tisdag 3 januari 2017

Nyår 2016-2107!

Vilken härlig nyårsafton vi hade! Långt ifrån det vi brukar göra på självaste nyårsafton, med pulkaåkning och grill!
Men allt har sin charm vart man nu än är!
När man är så här, så går liksom dagarna in i varandra och det är svårt att hålla koll på vad det egentligen är för dag!;-)
Vi började vår dag med en liten skål och den vanliga frukosten, ja förutom att ungarna fick läsk till frukost, japp precis. Bara för att det var nyårsaftons morgon!
 Sen brummade hela familjen bort till frissan! Grabbarna var så sjukt långhåriga, så ett litet klipp behövdes!
Lyxen att få en huvudmassage och tvättat hår! Oj som de njöt! Och japp, vi njöt också när vi skulle betala! Ca 75 kr stycket!;-)
 Sen blev det som vanligt bad och sol för hela slanten! Mm, ni ser vattnat! Shit va jag kommer att sakna detta härliga hav!
 Dusch och fix och jag till och med målade mej dagen till ära!;-) Dom gångerna jag har gjort det här är lätträknade! Det blev den lilla blå, istället för den lilla svarta!;-)
 Linda hade dukat upp så fint hemma hos dem! Lite grannar och lite kompisar var inbjudna att fira nyår med oss! Här kan man duka med orkidéer, det händer inte direkt hemma i Sverige;-)
 Vi hade bestämt att vi skulle åka ner till stranden klockan 17 för att skåda den fina solnedgången och skåla! Men tji fick vi, för det började regna. Typ det enda regn som kommit här förutom en liten skur en natt....
Men det regnade inte så mycket, så vi hann ju i alla fall ta lite fina kort på oss!
 Tur det finns parasoll som man kan gömma sig under när det kommer ett par droppar! Det är ju det som är skönt här, en liten skur och sedan så är det över!
 Min man och jag!! Han som fyller 40 iår... Jag tror jag har mer åldersnoja än honom faktiskt att just han skall fylla 40!;-)
 Vilda hundar överallt.. Så snälla är dem, men nej man vill helst inte klappa dem...
Här är 2 valpar som var med oss... Alfred lekte med dem med en pinne och så började den ena hunden jaga Alfred för att leka! Alltså paniken i Alfreds ögon, jösses som vi skrattade!;-)
 Gofisen Emmy! Känslan att ha sand imellan händerna och dra i skorna! Hi hi, lilla söting!
 Som sagt, den där solnedgången blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss... Men ja, det är ju fint ändå beroende på vilka ögon och känsla man ser det på!
Vid stranden hade de dukat upp massor och lampor och glitter precis överallt och musiken överröstade varandra på alla ställen! Riktigt häftigt!
 Förrätten hade en av grannarna Lena och Björn fixat! Sååå sjukt gott med bland annat pilgrimsmusslor och olika grönsaker och lime! MUMS!
 Vi beställde hem mat från ett av våra favoritställen! Massor av blandad mat och det var som vanligt sjukt gott! Älskar den här maten!!
 Sååå mysigt hade vi det där på altanen med ljumna vindar på våra kinder!
 Efterätten hade Lindas föräldrar Ulla och Egon fixat! Mmm, alltså såååå gott med fruktsallad och alla olika exotiska frukter som knappt går att få tag på i Sverige!
 Så kul att blanda både gamla och unga personer! Lära känna nya människor är så härligt, höra alla olika livshistorier från både nu och då!
 Man blir trött av värmen, det blir man! Sjukt trött! Så långt innan klockan slog 12 och nytt år slocknade grabbarna lite här och där!
Jag gillar ju inte att rycka upp mina ungar bara för att de ska vara med på vissa saker. Utan har alltid låtit dem sova in 12 slaget om de sovit. Men här kunde jag inte låta dem sova in 12 slaget. Detta fick de inte missa. Kanske kommer de aldrig mera att få uppleva en såna här nyårsafton igen! Så upp med trötta barn och på med dem på moppen och så ner på stranden!
 De vakande upp vääääldigt kvickt när de mötte alla människor, musik och skratt på stranden! Vi hade köpt en sån här vacker lyckta! Åh, va fint det var när alla förde iväg alla ljuslyckorna i skyn! En härlig och varm känsla inombords och vi tänkte på alla de som har lämnat oss... En fin hälsning till alla i himlen!
 Det var inte lätt att få iväg den.. Men tillslut så gick det! Herregud ett par stycken åkte upp i palmerna och man fick hålla andan så att de inte skulle tända eld i allt det torra.... Men en satte sig rejält i en palm, men det gick som tur väl var bra!
 Skåååål för det nya året! Välkommen 2017! Detta år kommer bli sååå bra! Nyårslöfte? Näpp, men mål har vi! Dem drar jag senare!;-)
 Lite fyrverkerier på stranden, men mest ljuslyktor och tomtebloss! Åh, va magiskt vackert det var där, en sån där känsla som man bär med sig långt in i hjärtat!
 Vid 01 åkte vi hemåt igen och kröp ner i våra sängar, nöjda och glada!
Jag undrar vart vi kommer att befinna oss nästa nyår? Förra året var vi ju i Sälen, det här året i Thailand! Om jag får bestämma, så önskar jag att vi firar in det nya året här igen! Med värme, sol och sand mellan våra tår!;-)
3 dagar på det nya året har gått! 362 dagar till på detta året! Man lär så länge man lever och man blir klokare ju äldre man blir! Jag vill göra det här året till ett riktigt bra år! Det ska jag banne mej göra!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!