måndag 24 april 2017

En mammor och barn helg!

I fredags efter jobbet drog jag, Jouline och våra barn ner till vårt smultronställe! Vi behövde lite tid för oss själva liksom! Jonas skulle ändå på hockeykonferans från lördag morgon till söndag eftermiddag, så varför skulle jag sitta här hemma och ta hand och tvätt och sånt tråkigt när jag kunde tillbringa min helg med denna pingla!
Barnen somnade innan vi ens hade kommit 5 minuter hemifrån! Jag och Douglas satt och lyssnade på poddar och hade det hur mysigt som helst!
 Att komma dit, korka upp lite bubbel och skåla in en underbar helg! Precis vad vi behövde! Om det ens fanns någon syre kvar i stugan efter den här helgen? Skulle inte tro det va? Ha ha, både jag och Jullan har fått talets gåva och vi partade tills klockan 2:30 på fredagsnatten!;-)
 Och grabbarna de lekte, klädde ut sig, målade, byggde och sprang runt huset nakna i omgångar! Ha ha, vilka ungar!
 Jag vet, ni är säkert hur trött som helst på att titta på dessa solnedgångar! Men det är ju såååå vackert! Men shit va det blåste! Jag har nog aldrig i mitt liv varit där när det blåst så mycket! Shit alltså! Sanden piskade oss i ansiktet, så vi kunde inte ens gå ner på stranden...
 Grabbarna gjorde det kloka när vi mammor fotade! De gömde sig i en lite dyna för att söka skydd!;-)
 Men vackert var det! Så lite sand i ansiktet, vad gör det liksom? Ha ha!
 Så mysigt och sååå stimmigt med barnen! Att dom orkar hålla igång? Men vi kanske inte heller ska säga så mycket eftersom att vi höll oss vakna till klockan 2:30 på natten! Drack massor av bubbel och njöt i massor!
 Lördagsmorgonen tog vi sovmorgon och så hade vi lite ont i håret.. *harkel* Men äsch vad gör väl det när man haft trevligt!
Grabbarna pysslade, spelade och målade! Känner varandra som syskon!
 Lite luft och shopping, japp då försvinner de onda i håret! Sol och blåst, men så vackert!
 Ja ni ser själva va det blåst! Hela rampen var helt igen "snöad" av sand!
 Han kallas ju inte klättermus för inte och är totalt orädd... Jag vet, själv hängde jag jämt knäveck i allt man kunde som liten. Nu är jag livrädd när han hänger upp och ner och är flera meter upp i luften...
 Kioskbygge medans mammorna drack bubbel klockan 14! Ha ha, ja usch va vi är dåliga morsor! Nä, inte på en fläck och de onda håret va ju borta! Så vi njöt av solen och skålade i bubbel!
 På kvällskvisten kröp vi in och åt gott!
 Kvinnor kan visst grilla! Även om fyren på grillen inte var något vidare så blev det ändå jäkligt bra! Vi kan både stå inne och laga mat och samtidigt stå ute och grilla, det ni!;-)
 Att bara sitta så här och prata över ett glas i nästan mörkret med en vän! Sååå mysigt! Man behöver det, såna här helger och dagar! Prata och åter prata! Ja nästan så man pratar sönder sig!;-)
 Söndagspromenad och alla hade en släng av söndagsångest och vi var nästan lite inne på att sjukanmäla oss hela bunten för att vi ville stanna kvar där nere.. ;-)
 Min fina trio!!! Tänk att de kan vara så snälla och i andra andetaget så retar dom gallfebern på både mej och varandra så man nästan går sönder... Älskade skitungar!
 Alltså gymmet som vi har precis vid stugan! Perfekt att hänga i och bli av med massor av energi, både stora och små!
 Även om det var en gnutta kallt där, så hade ändå tulpanerna orkat sig upp ur jorden!! Vackert!!
 Att avsluta promenaden med glass i solen! Det kan väl inte bli bättre va?;-)
 Alfred är som en katt! Han somnar överallt och älskar att lägga sig i solen så här.. Japp, där somnade han på golvet! Det verkar ha varit en slitsam helg;-)
Så packade vi ihop oss på sena eftermiddagen, städade och sa hej då till stugan!
När vi kramades hej då så lovade att nästa gång så åker vi nog själva, bara ett gäng tjejer! Japp, för det behöver man! Barn är härliga, men också riktigt jäkla nyfikna och öronen var ibland större än paraboler... De är fantastiska, men kan också vara som små pain in da as.. Nä, nu var jag taskig... Men ibland kan man behöva komma ifrån både män och barn och bara få ha lite girlpower!!
När vi kom hem hade Jonas kommit hem och överraskade oss med en tacopaj! Han kan ju, bara han vill!
*harkel* Jag tror minsann att jag ska åka bort lite oftare så att han är tvingad till att laga mat! Och pajen var supergod, den hade han rotat fram i mina gamla receptgömmor i mina gamla receptböcker! Sötgris!
Tack för en underbar helg JUllan!! Det gjorde oss gott o både kropp och själ!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!