tisdag 21 mars 2017

Tvillingar?!

 De här kortet togs för nästan exakt 7 år sedan.. En nästan nyfödd Fabian och en 21 månaders gammal Alfred! 2 blöjbarn, 2 helt olika barn i både sättet och utseendet... 2 olika viljor och 2 olika människor, ett stort och ett litet barn!
Alfred har varit större än Fabian länge, men för ett år sedan började Fabian växa ikapp rejält... Och helt plötsligt trodde folk att de var tvillingar, vilket givetvis INTE Alfred tyckte var speciellt roligt.. Nä, det kan man väl kanske förstå. För så klart önskar och vill ju en storebror vara större än sin lillebror så länge som det bara går. Speciellt när man är barn i deras ålder!
 Nu skiljer det bara centimeterar mellan dem och Fabian har också gått om Alfred i vikt...
Fötterna är exakt lika stora, nästan så att Fabian har någon millimeter större än Alfred till och med...
Alltså det är ju ganska coolt på ett sätt. Men det är dock inte så coolt för mamman och hennes som ska köpa kläder och skor i exakt samma storlek... Nä men va sjutton, nu måste jag ju köpa exakt lika stora kläder och skor till dem och de kan längre inte ärva efter varandra... Ja ja, det är väl som det är... Och är väl kanske ett i-lands problem;-)
Douglas är snart ikapp mej på längden och har storlek 40 i skor... Seriöst, hur ska detta sluta? Undra vem som kommer bli störts av dem alla 3? Häftigt det där med utvecklingen!;-) Men JA, jag skulle ändå vilja stoppa tiden lite, de växer ju värre än ogräs ju;-)
Tänk va häftigt det ändå är att de en gång i tiden har varit ett pyttelitet spermie som legat i Jonas pung och skvalpat runt, som sedan växte och blev ett litet barn i min mage! Och sedan växer upp och blir stora friska pojkar som snart växer förbi sin mamma... Shit va häftigt det är! Att det bara funkar hela utvecklingen är ju bara sååå fascinerande!!

2 kommentarer:

 1. Jag vet hur det är.... jag har två killar ( tänkte o vad bra med två av samma sort - då kan det ärvas lite )det är bara 16 m¨ånader emellan de två.
  Men redan i stl 74 var lillebror i kapp och sedan dess har jag fått köpa samma storlek till båda två. Men men det är som du skriver ett I-lands problem :-)
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha redan vid den åldern?! Ja och när de är runt 1½ år så brukar de ju stå stilla lite i växandet med!

   Åh va mysigt med små barn!
   Stor kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!