söndag 23 oktober 2016

Tack från hela mitt stora hjärta!

Om ni bara visste hur mycket ni betyder för mej! Tar mina ord in i era hjärtan som jag skrev i förra inlägget och skriver underbara kommentarer som går rakt in i mitt  hjärta! Tack för att ni läser! TAck från hela mitt hjärta!!❤️
(En liten pause... Som sagt, de är inte alltid lätt att vara mamma, människa, fru, vän, kollega, surmamma, dumma mamma, snälla mamma... Fick precis gå in och skälla lite på min lilla trotsiga 6-åring som just nu tycker att jag är världens dummaste mamma... Ja det är sannerligen inte lätt att ha så många titlar det ska ni veta, nästan en merit!;) Men nu så kan jag kanske få skriva klart detta inlägg! Men jag måste skynda mej innan nästa världskrig drar över mellan grabbarna och jag då ska agera fredsmäklare;))
Som sagt, jag känner att jag nästan är på banan igen, ja men bara nästan! Jag vågar liksom inte ropa hej ännu... Men känner att den där hemska tröttheten som ligger över mej, den börjar åter förvandlas till den där härliga Karolinenergin! Men jag skyndar långsamt! Åh herreguuuud så klok jag låter när jag skriver detta... Men det är sant, jag lyssnar faktiskt på mej själv nu. Kör ingen tävling mot mej själv, andas lite mer, andas tunga andetag, djupa och landar!
Att livet de går i 120 knyk, ja men så är det! Ibland måste man gilla läget och bara hänga på. Men när det går i 250 knyk, ja då hinner jag inte riktigt med och de där välnystade garnnystandet blir till ett endaste trassel och jag kan inte hantera någonting! Men jag lär mej!
Ska snart försöka fixa mej snygg! Ikväll är de vinjunta! Åh va jag ser fram imot det! Dricka vin, äta gott och prata massor! Precis vad jag behöver just idag!;)
Som sagt, jag börjar känna igen mej själv igen! Nu, den sista tiden har jag knappt tagit ett kort, jag som annars tar kort på typ ALLT! Men nej, inte ens de har känts kul....
Igår va vi på mässa en sväng i Jönköping! Massor av tjurar och kor! Helvete va stora tjurar. De största vägde typ 1500 kg... Så jag kunde ju inte annat än att börja ta en liten gropie på mej och tjurarna!
Som sagt, man har oftast aldrig tråkigt med mej... Min kollega bara skakar i huvudet åt mej när jag fotar och skrattar ihjäl sig..
Jo då, så atte...;) 
Det är ett varierat jobb jsg har och jag älskar det!
På morgonen var vi på frukostseminarie hos revisorn.. Ja men ni hör, Herreguuud så vuxet de låter. Verkligen vuxet, kunde jag väl aldrig tänkte mej att jag skulle gå på något sådant för ett par år sedan;)
I onsdags va vi på Gekås och träffade inköpsansvarige där! Vi säljer våra produkter där! De är oxå stort och coolt, ja och vuxet!;)
När vi åkte hem så ba: Stanna bilen, jag måste bara fota detta, de är såååå vackert! Som sagt, allt kan hända när man är med mej;)
Fluffet runt midjan? Ja de är väl någon slags eftereffekt hur jag har mått den sista tiden... De där kärlekshandtagen de sätter sig sååååå lätt runt mej. Men orka just nu?! Nä, vi tar en sak i taget!
Nä nu måste jag hoppa in i duschen! Om en timme ska jag iväg och jag har inte ens valt kvällens kläder. Kan bli lite stressigt...;)
Ha en fin kväll!!!
 
Hmmm... Detta skrev jag i fredags eftermiddag... Jag hann liksom inte publicera det. Någon ropade: FÄÄÄÄRDIG från toan och jag glömde helt enkelt att trycka på publicera... Så kan det bli ibland;-)
Men vinjuntan va såååååå trevligt! Det kommer ett inlägg på det senare! Nu är jag på språng igen! Ska packa in halva familjen och dra in till Jönköping för att kika på en bil till mej!;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!