fredag 6 oktober 2017

Höstdepp eller höstpepp....

Det är höst på riktigt ute nu.. Även om jag har önskat så att det inte skulle bli det så snabbt.. Jo men jag ska väl inte klaga på självaste hösten, den kan väl vara mysig och hur vacker som helst, ibland... Men när det har som de senaste veckorna bara regnat bort. Ja då kan de kvitta.. Alla ba: Men åh det är ju så himla mysigt att kura in sig i ett soffhörn och tända en massa ljus.. Jo det är väl mysigt, men bara ett tag.. Fatta att vi ska leva med detta mörker som kommer att råda i måååånga månader.. Nej jag vet, jag ska inte klaga på de svenska vädret, jag kan ju ändå inte göra så mycket åt det?! Då får jag väl emigrera till ett annat land då. Men just nu kan jag inte det... Sen när jag blir stor, då ska jag banne mej bo borta de tråkigaste halvåret! Då när jag är äldre och rik!;-)
Men idag är det sol! Ett helt underbart väder! Dock höll jag på att frysa röven av mej när jag steg ut till bilen innan klockan 6 imorse och kom ut till en iglo.. Då trodde jag på riktigt att jag skulle behöva sätta mej ner och gråta en skvätt... Men jag behövde inte gråta, utan mina tårar förvandlades till is i samma sekund som jag insåg att jag inte hade någon isskrapa i min bil och så förvandlades isen till eld som kom ur mina näsborrar.. Hittade ingen... Väntade 10 minuter på att skiten skulle tina upp, men de gjorde den så klart inte. Bilen hade förmodligen fått samma chock som jag fått och den vägrade tina upp.. Förstår den...
 Men så kom jag på den grymma iden att försöka ta bort isen med ett cd fodral. Men på riktigt, vem äger en cd skiva idag? Nä inte vi illafall.. Efter mycket letande i garaget fick jag tag på ett dvd fodra (Ja och vem använder dvd idag? Nä därav låg de gamla skivor i garaget;-)) och började skrapa... Lööövlie start på morgonen och så var händerna genomfrusna.. Nä jag ska inte klaga, jag fick ju i alla fall rövvärme, det var ju härligt att få tina upp där!;-)
Men visst är hösten vacker, det ska jag inte sticka under stolen med! Om det är sol förstås;-)
Fredag igen! Så sjukt skönt! Känns som om jag sovit gräsligt dåligt den här veckan.. Ibland har man för många tankar i huvudet som skulle vilja ut men som man bromsar upp... De kommer väl ut på natten antar jag och det resulterar i kass sömn... Och så mycket ilska... Förr var jag mycket bättre på att få ut den där ilskan direkt.. Den funktionen har blivit allt sämre ju äldre jag blivit, båd epå gott och ont...
Smet upp bakom grannens tomt nyss och tog lite höstiga bilder på mej själv!! Ja alltså grannarna skrattar säkert åt mej när jag far omkring här och tar kort och springer upp och ner för att slå på och av självutlösaren på mobilen;-) Ja ja, låt dem skratta! Det bjuder jag på!;-)
 Jag ville att barnen skulle komma upp dit och ta lite kort! Ja det är ju så fint att ta syskonkort! Det blir inte så ofta numera att man får ta det på dem...
Fabian tvärvägrade och Douglas slängde sig innanför dörren och vidare på hockeyträning. Men Alfred som är sååå lik sin mamma och är en riktig liten linslus, ställer gärna upp på kort och tar gärna korten som jag vill att han ska ta på mej!
 Har fortfarande jävligt stor klump i magen för stugförsäljningen.. Kan fortfarande inte förlika mej med tanken att stugan inte är vår längre.. Idag var Jonas och skrev under alla de sista papprena och allt fix. Så nu är den inte längre våran.. Stugan är tom och de nya ägarna har fått nyckeln...
Vi har delat upp massor av grejer... Vi tog lite bra saker som utemöbler och annat.. Kan ju vara bra att ha om vi en dag köper våran egen stuga!;-)
Jag sa direkt att om ingen annan var spekulant på dessa gigantiska Höganäs krukorna (finns 2 stycken) så tar vi gärna dem! Och nu är det våra! Ascoola och jääättestora! Snyggt med prydnadsgräs! Hoppas det överlever vintern!
Tankar som att om vi skulle sålt huset och istället behållit stugan har kommit upp i mitt huvud.. Ja jag skulle haft häften så mycket känslor om vi sålt vårt hus.. Konstigt de där... Men nu måste jag släppa detta! Herregud, jag kommer bli knäpp annars om jag ska fundera på det... Vi får helt enkelt göra andra roliga saker på de helger som vi annars brukar åka ner till vårt smultronställe!
Alltså detta! Det gäller att andas in denna vy.. Ja för om några veckor kommer träden vara nakna och det byts ut mot grått och tråkigt... Fy fan va bitter jag låter, jag vet.. Sorry för er alla som älskar hösten...
Nu ska jag hasta iväg och lämna Alfred på hockeyträning, sen ska jag försöka klura ut vad vi ska käka för fredagsmat!? Har ni några tips? NÄÄÄ, inte taco.. Tror banne mej jag har blivit allergisk mot det;-) He he!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!