onsdag 8 mars 2017

Naturens egna konstverk!

Så kom den härliga vintern tillbaka! Eller nja förresten, nu va jag väl kanske en gnutta ironisk... Det har väl knappt varit någon vinter iår? Nä i alla fall inte här i Skillingaryd... Trist, ja för även om jag fryser konstant på äldre dagar och har mer och mer börjat hata kyla. Så är det ju ändå vinter och då SKA det vara snö och några minus! Om inte annat för barnens skull! Och deras KLÄDER! Dra mej baklänges va de ser ut.. Deras vinterkläder kommer att få åka rakt ner i soporna efter den här vintersäsongen.. Såååå trist...
Men nu är det iallafall vinter igen med massor av snö och några minus! Man kan väl känna sig lite snuvad på komfetten, men det är som sagt inget vi kan göra åt! De är väl kanske bra i och för sig.. Ja för tänk om alla skulle få bestämma vädret. Då om någongång så skulle det bli krig i Sverige, det är ju en sak som är säker! Tänk vilka olika väder vi skulle haft då, varannan minut regn, varannan minut stekhett, varannan minut kallt och varannan minut snö;-)
Men lite snuvad känner man sig ändå som sagt. Ja för ett par veckor sedan så var det rena rama vårvädret ute och fåglarna sjöng ikapp och solen värmde smekfullt våra kinder...
Ja ja, våren och sommaren kommer ju, någongång.. Även om det känns jäkligt långt bort just nu... Så är den på väg iallafall och med ännu flera ljusa härliga kvällar och mornar! Ljuset som är sååå viktigt! Nu är det ljust ända tills klockan nästan är 18 på kvällarna! Lööövlie!
Jag älskar att ta kort! Det är lite som balsam för själen för mej! När man ser något vackert som naturen! Oj oj oj va den är vacker! Naturens egna konstverk med alla former och färger! Galet synd att man inte har en riktig kamera, tänk så mycket bättre bilderna skulle bli då...
Dessa tog jag genom bilrutan när vi susade i 100 km i timmen när vi var på väg hem från lilla morfars begraving! Det var så galet vackert och jag är helt säker på att det var han som såg till att solen sken så vackert på oss den eftermiddagen!
Dessa 2 bilder som är här över, åh! Favoriter!
Mornar som dessa när solen sakta börjar stiga upp där bakom den mörka natthimlen! Hela himlen lyser i alla olika färger! Och så även på sena eftermiddagen när den är på väg ner! Att den där solen är allt bra vacker när den gömmer sig på sina olika ställen och lyser upp vår väg!
JA! Jag går verkligen igång på vacker natur och dennes konstverk som ni kanske märker!!;-)
Hittade en härlig app häromveckan där man kunde sätta ihop 2 kort till ett! Sen är det bara fantasin som sätter gränser! Härliga solnedgångar med härliga kort! En underbar blandning! Appen heter: Blend Editor!
 Har ni några bra fotoappar som jag inte borde missa? Tipsa gärna mej! Älskar när man lätt som en plätt kan fixa och greja med ett kort på telefonen och så blir den lite annorlunda, kul eller ännu vackrare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!