torsdag 3 december 2009

Dag 2 till sängs....

Igår låg Alfred hela dagen. Han var som en liten disktrasa och orkade inte göra något. Idag vaknade han och var helt annorlunda men ändå med en temp på 39 grader. Men nu sover han igen och mår nog inte så bra som jag hade hoppats på:-( Ännu har han inte blivit förkyld kanske lite hosta. Kan det vara en släng av någon slags influensa iallafall... Typiskt mej, jag måste analysera allt för att hitta minsta lilla fel;-)

Inatt har han legat tätt intill mej. Jag har vaknat flera gånger för att han varit varm som en kamin. Hans hjärta har pickat på i en alldeles för snabb takt och han han nästan flämtat när han tagit sina små andetag. Tycker så synd om honom, han vill att man ska ligga brevid honom hela tiden så det är vad jag gör på dagarna....

Man blir ju knasig av alla dessa hemskt tråkiga tv program. Ibland undrar man ju hur de ens får sända skiten. Men den jag stör mej mest på just nu är Malou Von Sivers i efter tio... Hur kan hon ens få ett jobb. För varje mening hon ska säga så säger hon: Mmmm och Ööööö och sedan kommer frågan. Hon verkar sjukt osäker den människan. Dessutom tycker jag inte att hon är ett dugg trevlig mot sina gäster heller. Men i brist på annat så får jag väl kolla på skiten ändå;-)

Såg dessutom för första gången förkväll igår. Där undrar man ju oxå hur dessa 3 damer kan ha fått jobb. De står och läser helt innan till på deras papper och vet inte i vilken kamera de ska titta in. Nä man kanske skulle ringa tv 4 och söka jobb där. Tror att jag faktiskt skulle göra ett mycket bra jobb där;-)

O när jag ändå är i farten på att bara klaga;-) Så tycker jag faktiskt inte ett dugg om den årliga julkalendern heller. Douglas verkar inte heller helt intresserad av den. Måste säga att julkalendern var bättre förr!!!!


Nu ska jag krypa ner brevid min lilla sjukling och titta på dessa tråkiga tv program och önska att jag hellre kunnat vara ute och lekt med barnen i detta fantastiska väder. För vi måste ju passa på att njuta innan mildvädret återigen drar in i Sverige. Får vi ännu en grön jul måntro?:-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!