söndag 18 december 2016

Dålig film, svald snus, tomater, tvångstankar och gråhårig....

Så va det plötsligt söndag igen... Men jag ska inte klaga.. Jag jobbar bara 2 dagar den här veckan, sen så checkar jag ut för en väääldigt förtjänad semester!!
Vi la oss typ klockan 21:30 igår... Hur skönt som helst! Vi började kolla på filmen; turist... Seriöst! Vilken totalt värdelös film... Kunde inte ens se klart på skiten, så jag somnade typ en timme in i filmen och då hade jag ändå bara kollat med ett öga på den. Hände typ inte ett skit, INTE ett skit... Jonas tyckte den var bra. Herreguuud vilken olik smak man kan ha! Den var nog helt enkelt en alldeles för vuxen och djup film för mej!;-) Men vill du kasta bort nästan 2 timmar på ditt liv, se skiten;-)
Igår när jag lagade mat så skulle jag smaka av lasagnen. Stoppade in en sked i munnen med en bit och svalde.. Men herregud, vad var det jag svalde? Inte lasagnen för den var kvar i munnen. Jag svalde min snus... PANIK fick jag och stoppade fingrarna i halsen och spydde.. Tror den kom upp...?Alltså detta kan fasen bara hända mej...;-) Tajkon säger jag bara, Tajkon...;-)
 I somras fick Alfred en tomatplanta av världens bästa granne Cina! Han älskar tomater och har smaskat av denna hela sommaren, hösten och vintern. Men nu hade den gjort sitt, men 5 små tomater hann vi plocka av innan den åkte på komposten!
 Jag har typ städat hela dagen idag.. Städat, plockat, tvättat och bytt i alla sängar! Underbart att komma hem och det är städat efter en semester... Ja eller hur var det nu med mina tvåångstankar....?
 På frågan om vi packat något ännu? Inte en penal, förutom Alfred som har packat detta... En drös med gossedjur.. Får nog se över hans packning lite... Packa har jag ju 2 dagar till på mej att göra!;-)
Tvångstankar ja.... Alltså det här med att städa innan man ger sig av på semester! Ja det är skönt att komma hem till ett rent hem! Men så har jag också tvångstankar som är helt sjuka... Ja verkligen sjuka. Men jag tänker så här: OM, jag tänk OM vi skulle dö på resan. Ja att planet störtar eller vi drunknar eller vad vet jag? Då är det ju någon annan som kommer och låser upp vårt hus och inte vi... Nä, shit detta låter helt hemskt när jag skriver detta och man kan ju nästan tro att jag inte är riktigt frisk i min hjärna? Säkert inte helt frisk, men ganska normal tror jag ändå, ibland i alla fall...;-)
Jo, men så ska någon annan komma och ta hand om vårt hus och våra grejer om vi inte finns kvar och då kan det ju vara skönt för dem att det är ganska så ordningsamt här hemma.... Eller hur?
Dock  hann jag inte städa det de där förbannade jäkla förrådet som svämmar över ständigt... Det är inget bra rum.. Egentligen skulle vi nog spika för det, så att vi inte samlade på oss så mycket skit. Ja eller så skulle vi behöva gå en ordningskurs, åtminstone jag. Ja på hur man håller ordning i ett förråd.... Jonas skyller på mej, att jag är en jäkla samlare och ja så är det väl!;-)
Men ja, då tänkte jag att det är ju bättre att visa upp att så här ser det ut. Så om det skulle hända oss något så vet ni, att i ett av rummen så ser det ut som om ett krig brutit ut! Ok!?;-) Bröllopsklänningen som hänger där tillsammans med en massa skit...
Så, slut på alla sjuka tankar! Nu fick jag i alla fall dela med mej av dem! Har ni någonsin haft såna? Eller är jag helt själv att tänka såna här sjuka tankar? Och självklart ska det inte hända oss något. Men skulle det göra det, så dör vi ju tillsammans... Nej, nu ska jag sluta! Lovar!!!;-)
 Färgade nyss mitt hår, ögonbryn och fransar! Men hallå tänker ni, varför färgar hon håret om hon ska iväg och bada i salt och få solblekt hår? DÄRFÖR att jag blir tokig på alla GRÅA atrån som bara blir fler och fler och jag vägrar se ut som Karolin 89, när jag känner mej som Karolin 19! Så då vet ni!;-)
Och som sagt, även om man känner sig som 19, så verkar kroppen tro att man är typ 89.... Men herreguuuuuuud va skägget och mustaschen växer. Jag har väl aldrig varit med om dess like.. Skägg. Fy fan, det ska man INTE ha som kvinna.. Men jag kanske är mer som en man? Vad vet jag? Snart har jag väl mer skäggväxt än Jonas? Ja i och för sig så är väl det inte så svårt, men ändå;-) *fniss* (För er som inte vet, så har han typ 20 stycken skäggstrån sammanlagt som växer i hans ansikte;-) *haha*)
Ja ja, nu är jag i alla fall ren som en babianrumpa i ansiktet! Och ögonbrynen är noppade och klippta! Nu är jag redo för semestern!
Ska bara packa, sen så är vi helt redo!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!