tisdag 10 oktober 2017

Helgens bravader!

 Fredagskvällen bestämde vi oss för att låna Krilles pool (Jonas brorsa!) och bastu! Han va inte hemma, så vi fick njuta! Löövlie med bastu och bad på fredagskvällen! Då blir man så där lagom mör, härlig och trött i kroppen efter en hel veckas jobb!;-)
 På lördagsförmiddagen stod det marknad på besök! Byns höstmarknad och Fabian började tjata om att gå dit redan klockan 7:30 på morgonen.. Så klockan 11 hade vi gjort den markanden! Han var lycklig och köpte nya fidgetspinner! Jag var lycklig för jag köpte ett par snygga skinnhandskar!;-)
 Varje år så länge jag kan komma ihåg så går vi alltid upp till Jonas farbror och faster och käkar nygräddad våffla! Dit kommer också resten av släkten Grunditz! Mysigt att ses! Jag och Jonas kusins fru skrattade åt allt surr som de kan bli över högljudda pensionärer... Jösses, va det kacklas;-)
Kalas för Fabian, Douglas bortamatch och vi andra softade i soffan på eftermiddagen! Lööövlie!
 På kvällen svirade vi om och var bjudna hem till Charlotte och Torbjörn! Jag har köpt en ny blus på People! Löööv it! Kan man liksom ha till allt och alltid! Klä upp och klä ner, såna plagg gillar jag stenhårt! Så döljde den magen så bra!;-)
 De hade dukat upp såååå gott plock på sin altan när vi kom!! Vindruvor från sina egna odlingar! Smäller av så lyxigt!!!
 Bubbel, rödvin och såååå god mat! Och så himla trevligt sällskap! Alltså älsk på den kvällen!
 Det är så himla roligt med en ny vänskap! Japp för det är precis vad det är!! Vi har liksom hejjat på varandra, småpratat lite då och då.. Så började vi följa varandra på snap och är uppe i 243 dagar nu!;-) Japp, vi båda kan nog kallas oss beroende där;-)
Så ba: Vi måste verkligen träffas på riktigt med familjerna och umgås och dricka bubbel! Så bokade vi in en dejt! Vilka härliga människor alltså!!! Charlotte gillar dessutom bubbel precis lika mycket som mej! Ha ha, kan ju inte bli bättre!!;-)
 Vet inte riktigt varför dessa kort blev så suddiga? Kan kanske bero på vinet, lite i alla fall... ;-)Svampen, ja det är tydligen så man får bli kallad;-)
Vi spelade spel med barnen och umgicks!
 Han där som sitter i blå keps och blå tröja... Alltså jag har hittat min överman på att vara dålig förlorare iallafall... Jösses va arg han blev! Ha ha, och vad gjorde vi när han rusade iväg för att vårt lag förlorade? Vi skrattade!;-)
Nu är det dags att boka en ny dejt med dessa härliga människor! En sååån galet trevlig kväll tillsammans hade vi!!
 Kanske en aning ont i håret när vi vaknade på söndagen.. Men då gäller det att bara stiga upp, käka frulle och göra något vettigt av dagen.. Brummade ner till jobbet och fick sällskap av resen av familjen! Klistra, städa och fixa! Grymt team detta!! Har man problem med att få etikettmaskinen som vi har köpt till företaget, ja då får man så snäll sitta ner och klistra för hand.. Galet tråkigt och galet lång tid tar det! Men hjälps man åt, så går allt mycket fortare och det blir betydligt roligare!!
 Att jobba tar lite på krafterna!;-)
 Efter att ha ägnat en herrans massa timmar på mitt jobb var det dags att dra vidare på Jonas jobb! Fix och städ även där! Och givetvis hjälptes det åt! Grabbarna är grymt sugna på att tjäna lite egna pengar! Så hjälper man till, så tjänar man också sin egen peng! Win win!
Att få krypa ihop till en endaste stor hög på söndagskvällen tillsammans med familjen! Lööövlie! Så mysigt att bara sitta där och glo på tv, mysa och somna!
Vilken härlig helg detta blev! Fullt ös, men ändå väldigt mycket chill! Lagom när det är som bäst!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!