måndag 30 januari 2017

Bangkok!

Nu mina vänner, efter över 3 veckor hemma från vår underbara drömsemester kommer nu här det sista inlägget!
Färgen på kroppen är nu borta, allt som nu finns kvar är nu alla underbara minnen från 2 underbara veckor!
Det var den bästa semestern jag varit på i mitt liv! Nu har jag inte rest så jättemycket under mina snart 37 år. Men ändå! Jag fullkomligt ÄLSKAR Thailand och jag vill bara spara mer nu, spara så att vi kan göra om denna resan igen! Kanske kan vi någon gång framöver kunna resa bort i mer än 3 veckor? Besöka andra öar, andra ställen? Besöka barnhem och skolor?
Ja drömma bör man! Min man drömmer för tillfället om en skidresa nästa gång... Douglas och jag vill hellre till värmen.. Ja ja, vi får väl se vem som får som de vill? *himlar med ögonen* Absolut, en skidresa är också härligt på så många vis, men nja... Värmen slår nog ändå kylan med hästlängder! Men smaken är som baken! Jag blir heller inte rastlös när jag ligger på stranden dagarna ut och in. Det blir Jonas... Han hatar att ligga där och bara stirra...;-)
Sista dygnet tillbringade vi i Bangkok! Vi reste tidigt på onsdagsmorgonen! Emmy var ute och gick med sin morfar och Fabian var alldeles förtvivlad för att han kanske inte hann säga hej då till henne så han låg och grät på golvet... Det gjorde han, för hon kom hem! Vilken lycka!
Resan på ca 3 timmar in till själva Bangkok gick bra, förutom en liten spya av åksjuka...
Häftigt att susa in i där i den stora staden och trafiken bara flyter på... Det är skillnad på städer och städer.. Herregud, Stockholmstrafiken flyter inte på så bra som den gjorde i den stora staden Bangkok....
Ja ja, nog pratat om trafiken!
Vi checkade in på ett fint hotell och vi delade upp oss i olika rum! Fabian och Alfred fick ett eget rum, men det fiffiga var att det fanns en dörr mellan rummen så vi kunde springa in till varandra från självaste rummet!
Sedan gick vi till MBK! Ett av de största shoppingcentrumen i världen! Häftigt var det och kläder det fanns det!
Helt sjukt stort och man visste knappt vart man skulle börja någonstans? Jag shoppade minimalt. Lite smink, skor och en väska! Barnen for runt själv och prutade hej vilt! Douglas han shoppade för ett år framöver;-) Nej då, men han shoppade massor och var så galet nöjd! Pengar som han tjänat helt själv! Allt från t-shirtar till skor fick han tag på!
Vi shoppade i nästan 8 timmar! Dom timmarna bara försvann på ett kick! Nästa gång om det blir någon nästa gång! Ja då vet vi ju vad som finns där och då kommer vi nog att lägga ett par dagar i Bangkok för att se lite mer av självaste staden!
Tidigt på torsdag morgon åkte vi till flygplatsen och kramade hej då till Krille och Linda som stannade kvar 3 veckor till...
Här kommer ett litet bildspel från vårt dygn i Bangkok och flygresan hem!
När vi kom hem på fredagskväll var vi bjudna hem till svärmor! Köttbullar och potatis! Mums! Och på lördags lunchen blev vi bjudna på lunch ute hos mamma! Morfars potatis och köttfärsbiffar! Så gott! Svensk mat är heller inte fy skam!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!