tisdag 5 juli 2011

Wiiiii!!!!

Jag var sååå nevös igår innan mina kära gäster skulle komma. Jag hade förberett de mesta, men ändå så hade jag en puls på 120 och ville ju att allt skulle bli perfekt! Mest nervös var jag för att stå vid grillen, det är ju som sagt inte min del i matlagningen;-) Men hör och häpnad, köttet blev perfekt (ja iallafall enligt mej;-)) Till förätt serverade jag en bruschetta med en smält mozzarella ost på med massssor av vitlök! En bild togs och jag tänkte ta bilder på de andra rätterna, men jag tror att vinet tog ut sin rätt så jag liksom glömde bort det...;-) Självaste huvudrätten och grillrätten hade jag bakat potatisar, skurit dom i mitten och gröpte ur självaste potatisen. Sen stekte jag bacon och blande i det, grädde, cream fraiche, riven ost, salt och peppar. I med potatisröran igen i bakpotatisen och så la jag på västenbotten ost och gratinerade det! Till det gjorde jag en smarrig sås på soltorkade tomater, feta, cream fraiche och gräddfil och självklart vitlök;-)! Köttet jag grillade gjorde jag det smidigt för mej och grillade helstekt fläskfile! Ja och så lite smått och gott till det! Lite sött efter maten måste man ju ha...;-) Självklart blev det min speciallare, glassbakelsen. Mmmm den är såååå god!
De helt underbara gänget är samlade! Även reporten och fotografen fick ta del av vår otroligt roliga kväll! Vi skrattade så jag har sååån träningsvärk i magen idag och även i kindmusklerna;-)!
Till middagen serverade jag detta supergoda vin! Gick in på systemet igår och berättade vad jag skulle laga och fick tipset om detta vin! Mmmm det satt som en smäck så det kan jag verkligen rekomendera! Ikväll är det middag 3 av 3 och grillkungen Peter har stora förväntningar på sig...*fniss*

10 kommentarer:

  1. ååå vad underbart det ser ut!! Ni hade verkligen en toppen kväll!! Är inte alls avis ;-)

    SvaraRadera
  2. Vilken rolig grej:)
    Ha så trevligt på middagen ikväll!

    SvaraRadera
  3. Så kul att allt gick bra!!
    Allt lät supergott och måste prövas här hemma innom snar framtid. =)

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Det ser ju kalastrevligt ut :) Kram

    SvaraRadera
  5. Så himla gott det ser ut och var kul att systemet lyckades "pricka rätt" med vinet! Det kan vara ovärderlig skillnad på smakupplevelsen!!!

    SvaraRadera
  6. Mmmm, lät smarrigt det där.
    Skönt och kul att du blev nöjd med din middag.
    DEn såg och lät god ut.
    tack för vintipset. Ska kanske ta det till nästa grillkväll.
    Lycka till nu!!
    kram

    SvaraRadera
  7. Det lät som en megagod meny!!
    Men jag undrar, får ni en budget att hålla er inom och får ni de pengarna eller hur funkar det?

    SvaraRadera
  8. Så härligt och gott det ser ut. Det låter väldigt gott med glassbakelse. Har du något recept på den som du vill dela med dig?/Marie

    SvaraRadera
  9. Shit vad roligt det varkar ha varit! Och gott!!!
    Det där vinet ska absolut provas...

    Kram!
    Madde

    SvaraRadera
  10. Menyn lat verkligen super smaskens!

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!