst roll i världen man är, så är ändå humören kvar;-)
 Detta glas passade ju denna kille bra. En kall drink med en naken tjej på...;-)
 Många drinkar blir det.. Både med alkohol och utan, med färskpressad frukter.. Men nej, har inte ens blivit full en enda dag här.. Så så mycket blir det inte!
 Igår hängde vi vid stranden hela dagen, ända till solen gick ner! En drink och härligt sällskap! Så sjukt vackert och mysigt! Det blev liiite svalare, så Jonas kunde äntligen njuta... Han tyckte nämligen det var som en bastu igår på stranden... Äsch, tempen visade ju för bövelen bara si så där 34 grader.. Det är väl bara att svalka sig i de 30 gradiga havet! Eller hur? Fan, om en vecka är han hemma i trista Sverige igen och då kommer vi förmodligen att frysa ihjäl.. Så sluta klaga nu!;-)
 Solnedgången var magisk igår kväll! Sååååå jädrans vacker! Synd att våra kids inte ville vara med.. Nej dom valde att vara i huset och spela kort... Nej jag säger inget, det gör jag inte. Alla gör som de vill...
Att bara sitta där och halvligga i en puff och se solen försvinna ner i horisonten! Alltså det är så romantiskt så man dör!!
Nu ska jag njuta mina sista dagar i solen! Vi skulle tydligen dela upp oss idag, några ville åka till poolen och några till havet! Så får det bli! Bäst att göra alla nöjda och glada för lugnet skull!
Fy fasen va jag/vi behövde den här resan! Tittade mej i spegeln häromdagen och upptäckte att mina påsar under ögonen var försvunna! De har typ suttit där ett halvår... Såååå härligt! Det betyder alltså att jag är utvilad nu, att jag har massor av ork att möta ett nytt år!
Ni vet, jag är ju inte normal någonstans det vet vi ju och det har jag aldrig påstått heller...
Det är typ ca 28 grader här på kvällarna, alltså väldigt varmt. Så vi har AC på självklart för att kunna sova med graderna si så där 25 grader... Men jag stänger av och Jonas på... Jag fryser, så jag sover med strumpor på... Mina fötter är som isbollar när jag ska sova och jag hatar det... Igår när vi la oss (hmm, klockan 21.. JA, man blir trött av sol och bad.. Svintrött och då måste man ju sova;-)) så sa jag till Jonas: -Åh vad jag hade önskat att jag hade haft mitt duntäcke här... Ligger under ett tunt lakan bara... Jo då så att e... Han suckade över mej... *Haha*
Men nu så är jag varm igen och solen gassar från en klarblå himmel! Så nu är jag varm och skön igen!;-)
Tack alla underbaringar för alla kramar och hjärtan på mitt förra inlägg om lilla moffa... Det känns fortfarande så himla overkligt och jag kommer på mej själv att grina en skvätt då och då... Lilla älskade moffa... Allt känns så himla overkligt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!